• 2017-01-29, 21:15
  • 219

Jag trodde att det inte kunde bli värre än den hemska människan som skrev till Annica att hon borde vara med sina barn i stället för att blogga. Men jag hade fel. Nu har jag raderat den vidrigaste kommentaren jag någonsin sett på min blogg. Och den var riktad mot Annica igen.

Så snälla ni, fortsätt att stötta Annica och skicka kärlek till henne. Berätta för henne hur mycket det betyder att hon orkar dela med sig av sitt liv och sin kamp. Det behöver hon få höra nu.

Du är verkligen lättlurad. Annica är inte sjuk. Jag jobbar som sjuksköterska (onkologen). Finns ingen cancer sjuk som ser så frisk ut och som orkar göra så mycket som hon gör. Har gått igenom hennes fb och det finns inte en enda bild där hon får cellgifter och håret ser perfekt ut. Bluff och vi kommer gå vidare med detta. Bluff och bedrägeri 

 

Jag blir så otroligt arg att jag inte vet var jag ska börja. Kanske med att en sjuksköterska på onkologen borde kunna stava till “cancersjuk”. Eller med att en riktigt sköterska aldrig skulle kunna vara så otroligt elak mot en sjuk människa. Hoppas jag åtminstone. Eller med att berätta precis hur hemskt Annica har haft det och förklara hur hårt hon kämpar varje dag för att få ett bra liv för sig själv och sin familj.

 

Jag vet att många tycker att jag inte ska ta upp de här sakerna, att det är bättre att tiga ihjäl och inte ge dårar någon uppmärksamhet. Men det tycker inte jag. Annica själv vill veta, vill inte att jag ska dölja saker för henne. Själv tycker jag att det är bättre att lyfta fram problem som näthat, för det här är verkligen näthat, och göra något åt det i stället för att låtsas att det inte finns. Ingenting har någonsin blivit bättre genom att låta galningar hållas. När ljuset faller på trollen så förvandlas de till sten.

Viktigast av allt är att visa att vi som stöttar Annica och följer hennes kamp är så många fler och så mycket starkare än ett par ynkryggar som sitter vid sin dator och tänker att de ska ställa till det för någon. Jag förstår verkligen inte varför. Känner de sig mäktiga om de får Annica att må ännu sämre? Det är inte särskilt svårt att få någon att må riktigt dåligt, det är mycket svårare och viktigare att få någon att må lite bättre.

 

Jag vill också berätta för att alla ni som följer Annica och mig ska veta vad som pågår, för det påverkar förstås. Om ni tycker att någon av oss verkar ovanligt känslig just nu så är det här varför. det bubblar en ilska i mig som kan bryta ut när som helst för att jag tycker att den här människan är så fruktansvärd. Då är det bättre att ni vet varför jag kan vara lättirriterad.

Inte minst vill jag berätta för att även om jag inte har en aning om vad hon menar med att gå vidare med detta så kommer jag och Annica att gå vidare med detta. Vi ska ta reda på vem det är som skickat in hemskheten och polisanmäla den personen. För det här måste verkligen kunna klassas som förtal, eller hur?

Visa nu Annica att ni står på hennes sida mot trollen och skicka kärlek till henne!

 

Kommentarer

Helen 3 år sen

Men herrejösses, jag kan inte tro att detta är sant ? vad är det för dumheter att ens tänka tanken att Annicas liv skulle vara en bluff? Sjukt sjukt o åter sjukt. Annica, vi är många som tänker på dig ? ta emot vår kärlek och fokusera på den. Kram ?

Michaela 3 år sen

Min kära vän, Annica. Det kommer alltid finnas dom som inte har respekt. Det kommer alltid finnas dom som tror att jag egentligen kan springa, för jag är ju så glad.. :-P Tänk att den som väljer att göra det bästa av en eländig situation helt plötsligt är lögnare…… För att vi ler.
Men vet du.. Vi är bättre än dom. I varje märg o cm av oss!! För vi baktalar ingen!
Jag tror på dig!

Susanne 3 år sen

Såg att någon skrev att hon förlåter….. Nej går inte att någonsin förlåta något så ont. Endast en ond person kan tänka sig skriva nåt så vidrigt. Till dej som skrev det- Jag hoppas du mår fruktansvärt dåligt av detta nu, men jag misstänker att du inte har vett för det.
Till Annika- Jag hoppas och tror att du orkar rida ut detta.
Till Johanna – Du är guld värd som stöttar Annika och visar dessa vidriga nättroll, med risk för att själv råka ut.

Styrkekramar till Annika och dej Johanna

Maria 4 år sen

Tror inte heller att hon som skrev det, kan vara Ssk.. I så fall har hon allvarliga problem… Annica, du är så stark… Inget att bry sig om.. Du vet ,att vi är många som vet ,hur du kämpar varje dag, En sån kommenterar får inte knäcka dig.. Vi är många som kämpar mot samma sjukdom.. Tillsammans är vi starka??

Ulrika 4 år sen

Skickar dig Annica styrka och stor dos kärlek! Samt även till dig Johanna en vink vink till din stora hjälpande hand!

Ulrika 4 år sen

Riktad till dig ssk! Antar att du är ssk men har en egen underliggande psykdiagnos som saknar rätt empati till följd av detta negativa utlåtande. Även en ssk kan ha en psykdiagnos men borde ha kommit så lång i sin egna utbildning att vara medveten om den och vara tyst och agera rätt som en god ssk dvs sjuksköterska i sin egna handling till medmänniskan . Med vänlig hälsning Usk Dvs Undersköterka så jag förlåter dig med min empati som usk.

Susanne 4 år sen

Finner inte ord hur man kan uttrycka sig så.
Annica, du är en kämpe. Din livsglädje syns i dina ögon, trots att du får kämpa i motvind. Ta hand om dig, dina fina pojkar & man.
Fuck cancer & nättrollen

Bara överleva, Anika! 4 år sen

Dignitanas kylmössa, Dignicap, kom ut på marknaden.
Sedan dess har drygt 4000 patienter provat kylmössan som motverkar håravfall på cancerpatienter som genomgår cytostatikabehandling – får cellgift.

Cecilia 4 år sen

Annica, det du gör är så viktigt för oss som får cancer. Efter min första diagnos så gömde jag mig. Var bara hemma och skämdes. Att du varit så öppen har hjälp mig, Tack?. Jag möter ofta msk med spridd cancer och jag tror uppriktigt inte den som skrivit att hon är sjuksköterska arbetar med cancersjuka.
Onkologens personal är fantastiska. Det är viktigt att cancer får ett nytt ansikte. Men tyvärr möter man så mycket ångest och rädsla när man fått diagnosen cancer. Min sköterska säger att jag måste hela tiden utsättas för andras ångest( tack, har nog med min egen?)
Livet med cancer är också ett liv och du har lärt mig mycket, tack???
???

Maria 4 år sen

Hej Annica, du är en otrolig människa som orkar dela med dig av det du går igenom. Min kära bonusmamma ❤️gick igenom en tuff kamp och kämpade varje dag för att göra den till sin. Hon hade sina mål varje dag som hon tog sig an. Tyvärr förlorade hon kampen men hon sa också att hon gjort det hon ville under tiden och att hon visste när det var dags att vila. Så..fortsätt precis som du gör, gör det DU vill, få den dagen du vill ha. Jag önskar dig, dina nära och kära allt gott! ❤️❤️❤️?

Mbn 4 år sen

❤❤❤ till dig, annica ,så modigt att berätta om det du kämpar med,,,

Chris Dundee 4 år sen

Keep fighting the cancer and get well soon, I have also cancer and fighting it every day.

Ingrid 4 år sen

Om den person som uttryckt sig okunnigt, skulle råka vara sjuksköterska, hoppas jag varje arbetsgivare börjar fundera över kompetensläge och fördomar hos sina anställda. Försäkringskassan ska inte tro på sånt, men lära av detta. Det som har uttryckts i ont syfte är på en gammaldags fördomsnivå, och utvecklingen i svensk sjukvård ligger flera tiotals år före, och forskningen fortsätter. Det är bara att läsa alla nationella och regionala vårdprogram för olika cancersorter som finns på internet, tillgängligt för allmänheten. Sådana som Annica hjälper andra förstå lite mer och gör skillnad för många med bestående avtryck. Den som förmedlar gamla fördomar utan att läsa på, oavsett ev. yrke, den är väldigt efter i sitt liv och skadar andra. Alla cancersorter behandlas inte alltid i alltid i alla lägen med cellgifter eller strålning, och alla läkemedel gör inte att håret faller av, det finns också metoder som ger möjlighet minska håravfall. Det räcker med sjukdomens nedbrytning av kroppen totalt, och alla olika ingrepp och läkemedels biverkningar sammanlagt. Har varit och är drabbad en andra gång av andra cancersorter i kroppen, så jag hoppas den som gjort det hemska inlägget blir hittad. Känner någon som brukar säga att ödet brukar underligt nog straffa den elake, ibland drabbas de själva så småningom… Sänder mina styrketankar till Annica och hennes närstående.

Anna 4 år sen

Jag jobbar som sjuksköterska, på riktigt! Vare sig jag eller någon av mina kollegor skulle komma på tanken att uttrycka sig så hemskt om en annan människa, sjuk eller frisk. Nä, måste vara någon stackars ynkling som utger sig för att vara det för att om möjligt ge tyngd åt sitt urbota löjliga uttalande.
Jag önskar att inte en enda människa skulle behöva gå igenom det du och din familj gör. Du är en tuff kämpe.

Kämpa vidare! Fuck cancer!

agnes 4 år sen

Många hälsningar och kramar, blir alldeles bestört .

Zenita 4 år sen

Som anhörig till familj och släkt som lämnat oss med cancerns klor i fast grepp om deras kroppar så blir jag så arg.
Jag blir arg för den kamp mina närstående gick igenom och för den kamp Annica får gå igenom.
Jag blir arg för att oavsett hur sjuk man än är, så vill man bli ihågkommen som den starka och sprudlande person man är, man vill försöka göra det absolut innerligt bästa man kan av den tid man har kvar – den tiden är oviss. Man vet inte hur dagen ser ut imorgon.
Att en människa som har hela resten av livet fram för sig, säger något dylikt till den människa som aldrig vet hur morgondagen ser ut, en människa som kämpar för varje dag, en människa som ofrivilligt blivit ifrån tagen allt ochatt man säger så till någon som går igenom en kamp som ingen någonsin ska behöva gå igenom gör mig vansinnig.
Att basera ens mående på håret är fruktansvärt.
OCH att först behöva gå igenom smärtsamma behandlingar för att sedan påstå att det vore lögn.
Räcker det inte för människor att denne blir fråntagen livet och livets goda ting.
Att familjen förlorar en fantastisk kämpe.
Och ännu en själv försvinner i cancerns klor.

fy fan säger jag.
/arg anhörig.

Kristina 4 år sen

Självklart vill jag visa er båda mitt stöd. Dessa nät troll måste stoppas till varje pris. Annica fortsätt kämpa. Fuck cancer fuck näthat. Johanna, wow vilken fin vän du är för Annica.
// Kristina

Mikael 4 år sen

Hej annika.
Jag tycker att det som har hänt dig är så fruktansvärt tråkigt. Vill ej ge några förhoppningar men det finns en klinik i Tyskland som är insatta i cancer.
Dom framställer medecin efter dina värden. 2 bekanta till mig hade cancer som vart obotlig, efter att dom varit där för att göra en lång historia kort, dom är helt friskförklarade båda 2.
Det man gör är att man kontaktar dom, och sedan skickar in sin journal med hjälp av sina läkare.Därefter får man ett svar om det ens är möjligt och om det finns en chans att påbörja en behandling. Om du är nyfiken och känner att du vill kolla upp detta så hör av dig.
Mvh

Annika 4 år sen

All kärlek till Er båda! En extra kram till Annica och hennes familj!

Andrea 4 år sen

Även störda och psykiskt sjuka människor har tillgång till sociala media. Istället för att lägga energi på att hata tillbaka vore det utmärkt om någon kunde förmå Annica att inte ta detta personligt utan förstå att problemet självklart ligger hos personen som angripit henne. Hur man ens kan ifrågasätta att trollet är sjuksköterska är för mig obegripligt. Självklart är hen inte det! Trollet njuter nu av sensationslystnad och blir förstås ännu mer taggad till att fortsätta provocera. Så snälla Johanna- det är helt onödigt att skapa drama! Det rör sig om en störd person och handlar inte om Annica och hennes sjukdom.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Hur man än gör så tar man ett sådant här vidrigt påhopp personligt. Jag kan inte hålla med dig tyvärr, för hur skulle se ut, om en psykisk sjuk människa alltid slapp straff “bara för den är sjuk”?
Annica och Annicas mamma ber mig skriva om detta, därför gör jag det och kommer göra allt för att plocka fram vem personen är.

Om hon eller han behöver vård eller hjälp är det ju bra om detta kommer fram. Vi ser förstås inte att detta är att skapa drama, snarare tvärtom.
kram Johanna

Putte 4 år sen

O lilla Annicka vad du Får utstå. Jag Arbetar till Vardags i Akutvården och att se dig Gör mitt hjärta otroligt varmt. Annicka hur sjuk du en är så är du lika mycket värd och du är värd all kärlek du kan få. Detta inlägg du Fick det bevisar att den som utger sig för att arbeta på onkologen och ska vara sjuksköterska, det är en mycket sjuk liten individ som tyvärr har egna svårigheter i livet och måste ta ut det på en oskyldig. Annicka strunta o det och Fortätt din kamp mot cancer. Du är otroligt fin person och jag möter massa tråkigheter i arbete, men att Få stötta dig genom att skriva det Värmer fantastiskt mycket. Massa hjärtan och kramar till dej Finaste Annicka. Kram ❤❤❤❤????

Malin S Lorentzson 4 år sen

❤ så fruktansvärt – skickar styrkekramar i massor ???

Tova A. W. 4 år sen

… det finns falska människor.. det finns missunsamma människor.. det finns olyckliga människor.. det finns bittra människor… det finns människor utan empati eftertanke el uns av sunt förnuft – jag brukar tänka att något i deras liv gjort dem till dessa människor.. eller så begriper dom helt enkelt inte bättre… Insikt och kunskap om olika cancersjukdomar, och att tex inte alla cellgifter gör att du tappar håret el blir helt utslagen och inte orkar nått alls, är överlag mkt dålig – sedan är exempelvis en livsuppehållande behandling ofta mildare just att man ska orka med och leva ocå… Alla som har cancer behöver inte se döende ut – har själv genomgått en mkt tuff behandling så jag talar av egen erfarenhet… Att detta skulle vara en person som jobbar på onkologen tror jag inte en sekund på..!! Fight to live – live to fight ? ❤❤❤

Lisa 4 år sen

Fy. Detta måste komma från en sjuk människa. Hur man kan bete sig på detta sett är för mig obegripligt. Gör en polisanmälan. Som om inte Annicas kamp är svår nog ändå!!! Alla tankar till dig fina Annica.

Helena Bengtsson 4 år sen

En del människor vet inte vad de uttalar sig om….. Vill sända en enorm hoper med kramar och hälsopiller i tankeform till dig Annica. Och till dig Johanna som skriver om detta öppet och även peppar Annica och tar upp detta ämne som är viktigt och betydelsefullt att belysa! Cancer drabbar många och jag har flera närstående som slagits mot cancer och även som blivit friska – såklart! Så jag har sett sjukdomen på nära håll och lider med dig Annica som får kämpa så. Men ge dig inte, du har stöd från många av oss här. Att en person uttalar sig utan riktig vetskap, är en liiiiten droppe i havet, denna person har ingen aning om vad du går igenom och ingen empati heller verkar det som?! Skrämmande. Hursomhelst, låt oss fokusera på det LJUSA. Sänder dig pepp och styrka, du har din familj och underbara barn och en bra man som stöttar dig, samt andra fina människor omkring dig det märks på dina inlägg. Fortsätt dela med dig och skriv så mycket du behöver! Du kan inspirera, peppa andra som går igenom liknande. Jag är övertygad om att du umgås med din familj och är en fin mamma – samtidigt som du bloggar och skriver. Det ena behöver väl inte utesluta det andra?! Önskar dig en massa krya på och styrkekramar. NEVER GIVE UP! Du är stark!! Fortsätt på den vägen! Massa varma kramar, Helena

Kicki 4 år sen

Finaste Annica…Dessa människor som bara kan må bra av att se till att få någon annan att må ännu sämre…det är tragiskt och patetiskt…som om du inte har nog med ditt. Jag blir helt tagen och mållös med hur du tacklar din situation, hur du ger allt och lite till till dina fina grabbar (stora som små ;) ) Att du dessutom måste ta emot sådan här skit, rent ut sagt, är så lågt….Snälla sluta aldrig kämpa..sluta aldrig vara du….Kram Kicki <3 Ps….önskar att alla fick ha en sådan vän, som du har i Annica…..och vet att du själv är den vännen för många andra…..

Fia 4 år sen

Finner inga ord. Blir mörkrädd. Styrkekramar

Åsa 4 år sen

Vad är det för fel på en människa som kan skriva så? Man blir ju fan mörkrädd och sååå illa berörd. Hejja dig Annika, vilken grymt stark och modig person du är som orkar blogga om det du går igenom. All styrka // Åsa

Marika 4 år sen

Jobbar denna människa verkligen med människor!!? Stackars patienter i så fall! Verkar sakna empati totalt! Vidrigt att läsa vad den människan skrivit, man blir f-bannad rent ut sagt. Hoppas ni får veta vem det är, skulle kke vara på sin plats att dennes arbetsgivare får veta vem de har som anställd också! Fy!!

Sänder varma Kramar till er båda och speciellt till kämpen Annica❤ Hoppas innerligt du vinner!

Helena Aspenbäck 4 år sen

Det finns alltid onda människor ibland oss. Hoppas du klarar av att bara ignorera en sån människa. Du har så många andra runt omkring dig som sänder dig kärlek och önskar av hela sina hjärtan att du blir frisk och fri från cancern .
Helande kärlek till dig Annica och kärlek även till dig Johanna?

Therese Ståhlgren 4 år sen

Tänker ofta på dig Annica och hoppas hela tiden att nu vänder det?Styrkekramar?

Carina H 4 år sen

Man tror inte att detta kan vara sant, skickar styrkekramar till Annica m familj.Kramar till Er.

Anna 4 år sen

Det vänder sig i magen på mig. Obegripligt hur en människa kan säga och påstå nåt så horribelt. All kärlek till Annica och dig Johanna.

Magdalena 4 år sen

Men gör en polisanmälan! Det är ju förtal…
All kärlek till Annica

Maria 4 år sen

Skickar styrkekramar till er båda!

Malin 4 år sen

Finner inga ord…
Den här personen är inte inom yrket!
Har aldrig varit med om någon inom vården som uttryckt sig så.
Detta handlar enbart om att hat, förstöra.
Anmäl , måste gå att få tag i denna person och stoppa.
Kämpa på Annica !!!
Kram

Mimmi 4 år sen

Det finns människor som saknar empati av olika orsaker, de upplever det som oerhört provocerande när någon annan får uppmärksamhet, oavsett vad det handlar om, och de försöker på alla sätt och vis sno till sig uppmärksamheten. Sådana angrepp ska man försöka att inte ta personligt även om det självklart är svårt, men försök håll i minnet att det är människor utan förmåga att ta till sig andras livssituationer och smärta som reagerar på en 5-årings nivå med ett vuxet språk. Man skulle önska att det inte var så och att alla människor förstod andras smärta men då skulle inte världen se ut som den gör idag… Tänk bort de här människorna Annica, låt dem inte ta din energi för du ska veta att dessa människor far runt i sociala medier som yra bin och surrar överallt där de kan få uppmärksamheten för en stund. På vägen sårar de och sargar. Men de förlorar när man låter deras elakhet bara försvinna i intet. De har inget med ditt liv att göra men vill ha uppmärksamheten runt ditt liv, ge dem inte det! Fokusera på dig och ditt mående, använd energin på det. Lämna bort dessa sorgliga delar av tillvaron de har inget i ditt liv att göra! Styrkekramar till dig och din familj!

LottaE 4 år sen

Fortsätt ge oss dina fina leenden.Stor kram till dig och din familj.kämpa på!

Jeanette 4 år sen

Annica! Jag känner inte dig men har följt din resa under en tid och ser vilken kämpe du är! Det är fruktansvärt att det finns människor som kan skriva så fasansfulla saker. All kärlek till dig❤

Varvara 4 år sen

Ljus och värme till Dig, och din familj, Annica!
Johanna, Tack för att du delar!

Carina 4 år sen

Lise 4 år sen

Ah men altså!! – frygteligt menneske, som skriver sådan! – Massor av kramer och kärlek till dig Annica från Danmark!!

Jossan 4 år sen

Tycker du är helt fantastisk Annica! Som du kämpar…Tack för att vi får ta del av din resa. Din vilja och energi är beundransvärd!

Gittan 4 år sen

Fy fasen vad grymt gjort!!! Stackars Annica att behöva läsa sånt. Massor med styrka o kärlek till dig o din familj Annica❤

Lilla jag 4 år sen

Herregud! Jag blir alldeles bestört! Visst kan man anmäla detta grova påhopp. Det är inte acceptabelt att uttrycka sig så!!!!!! All min omtanke och styrka i allt detta sänder jag till Johanna och Annica <3

Karin 4 år sen

Ja men herregud ! Vad är det för hemsk människa som kan tro och skriva något sådant ? Ofattbart ! Du gör rätt Johanna som publicerar . Kram till er båda !

Pia Persson 4 år sen

Förstår er ilska och håller med om att detta bör polisanmäla ? Vilken vidrig människa som skriver nåt sånt!!! Sänder massor av kramar till både Annica och Johanna ❤️ Vi är många som förstår hur Annica kämpar varje dag med denna hemska sjukdom. All kärlek till henne ❤️❤️

Eva 4 år sen

Kära Annica! Låt inte dessa nättroll förstöra för dig! Den människan e sjuk i huvudet o borde ha hjälp. Ibland är jag inne på FB o ibland här. Tänker såå på dig o din familj! Massor av styrkekramar❤❤❤❤ Sånt här skulle du inte behöva tänka på eller förklara, det är otroligt

Suzanne 4 år sen

Miljoner kramar❤️❤️❤️ Från Suzanne

Lotta 4 år sen

Tror på er båda? All kärlek o styrka till dig Annica❤

Cantica blogg 4 år sen

Det är obegripligt vad människor kan skriva för elakheter och dölja sig bakom ett tangentbord. Man skulle vilja att människor som skriver så här faktiskt får möta sina offer och se och förstå vilken skada man orsakar dem.
Styrkekram på dig Annica! ❤❤❤❤❤

Malin 4 år sen

<3<3<3

Linda 4 år sen

Ytterligare en sjuk person som yttrar sig så dumt mot dig Annica. Ta inte åt dig!! När en pajas gör något dumt så har de inte vett till bättre, och har de inte ens förstånd till att hålla tyst så är det bedrövligt! Men vi kan inte banka in empati i någon som saknar det. Fokusera på de dina i din närhet och alla oss som bryr oss om dig, som beundrar dig och som till 100% står på din sida. Du är FANTASISK Annica, kämpa på! Du finns i mina tankar varje dag och jag ber för att det ska komma en liten ljusglimt snart i din kamp för att bli friskare. Kram från mig ❤️?❤️

Annette Gunnesson 4 år sen

Tror inte det är sant hur grymma människor det finns. ??❤. Styrkekramar till er Annica och Johanna. Man blir så ledsen när man läser det. ❤❤❤???????

Barbro 4 år sen

Finner inga ord hur elak kan man bara vara.
Vill finnas för dej var dag.
Önskar bara dej Annica och din nära och kära all lycka och massa kramar till er.
Men du Johanna ska givetvis också ha massa kramar.

Anette 4 år sen

Annicka det finns alltid människor som inte kan förstå och vill andra illa. Förstår att det kan vara väldigt svårt att möta detta och speciellt när man är sjuk.
Jag vill hjälpa dig att inte lägga energi på dem men vet inte hur. Skickar här massor av kärlek till dig❤️.
Det här ska du inte behöva möta. Tyvärr så finns de överallt. Du ska inte bevisa något för dem. Det räcker att du vet. Du hjälper dig själv och massor av andra medmänniskor med din öppenhet. Återigen Annicka all kärlek till dig och försök att inte lägga någon energi på dessa människor??❤️. Känn dig kramad?

Ingrid 4 år sen

Hur kan någon vara så elak. OM hon nu är sjuksköterska så borde hon byta jobb.
Annika, jag tänker dagligen på dig och önskar att du ska bli frisk. Kramizar

Anna 4 år sen

Min mamma avled i bröstcancer i oktober (6 okt) då det spred sig till hjärnan. Hon hade oxå fullt med metastaser i ryggen som gjorde skelettet svagt men:
I maj/juni ligger min mamma på alla fyra och rycker maskrosor med mig. Hon hämtar sitt älskade barnbarn nästan Varje dag på förskolan.
I juli badade min mamma i vår pool och planerade utlandsresa till Spanien. Hon cyklade över 5 km Varje dag och promenerade med stavar.
När mamma dog blev mina grannar (som hade sett min mamma nästan Varje dag) helt tagna på sängen… som dom sa “det syntes inte att hon var så sjuk”
Men vi som står nära… vi vet, vi ser.
Ledsamt att det finns så elaka människor…. speciellt i en redan ansträngd situation.
Styrka till er.

Anna 4 år sen

Heja er❤️

Malena 4 år sen

Var har sunt förnuft, omtanke och respekt tagit vägen.
Vårt samhällsklimat blir hårdare och hårdare för varje dag. Vi accepterar att människor behandlar varandra på ett sätt som var helt otänkbart för bara några år sedan.
Tack Johanna för att du säger i från. Vi behöver flera som du.
Jag känner inte Annica har aldrig träffat henne. Ändå ryser jag i hela kroppen och mina ögon tåras när jag läser vad hon och hennes familj går igenom. All omtanke och kärlek till Annica och hennes familj.

Birgitta 4 år sen

Är folk som dom ska i huvudet???????? Är dom avundsjuka på cancer eller?????? Min dotter har också fått hemska kommentarar ang. sin svåra cancer. Hon blev svälld av all kortison hon fick och bl.a skrev en hemskt person att hon inte kunde gå upp i vikt av sjukdomen utan gå ner istället. Det var av kortisonen hon blev svälld och gick upp i vikt av. Han påstod att han var läkare på FB. Så hemska människor det finns!!!! Han trodde inte att hon var sjuk. Tänker på fina Annica varje dag och hoppas innerligt att hon får bli frisk. Stor styrkekram till henne och sin fina familj.

Erika 4 år sen

❤❤❤

Annika 4 år sen

Folk ÄR INTE KLOKA! Det är ju sen gammalt. Vi får verkligen hoppas att hon inte jobbar på onkologen med den svala empatin för människor.

Lena 4 år sen

all kärlek till dig du är en kämpe <3

Stina 4 år sen

Men fy fan vilken låg människa!! All kärlek till dig Annica! Kämpa på! ❤️

Susanne 4 år sen

På riktigt?!? Vad är det för människa som kan anklaga en sjuk människa för att ljuga??? Annika, bry dig inte om de där nättrollen, de är inte värda den uppmärksamheten. Lycka till med din behandling och krya på dig!
Styrkekramar till dig och hela din familj!

Nathalie 4 år sen

HUR kan man vara så otroligt genomrutten att man väljer att skriva något sådant och sen trycka på publicera? HUR? Och att dessutom kalla sig själv för sjuksköterska. Om personen verkligen är det skäms jag och jag hoppas innerligt att personen blir av med sin legitimation. Fruktansvärt och jag beklagar verkligen att Annica ska behöva ta sånt här. Galen värld! :,(

Sophie 4 år sen

Vilken seriös sjuksköterska uttalar sig på detta vis? Det är nog hennes fall som borde drivas vidare.. Till psykavdelningen. För en frisk person vet bättre än såhär. Men allt för att få uppmärksamhet…

Emma 4 år sen

Herregud….lider så med dig Annica…jag förstår inte hur vissa människor tänker…och ännu mindre att de gör sig hörda….denna person som skriver så måste helt klart ha några skruvar lösa…önskar av hela mitt hjärta att du inte behövde läsa sånt puckat…för det är det ju verkligen…!! All styrka till dig! Du är fantastisk!! Önskar så innerligt att du blir frisk!

Lena 4 år sen

All kärlek och styrka till dig….

Kristina Hägglund 4 år sen

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Theres 4 år sen

Mia 4 år sen

Fruktansvärt ? All styrka till dig fina Annika ❤❤❤

Cecilia 4 år sen

Det är inte konstigt att det ser ut som det gör i världen, så mkt hat, förtal och förstå-sig-påare.. Nej, har man inget positivt att säga kan man knipa igen sitt lilla tryne och gå tillbaka till den grotta man kom ifrån. Även om man jobbar inom området så känns det oproffsigt att utifrån bilder säga hur en människa egentligen mår därinne. Kämpa på och låt inte en eller flera kommentarer av detta slag påverka nämnvärt och självklart ska ni anmäla! Kram

Petronella Simonsbacka 4 år sen

Det är väldigt underligt att människor har så lätt att tro att andra ljuger om just cancer… Ingen skulle någonsin ifrågasätta om någon påstod sig ha depression eller tarmproblem – men cancer som diagnos är tydligen suspekt i andras ögon. Så tråkigt. Det är också sorgligt att en människa kan må så psykiskt dåligt i sig själv att hon kan bli avundsjuk över att en svårt cancersjuk person får positiv uppmärksamhet. För det är väl antagligen där taggen sitter. För övrigt syns det verkligen inte alltid utanpå om man har cancer. Det är så dumt.

Linnéa 4 år sen

Så tråkigt att det finns så oförstående, elaka människor därute!
Annica du är en fin människa låt inte andra trycka ner dig, fortsätt vara den du är och göra det du vill, orkar och kan! Kram

Anya 4 år sen

Styrkekramar till dig Annica. Dina inlägg behövs, du ger hopp även till dem som har andra sorters problem än just cancer. Många kramar

Anne 4 år sen

All kärlek och styrka till Annica. <3

Carolin 4 år sen

Va tråkigt att den människan själv inte förstår vad orden innebär för en annan medmänniska.
Tråkigt att den personen byggt upp en bild som den själv tror på.
Förtal är det absolut. Jag har själv anmält förtal vid två vidriga händelser. Vissa människor vet inte gränsen det är uppenbart. De mår bra av att försöka skada andra. Oftast mår personer som gör så otroligt dåligt. Men detta fallet känns mer som en person som fått en skev bild och fått för sig ngt. Galet!
Vi är många som hejar på dig Annica och önskar in i bängen att du blir frisk!! ?

Marie Breskic 4 år sen

Det var lite märkligt. Jag ville kika in och lämna lite uppmuntran eftersom vi har bett för Annica många gånger hemma, men det var frst igår jag visade en bild på henne för min man. Han sa just att det var svårt att tro att hon var så svårt sjuk eftersom hon var så fin. Det tyckte jag var uppmuntrande ord och ville föra det vidare. Det är ju inte roligt att gå runt och se ut som cancer – man vill se ut som sig själv. Inte för en sekund trodde jag att någon nisse kunde tro att alla cancersjuka ständigt går runt och ser ut som vrak. Min mans faster som kämpat mot cancer i flera år fick äntligen höra att hon såg pigg och fräsch ut – det var två månader innan hon gick bort. Samtidigt har vi en vän till familjen som genomgick så tuffa behandlingar mot två sorters cancers att hon verkligen såg döende ut. Hon är idag cancerfri. Så lätt att se utanpå kroppen vad som pågår inuti den är det inte.

Den där kommentaren borde spåras så det blir känt om detta verkligen är en sjuksköterska. Jag tror inte att det är det, men om det skulle vara så så bör arbetsgivaren få veta.

Jeanette 4 år sen

Finns inga ord. Fruktansvärda anklagelser mot Annica. Styrkekramar och kärlek till dig Annica! ????

Anna 4 år sen

För djävligt!!
Vi tänker på Dig Annica och skickar styrkekramar!
<3

Ann-Sofie 4 år sen

Vidrigt, kan för mitt liv inte förstå hur och varför man gör något så hemskt mot en svårt sjuk människa!!! Men tänker att hon måste vara sjuk själv som uppför sig så. Skickar styrka till dig Annika ?❤

Angela 4 år sen

Finner inga ORD mer än att enligt min egen erfarenhet att just sjuksköterskor är (absolut inte alla!) väldigt speciella 8 av 10 ser sig som mer kunniga än resten av världen…Jag tror faktiskt att denna människa har så megastort EGO att hon inte “förstår”hur ILLA hon behandlar Annika! Jag blir så upprörd att jag skriver av ilska! Kanske sitter denna person och småler därför hon/han har fått den effekten på folk som var meningen…? Jag vet inte… men från djupet av mitt hjärta Annika, all värme och kärlek till dig❤?Du gör HELT rätt! Ett ❤med värme och kärlek till Johanna också för att hon FINNS vid din sida! Allt gott till dig?

Susanne 4 år sen

Finns så många knäppa och hatiska människor i vår värld, så hemskt och skrämmande. Du är en kämpe Annika och vi är så många som tänker på dig. Massor med kramar till dig!

Anne Kääramees 4 år sen

Kärlek o styrka! ❤❤❤

Ekenäsliv 4 år sen

Känner bara att jag sitter och fryser och skakar i kroppen…
Hur är det funtat i huvudet på någon som gör så..?????
Jag blir arg, men mest ledsen att det finns människor med så snedvriden bild av saker och ting…
Hur kan man vilja någon annan medmänniska så illa..?
Obegripligt!
Jag vill skicka all värme och kärlek som jag kan… Även om den är digital så är den väldigt ärlig och genuin.
Varma kramar,
Anna

Eva 4 år sen

Kan inte förstå att det finns så okänsliga människor! Ofattbart. Vi är så många som tänker på dig, du är så duktig och kämpar på! Styrkekramar till dig och din fina familj Annica<3<3<3

Anna 4 år sen

Styrka till dig!!
det är bara nån med låg intelligens som söker uppmärksamhet.
Du kämpar och är ärlig och trovärdig ❤

Helena 4 år sen

Det är klart att hon/han inte är någon sjuksköterska.

Ett nättroll är vad det är. Mata inte trollen med uppmärksamhet för det är det de lever av.

Anna 4 år sen

Allt styrka till Annika och dig Johanna!
Kan ni inte få spårat hennes ip adress och hängt ut henne här med namn och gärna bild?
det är trots allt förtal det hon bedriver och det är ju straffbart!

Allt gott

Anna

Ann-Christine 4 år sen

Åhhh ? anmäl. Hen har anklagat med en lögn, på öppen media och riktat mot person. Solklart förtal! Annika, känner inte dig, men följer din kamp. En vacker själ och ett gott hjärta kan ingen ta ifrån dig ? Rock on!

Maria 4 år sen

En person som skriver en sån sak är för SJUK för att ta in det alla skriver här. En alltför tragisk person för att kunna må dåligt av det alla skriver. Saknar HELT empati – som en skyddsmekanism för att denne inte klarar av att KÄNNA några positiva känslor.
Troligtvis mår den här personen till och med BRA av att se vilket rabalder den har skapat, för på så sätt “finns” och bekräftas personen. I den verkliga världen finns hon/han inte, utan lever helt utan sunda sociala miljöer. Jag tycker uppriktigt synd om den här hatskrivaren, för hon/han får inte någon kärlek och är avundsjuk på ALLA som får det.

All kärlek till Annica och alla som stöttar.

Karin 4 år sen

Sänder styrkekramar till er båda, det är helt ofattbart att något kan skriva sådana hemskheter.

Cissi 4 år sen

Annica ❤️❤️❤️ Johanna ❤️❤️❤️

Agneta? 4 år sen

Men vad är det för människa!! som skriver till Annica….fruktansvärda ord!!!!
Om du läser detta…skäms!! du skall polisanmälas!
Till dig Annica skickar jag varma, stärkande kramar❤?

Marie 4 år sen

Alltså detta är ju helt sjukt.Att man ens kan anklaga någon för att fejka sin sjukdom
Sen måste man väl få känna sig fin även om man har Cancer ,kanske är hennes sätt att hantera allt (hoppas ni förstår hur jag menar)
Blir verkligen skit arg av att läsa detta .Helt sjukt

A 4 år sen

När jag läste att “som ser så frisk ut”, kom jag att tänka på en episod ang mig själv. På 90-talet när jag började min sjukresa och Försäkringskassan var ett ställe i byn som man gick till och träffade personslen personligen, då sa en av handläggarna till mig “det är så typiskt för er som är så sjuka att se fräscha ut”. Jag har tänkt på det många gånger sedan dess och det stämmer, är man “riktigt” sjuk gör man verkligen allt för att se frisk ut och visar den sidan utåt. Dels är det för mitt eget välbefinnande och att jag inte vill bli behandlad som sjuk och pratar enbart sjukdom när JAG vill.
Stackars människa (och patienter) som skrev denna elaka kommentar, att veta så lite och vara sjuksköterska är katastrof!!!

Svar på kommentaren:
Carolin 4 år sen

Instämmer, jag är själv sjuk i en sjukdom som heter myalgisk encefamyelit (ME) och i perioder blir jag jättesjuk. Men varför ska jag inte försöka se friskare ut liksom? Klart jag ska eftersom då känner jag mig friskare. Och när hjärnan får den infon så är det den som matar kroppen med positiv inverkan. Man har sett att man blir friskare av att tänka friskt.

Ulla Bergius Utbult 4 år sen

Vad har hänt i denna arma sjuksköterskas liv, som gjort hen så full av bitterhet och elakhet.
Hen skall nog inte vårda människor, utan välja att lämna det åt andra, som med empati och inkännande lindrar smärta och tröstar när livet är svårt.
Annika, du kämpar på ett beundransvärt sätt, trots alla bakslag.
Beklagar att du i din utsatta situation skall behöva få så illvilliga kommentarer.

Helena 4 år sen

Helt otroligt, vilka människor det finns?styrke kram till dig annica❤ och även du johanna som tar upp detta. ❤❤❤

Frida Schneider 4 år sen

Jag förstår inte hur man kan vara så okänslig man slår inte på den som redan ligger ner!

eva 4 år sen

Så fruktansvärt,hoppas verkligen att ni kan komma åt denna vidriga människa!Sätt dit personen.

tänker så på dig Annica och din familj,stor kram

Eva

Ulrika 4 år sen

Jag förstår inte hur någon kan vara så elak. Har precis påbörjat min första termins studier för att bli sjuksköterska. Den första riktiga föreläsningen vi hade handlade om vår proffesion, och stoltheten bakom den, att vi är stolta över att vårda andra människor. Detta denna person gör är raka motsatsen, jag hoppas innerligt att hon verkligen inte är sjuksköterska. Men jag tycker som ni säger gå vidare med det, skulle hon vara det trots allt och får tillräckligt mycket på sig så kan hon förlora sin legitimation, men då måste ALLT dokumenteras och så men det kan det vara värt.

Jag har inte följt varken dig eller Annica utan hamnade här via en delning på facebook. Även om jag inte har det så känner jag en enorm medkänsla och sorg över att en människa ska få utstå så mycket och ovanpå det massa nedrans näthat. Usch och fy för mänskligheten ibland.

Önskar dig all framgång i behandlingar och vackra vackra du glöm inte bort det som verkligen betyder något – familj och vänner <3

#backaannica <3

Eija 4 år sen

Ja…suck den sista idioten verkar inte blivit född ännu. All kärlek och massor av styrkekramar till Annica och hennes fina familj. <3 <3

Anna 4 år sen

Tycker att du är fantastisk Annica som håller dej Fräch det är ju det som stör verkar det som.. enda sättet att försöka må bättre är ju just hålla sig Fräch man mår ju så mycket bättre utåt ialla fall. Läse här på bloggen hos Johanna å jag lider oerhört med dej!! Jag önskar inget hellre en att du får ordning på din canser så du får vara med din fantastiska familj som stöttar dej i glädje å sorg. Å till näthatarna kan man ju bara säga ta å fräscha till er så slipper ni va så bittra el byt Karl till nån som kan göra er lyckliga livet är för kort för att va bitter en tanke bara!

Nilla 4 år sen

Denna människa som utger sig för att vara sjuksköterska är helt klart en bedragare. Alla som jobbar inom cancervården vet att en cancersjuk person kan se frisk ut. Min vännina som dog i januari var otroligt vacker och hade sitt hår kvar ända till slutet. Ofattbart att människor lägger tid och kraft på att attackera någon som är så svårt sjuk som du Annica. Jag hoppas du förstår att det inte handlar om dig utan om dessa människors egna psykiska ohälsa. Kramar!

Martina 4 år sen

Fyfan. Har denna människa själv någon närstående som har gått igenom cancer ?!
Hade hon sagt samma sak till den människan då?!
Att det bara är att rycka upp sig och sluta ha låtsascancer.
Helvete vad arg jag blir.
All styrka och kärlek till dig Annika !!❤

Margaretha 4 år sen

Oj, den “sköterskan ” har nog hamnat på fel arbete. Kan inte vara roligt att vara patient hos henne.
Allt gott till Annica som kämpar för sig och sin familj❤

Efter regn kommer sol 4 år sen

Vad är det som får en del människor att vara så elaka? Att ha så mycket svart i sin själ så att det rinner över. Förstår inte? Tyvärr finns de i ett överflöd men osynliga bakom sina skärmar och bara vill ha uppmärksamhet. Jag hoppas ni får fram vem det är. Sådana respektlösa människor ska väl absolut inte arbeta inom vården öht.
Jag har läst lite om dig här via inlägget på FB och skänker dig styrka och hopp om att du ska fixa det här. Fortsätt att vara och tänka positivt och låt inte det mörka (cancer och sjuksköterska på onkologen) trycka ner dig. Jag håller på dig och skickar många varma styrkekramar.
Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu<3

Lena 4 år sen

Finner inga ord!! Vidriga människa som gör nåt sådant!! Polisanmäl! All styrka och kärlek till Annica och hennes familj och till dig Johanna❤ Kram Lena

Pia 4 år sen

Blir helt matt, trött och ledsen! Varför ? Vill inte tro att det finns någon som kan tänka eller skriva så! Ni är båda helt fantastiska på att kämpa. Fortsätt med det! Jag skickar många styrkekramar till er båda Annica och Johanna ❤️❤️

Michela 4 år sen

Ofattbart att en människa som skulle jobba inom vården känner sig berättigad att skriva att Annika inte ser sjuk ut och därför inte är det? Måste man se sjuk ut för att vara det? En väldigt märklig iakttagelse av personen som har kommenterat.
Att försöka i det längsta se ut “som man brukar” är ett sätt att inte låta sjukdomen ta över hela en själv när man säkert brottas med allt vad som händer i kroppen och ens psyke.
Tycker att Annika är helt fantastisk och skrivandet i bloggen är även att sätt att ventilera ut sina tankar om oro, att få ut det och känna att en massa personer stöttar och tänker på henne är självklart något som kan hjälpa för stunden för att hålla modet uppe.
Människor är verkligen sina egna största fienden och hur vi behandlar varandra är skrämmande.

lena 4 år sen

Blir så förbannad så jag finner inga ord…..Sätt dit de elaka djävlarna för det är var de är..små skitmänniskor som är fulla av skit!!! Kram

Anneli 4 år sen

Hemska troll! Tyvärr är det just detta trollet vill, få all uppmärksamhet hen får här ?? Så tråkigt att det finns människor som går igång på detta. Mata inte trollen! ?? Kämpa på Annica! ?

Jessica 4 år sen

Älskade Annica!

Var stark mot allt detta trams.

Elaka troll som tror dom har koll.
I dig finns en kraft som dom aldrig haft.
Därför letar dom fel och glömmer att dom själva snart ligger ner.
Det är tragiska personer som inte kan ta hänsyn till andras situationer.
Vi är fler mot dom, så håll ut och glöm på en gång.

Glöm inte att du är värdefull för oss andra som uppskattar att vi med dig får vandra.

Du är öppen, rak och ärlig och det får oss att tycka du är härlig.

Be till Gud om frid i svåra tider och kom ihåg att vi med dig lider.

Läs 2 Timoteusbrevet, kapitel tre, vers ett till fem i din bibel och se vilka egenskaper som är förutsagt att många människor skulle ha i våra tider innan Gud ingriper.
Det blir lättare att förstå och hoppet kan bli starkare då!

Låt inget få dig att tappa modet!

Kram

Anna Cedergren 4 år sen

Jag blir helt stum… Att det finns människor som är helt hjärtlösa…All kärlek och styrka till dig… ?❤️?❤️?

Pernilla 4 år sen

Finner inga ord! Måste vara en sjuk och avundsjuk människa..
Massor av styrkekramar till Annika med Familj och även dig Johanna??

Nathalie 4 år sen

All kärlek och styrka till Annica ?

Jag har så svårt att förstå att man kan vara så hjärtlös som människa att man kan skriva och tycka något sådant. Vad är det för fel på människor? Tycker hemskt synd om dig “sjuksköterska” som har ett så stort fel i ditt hjärta att du anklagar en cancersjuk kvinna för att ljuga om det. Du borde inte få jobba inom vården. Medlidande och sympati borde vara två saker som borde ingå i ditt arbete.

Jag hoppas varje dag att Annica ska besegra cancern. Att hon ska få fortsätta leva sitt liv tillsammans med sin fina familj ???

Kram Nathalie

Angelika 4 år sen

Fina Annika!! Du är en riktig kämpe! Mina barn miste sin pappa för 2 veckor sedan och det är en kamp att få dom att ta sig igenom dagarna, kämpa och håll ditt huvud högt! Du har så många runt dig som kämpar med dig och för dig!! ❤

Eva Ruuska 4 år sen

Det är ju helt sjukt. Vem skulle vilja ljuga om att man har cancer. Uppenbarligen har inte den här personen ett liv. Man hittar inte ord för hur elak en människa kan bli. Jag tycker att Annica verkar vara en superstark person med så mycket mod. Stå på dig Annica och fortsätt blogga om det hjälper dig för jag är helt övertygad om att det även hjälper en massa andra människor som också kämpar varje dag. Puss på dig Annica

Annelie Alingsås 4 år sen

Man blir mörkrädd
Denna ynka feghet bakom en skärm i syfte att bara skada…
Annika !!skamligt av dem att göra såhär ! Du behöver din energi till helt annan kamp än detta ynkliga nättroll utan skam i kroppen
Ha en fin måndag
Tänker på dig och hejar på dig VARJE DAG , massa kram

Linda 4 år sen

Kämpa på Annica och Johanna ge den här(vad det nu är för nån)en riktig käftsmäll polisanmälan gör allt för att hitta….all kärlek till dig och din familj Annica och till dig me Johanna ni är grymma??

Lena 4 år sen

❤️❤️❤️ Vad ledsen man blir av att det finns så onda människor?? styrkekramar till Annica med fam??????

Sanna 4 år sen

Galna människor finns överallt tyvärr men detta är så sjukt elakt så jag saknar ord. Avslöja identitet på dessa människor!! Kärlek till Annica och Johanna.

Veronica 4 år sen

Fruktansvärda hemska människa!!!! Hur kan man vara så kall och hjärtlös? Jag har själv genomgått behandling för cancer och vet hur det känns! Jag fick ofta höra att jag inte såg ” sjuk” ut. Jag fick en jättefin peruk och ingen kunde se att det inte var mitt hår. Varannan vecka var jag jättedålig var inte ute så mycket. Varannan var jag rätt pigg och orkade göra massor. Har man inte gått igenom den hemska sjukdomen och vet vad det innebär ska man heller inte tala om för de sjuka hur de ska se ut eller må!!!! Jag mår illa! Jobbar denna person verkligen där den säger bör hon byta jobb snarast! Usch!!!!

Camilla 4 år sen

Gå vidare, hoppas innerligt trollet jobbar på en soptipp men största önskan är ssk.

Kramar till Annica för att hon är bara så bäst ???

Emmelie 4 år sen

Anmäl! Det här är ju fruktansvärt. Jag hoppas från det innersta av mitt hjärta att denna hemska människa inte träffar patienter. Att skriva något så fruktansvärt måste anmälas särskilt när det kommer till vården. Älskade Annica vi stöttar dig och du är såå fantastiskt fin på in och utsidan att jag blir alldeles varm i hjärtat. Din/er kamp är så full av kärlek och styrka! Vi ber för dig ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Jenny 4 år sen

Jag tyckte att den förra kommentaren var hemsk men denna? Det finns inte ord! :-(

Heja Annica! Och dig Johanna! ?

Mvh Jenny

Veronica 4 år sen

Fruktansvärda hemska människa!!!! Hur kan man vara så kall och hjärtlös? Jag har själv genomgått behandling för cancer och vet hur det känns! Jag fick ofta höra att jag inte såg ” sjuk” ut. Jag fick en jättefin peruk och ingen kunde se att det inte var mitt hår. Varannan vecka var jag jättedålig var inte ute så mycket. Varannan var jag rätt pigg och orkade göra massor. Har man inte gått igenom den hemska sjukdomen och vet vad det innebär ska man heller inte tala om för de sjuka hur de ska se ut eller må!!!! Jag mår illa! Jobbar denna person verkligen där den säger bör hon byta jobb snarast! Usch!!!!

Lotta 4 år sen

?Styrkekramar till dig Annika med familj och till dig Johanna ????

Cecilia 4 år sen

Vad finns det för hemska människor i vårat samhälle ? Jag väntar själv på provsvar för malignt melanom. Och jag blir så ledsen för din skull Annika. Hur personer hoppar på dig ? Det måste vara stora fel på dom! Du får många att vilja kämpa Annika glöm inte det ❤ Jag hoppas du går vidare med detta för din egen skull för är hon en ssk och jobbar inom onkologi så begår hon stora fel även om hon nu sitter på sin fritid och skriver detta hemska till dig! ? Jag tänker på dig och hoppas att du slipper såna hemska människor hedan efter!! ❤

Agnetha leg.sjuksköterska spec.utbildad 4 år sen

Den påstådda sjuksköterskan är inte sjuksköterska! Jag har ett råd till Dig som anser sig veta HUR en sjuk person SKA se ut.. Glo inte på för mycket TV-program såsom ex dr. House, Syrrorna etc. Dom ger en skev bild om hur individ skall bete sig och ska se ut vid olika sjukdomar och skador. Har du vett i kroppen ska Du be Annika och hela sjukvården om ursäkt! Du kränker Annika!! …Och du kränker en hel jävla yrkeskår!!! Du har aning om vad yrkesetik är. Ditt uttalande sägee ALLT om Dig!! Skämmes på Dig ditt nättroll!!!
Kram till Annika ❤

Madde 4 år sen

Elaka människor finns överallt, och tyvärr även inom vården, om det nu är där hon jobbar.
Hon skulle gå vidare med detta? Det bästa hon kan göra, för då faller hon på eget grepp.
Massa kramar till dig Annica.

Sandra W 4 år sen

Kämpa på Annika! Ingen som har upplevt cancer på nära håll tvivlar på dig. Ta reda på vem som ligger bakom kommentarerna och polisanmäl. Om hon nu verkligen är sköterska så borde hon inte ens få jobba som det.

Ta hand om dig??

Lisbeth 4 år sen

Styrkerkramar till er båda ????

malin 4 år sen

Varma kramar till dig Annica<3

Veronica 4 år sen

Kan inte förstå hur elak en människa kan va !!
Att skriva så jäkla elak som de skulle va en lögn , så galet att ja inte vet om man ska gråta eller bli så arg att man exploderar.

Gå vidare med detta sätt ner foten för detta är inte okej.

Och till dig hemska människa , känns de gott att göra nån så illa att va då vidrigt dum?!
Kan du leva med de du ställer till med för nån annan med elakheter?!
Må rättvisa skippas och ditt ansikte & namn blir uthängt !
Tvi för dig !

Annica , kämpa på och va den fantastiska människa du är, försök skaka av dig de värsta av detta , se framåt och jag önskar dig och din familj bara lycka , jag tycker du är så grym som kämpar och en förebild för fler med cancer <3
Vår herre är på din sida !

Lena Melin 4 år sen

Tror inte det e sant!?
Vet att det finns elaka människor men inte så vidriga!
Annica du är en fantastisk kämpe!❤
Förstår att bloggandet är terapi för dig och beundrar dig för att du låter oss följa med under den svåra långa resan!
Många styrkekramar till dig & familjen! Kram❤

Carro 4 år sen

Vidrigt! Att mans ens kan komma på tanken att skriva så. Jag blir så arg!!! Cancer är hemskt! Det vet man om det drabbat en på nära håll och inget man fejkar! Annica, tycker du är så otroligt stark som kämpar dig igenom din sjukdom. Önskar så att cancern försvinner från din kropp! Massa kärlek o styrka! ?

katja 4 år sen

Det är Socialstyrelsen som sköter legitimationen till sjuksköterskor. Anmäl. Skulle detta vara en sjuksköterska kan hon få varning eller att legitimationen ryker.
Fy sjutton säger jag igen.

Fy fan vilka vidriga människor det finns! Är dock säker på att den personen INTE jobbar inom vården alls – och gör hon det så hoppas jag att hon får sparken omedelbart för såna empatilösa människor ska inte jobba med det.
Kram på dig A ❤

Ola Näslund 4 år sen

Cancer i alla dess olika former är en sån himla lömsk & orättvis sjukdom. Min mamma blev för 3veckor sedan diagnostiserad med HCC – Levercancer. Går ej att operera min mamma eftersom hon har ärrvävnad på sin lever från en tidigare Hepatit C, som hon smittades av på sjukhuset av smutsig nål.
Hon har blivit erbjuden att vara med i en forskningsstudie på medicinen Nivolumab (Opdivo). Givetvis tackade hon ja eftersom jag (som läst allt jag kunnat) anser att immunterapin verkar vara framtidens sätt att behandla cancer.

Vet inte hur jag hamnade här, men tror att jag sökte efter “immunterapi i Tyskland” på google.. Hur som helst så ser jag att du behandlats/behandlas med Opdivo?

Jag undrar hur du upplever den och vilka resultat den haft på dig? svåra biverkningar?

Min mamma sätter igång så fort svaren kommer från hennes leverbiopsi som gjordes förra veckan,
borde vara vilken dag som helst nu …

Sedan vill jag bara säga att du verkar haft en rejält läskig och allvarlig resa såhär långt, men trots det aldrig slutat att kämpa. Du är ett sant föredöme för andra som drabbas. Att aldrig ge upp!
Du verkar vara en underbar person och en helt otrolig mamma till dina barn, trots att sjukdomen stjäl kraft.

Jag hoppas verkligen allt gott åt dig & din familj. Man blir väldigt rörd av att läsa om all den kärlek du sprider & har omkring dig, för den är du värd!

Mvh Ola Näslund, Rågsved, Stockholm

Svar på kommentaren:
Annica T 4 år sen

Hej Ola
Jag kan inte svara alla här inne tyvärr men kände det var viktigt att svara dig! Jag har haft nivolumab (opdivo) sen i somras men blev i samband med typ innan jag började jätte dålig för min tumör i magen, ja du ser bilderna så det höll påta mitt liv, bara några timmar ifrån. Men när jag blev bra så började jag igen. Det tar några månader innan det börjar fungera fullt ut. För att immun försvaret ska hinna bli starkt och mota cancern. Men nu fungerar det i levern iallafall som det ser ur. Vi hoppas innerligt det fungerar på resterande med, det farliga i magen. Men det jag märker mest är en OFANTLIG trötthet som inte går att vila ifrån. Sen fick jag kolit (tarminfektion) som är vanligt när man behandlas med immunterapi. Fick göra uppehåll va nån månad från opdivo och fick kortison nutid jag på banan igen med behandling. Men detta är betydligt lättare än cellgifter, trots allt!
Tack för dina fina kommentarer och jag önskar din mamma ett jötte lycka till och massa kramar.Ge aldrig upp för säger som du immunterapi ÄR framtiden! Kram Annica

Anneli 4 år sen

Ta reda på vem hon är och var hon arbetar och informera och visa hennes arbetsgivare vilka grundvärderingar till svårt sjuka obotligt sjuka hon har.. Ajöss med jobbet din empatilösa så kallade sjuksköterska!

Åsa 4 år sen

Jag har aldrig skrivit på någons blogg, men detta var så hemskt att läsa att jag inte kan bläddra förbi och ignorera. Jag har själv en helt annan sjukdom än den Annika har, men varje gång jag ska träffa någon ser jag till att göra mig fin. Jag blir inte bättre av att dessutom känna mig ful, ytligt kanske en del tycker, Varsågod, men viktigt för mig. När man har en begränsning är det många gånger det lilla som blir det stora. Många gånger har jag förstått att människor inte tycker man verkar sjuk, “hon såg så fräsch ut så….” tack vare detta. Själv är jag glad att orka göra mig fin när det sker. Tänk att andra skulle kunna må bättre om jag såg nedbruten och ynklig ut… Jag låter mig inte hamna där att jag påverkas längre. Människor som gör sådana uttalanden speglar bara ett oerhört dåligt mående. När de ser en bild av en tjej som vill vara fin på bild, som trots att hon går igenom ett helvete ändå orkar kämpa, ser man bristen på just den sidan hos sig själv. Det väcker tydligen de mest fruktansvärda sidor hos någon. Tyvärr låter man ibland såna här individer komma åt sig, man är skör, man är ledsen, man är så jäkla sårbar ibland och skit tränger sig igenom ens lilla skal. Jag hoppas och tror att ni kan vända detta till en styrka tillsammans, att det är en trasig och sjuk människa bakom ett så vidrigt uttalande. Hur skulle någon kunna bli lycklig genom att så fullständigt förnedra någon annan? Svårt att förstå… Och eftersom denna någon verkar följa det som skrivs och kanske även läser detta och allt annat, vill jag bara lämna en önskan till denna någon: Jag hoppas du kommer till insikt om hur dåligt du mår. Det finns hjälp att få. Sök rätt på den hjälpen, hitta verktyg. Du kan aldrig bli lycklig genom att skapa olycka för andra, lyckan finns bara att hämta inombords dig själv. Vägen dit kan vara jobbig, men det är bara att VÅGA börja titta på sig själv och deala med sina problem. Ingen minns en fegis.
Till Dig Annika och din vän Johanna: Kämpa vidare, all kärlek till er ❤

Monica 4 år sen

Så onödigt! Behövde hon verkligen få veta om den dumma totalt idiotiska kommentaren??? Var det så himla viktigt???? Fattar du inte att det påverkar henne på ett negativt sätt? Nä men just det… du vill vara ärlig …grrrr:/

Svar på kommentaren:
Anette Högberg 4 år sen

Vem vänder du dig till här??

mamma Anitha 4 år sen

Nu räcker det!!! Detta var det vidrigaste jag läst!
Kan inte ens tro att en onkologsjuksköterska är bakom en så ond text. Alla de sköterskor jag mött, först på sjukhuset i Skövde, sen alla på Onkologen på Sahlgrenska, alla har de ett gemensamt; empati. För min älskade dotter Annica.
Jag har följt hennes sjukdomstid från första dag då man skulle operera bort en s. k. talgkörtel, som vuxit i ett ärr efter ett bortopererat födelsemärke. ( op 5 år dessför innan). Den chock vi upplevde då det visade sig att det var cancer. Redan fem år tidigare, när födelsemärket togs bort, hade man sagt att det var OK, men när man nu tog fram de gamla proverna som sparas, kom det fram att patologen missat hennes cancer. Alltså hade denna djävulska sjukdom obehindrat fått sprida sig i hennes unga kropp under fem år!!! Jag minns när vi fick beskedet om spridningen, hur Annica första dagarna stirrade, apatisk ut i intet, hur sorgen bröt ut, hur vi grät och inte visste hur vi skulle hantera detta nya, hemska. Malingt melanom, därtill spridd, med en lever så full av metastaser att de inte gick att räkna. Sahlgrenska, där fick vi info som gav oss hopp, vetskap om nya revolutionerande mediciner, forskning som lett till behandlingar som immunterapi osv.
Annicas nya påtvingade liv med ideliga behandlingar, röntgen, biverkningar. Först en kombination med dundermedicin, medicin som fick Annica att förlora sitt blonda, långa hår, som lossnade i stora tussar fläckvis. Vips kunde hon få stora utslag över hela kroppen, som kom och försvann, bölder i ansiktet, hudförändringar som fick hennes fina kinder att se ut som en porig ost, fotsulor illröda som brann av medicinreaktion och som Annica då inte ens kunde gå på. Om solen sken och hon ville ut på en promenad med sin yngste nyfödde son, då fick hon ta på sig en stor hatt, gjord i speciellt solskyddat material, för att skydda ansiktet, vara heltäckande klädd från topp till tå, inte en hudfläck bar och därtill utrustad med handskar och solglasögon. Jag som var med, såg henne lida, men också hur hon rakryggad beslöt sig för att kämpa. Medicinen hjälpte och tog bort många metastaser. Men vi visste att en dag blir man resistent. För Annicas del efter ca 1,5 år. Då hade hennes skicklige onkolog i Gbg, känd som specialist i hela världen, en plan att ta till. I avvaktan på att den revolutionerande immunterapin med PD1 skulle godkännas och prisförhandlas för att kunna få användas så blev det cellgifter 45 gånger för Annica. Allt fler metastaser försvann, men nya boppar upp. I lungan, magen, äggstocken. I somras fick Annica påbörja immunterapi, men det tar tid att bygga upp immunförsvaret. Under tiden passar cancern på att slå till. På rekordtid växte en tumör i Annicas mage. Hon såg ut som en gravid och tumören höll på att slå ut vitala organ. Till slut måste hon opereras. En modig kirurg antog utmaningen när läkarteam med tre läkare sagt nej för det skulle inte gå. Den fotbollsstora tumören var oerhört komplicerad att operera.
Då hängde hennes liv på några timmar. Hade hon inte opererats hade hon fått dö. Innan operationen hade hon fruktansvärda smärtor, kunde inte äta, kräktes. Men bara efter nån dag var hon pigg och redo att åka hem till sina pojkar som hon längtade så efter. Maken fanns hela tiden vid hennes sida.
Under hela den här förskräckliga tiden, dryga 3,5 år har Annica visat sig ha en kämpakraft i sig som jag aldrig skådat maken till.
När hon blev sjuk gick hon ut på internet med ett nödrop om hjälp. Ni som vet nåt’, ni som har erfarenhet, snälla hjälp mig…
Många drabbade med erfarenhet av cancer tog kontakt. Särskilt kom Kent från Sthlm att bli ett stort stöd. Han och hustrun Britt Marie har blivit riktigt goda vänner genom åren.
När Annica kom på fötter från första chocken började hon läsa allt för att lära sig förstå vad som hände med hennes kropp. Hon läste om behandlingsformer, om forskning och frågade och frågade sina läkare. Från tidigt skede bestämde hon sig för att vara öppen med vad som drabbat henne. Hennes öppenhet har inneburit att hon låtit så många som vill följa hennes kamp. Många andra drabbade hör av sig och det föds ovärderliga mänskliga dialoger. Och oerhört många, goa människor i vår värld följer henne som gästskribent på Johanna M Toftby blogg. Alla de oräkneliga fina hälsningar som når henne, människor som önskar lycka till, som ber för henne- om ni kunde ana hur skönt det är för oss att läsa!
Hon har också som ett led i denna öppenhet varit med i cancergalan, då även hennes onkolog och forskare deltog i det filmade inslaget.
När jag tänker på detta blir jag än mer förvånad om det vore så att en onkologsjuksköterska på annat håll i Sverige skulle drista sig till att påstå att Annica fejkar!
ingen lär väl kunna föra en av Sveriges duktigaste cancerläkare bakom ljuset och inbilla doktorn att hon har cancer om så inte vore. Otaliga blodprover, röntgensvar visar tyvärr på hur drabbad Annica är. Tack och lov, har behandlingarna hjälpt under tiden och nu knäpper vi våra händer för att PD1 ska ge bästa resultat och även få den nya tumören som växer i magen att kapitulera. Det här är allvarlig läsning och bilderna på Annicas opererade mage är inget roligt att lägga ut. Men om någon kommer på en så absurt elak tanke att beskylla Annica för att fejka cancer, då känns det självskrivet med fakta och bilder som talar sitt eget tydliga språk.
Du “onkologsjuksköterska” som skrev detta onda inlägg. Jag hoppas du inser vad du gjort. Du har sårat Annica djupt och oss alla som är med i hennes allvarliga kamp. Är du rakryggad att inse det, då borde du be ärligt om förlåt.
Om inte, så vore det ofattbart för mig om du kan ha mage med din inställning att arbeta inom vården.
Annica försöker, för sin och barnens skull, leva ett så friskt liv hon kan mitt i denna katastrof. Till det hör att försöka se fräsch ut, vara glad när det går och famna världen och glädjas åt nuet. Tacksam att leva.
Annica Thimbergs mamma Anitha

Malin 4 år sen

En psykiskt sjuk människa som skrivit. Kan omöjligt finnas en frisk människa som kommer på tanken att skriva så !!! Förmodligen går hen igång på att vi skriver o förfasar oss…. Anmäl! Hen behöver hjälp? Kärlek till Annica?

Ann-Louise 4 år sen

Finns inga ord för en sån människa ska påstå att Annica fejkar för hon ser för frisk ut men hallå jag själv har godartad cancer jag är för det mesta alltid glad visar inte för någon hur jag igentligen mår utan ser alltid glad ut för alla andra o försöker fixa hemmet o allt som är runt om jag har 3 barn som är helt underbara o är stolt över min äldsta dotter blir 25 år i okt en dotter på 23 år o en son på 20 år. Så mina tankar går till dej o din familj o sån fin vän som Johanna.

Linda 4 år sen

Annica du är en krigarprinsessa ❤ styrkekramar!!

Mia 4 år sen

Vill sända kärlek och hopp till dig Annika. Känner att jag själv blir styrkt när du delar med dig vad som händer. Är i samma situation som du. Massor med styrka sänder jag till dig och din familj . Kram ❤❤❤

Emelie Babunovic 4 år sen

Man upphör aldrig att förvånas! Fy så skamligt! All kärlek och omtanke till Annica med familj!

Malin 4 år sen

Jag kan inte för mitt liv förstå hur någon kan vara såå fruktansvärt elak. Jag kokar av ilska när jag läser detta. Jag jobbar själv som sjuksköterska och träffar varje vecka cancersjuka patienter. Långt ifrån alla tappar hår. Många ser oförskämt friska/pigga ut men är egentligen mycket sjuka. Hade en patient som ena veckan var hos mig, snygg, fräsch och sminkad – nästa vecka var hon död. Snälla ni som läser detta: man behöver inte tappa håret av cellgifter!! Det borde en sjuksköterska på Onkologen veta om! Hon/han är fejk så långt ögat kan nå, det kan vi vara säkra på. Ni har mitt fulla stöd om ni vill polisanmäla. Snälla gör det!
Och till fina Annika; vi är tusentals som står på din sida! Tillsammans är vi starka. Du är fantastisk. Du har fått många attacker den senaste tiden, men det skulle kunna vara den sista striden innan ljuset och ett fullständigt helande får bryta igenom. Det vill jag tro på. Varm kram ❤️

Maria Meijer 4 år sen

Jag blir så jä_la förbannad och arg. Vad är detta för människa. Jag kan inte förstå… Är hon så “liten” och bitter att hon tvunget måste få de som lider att lida än mer…Bryta ner någon som i detta fall är så sjuk i cancer. Jag förstår inte… Kan det få en annan människa att må bra. När man sårar och sparkar på de som redan ligger. Jag brukar inte svära men F_n , det är riktigt lågt och för jävligt. Jag hoppas på riktigt att du får hjälp. Att det finns någon som kan rädda dig.

Och fina fantastiska Annika. Tänker på dig och håller tummarna hårt alltid- för dig och alla andra som lider av denna fruktansvärda sjukdom .
Du är grym tjejen:)
Vi är många som hejar på dig.

Stor kram Maria

Sofia 4 år sen

Det finns inga ord. Inte ska väl Du behöva bevisa Din sjukdom?! Jag tycker att det är fantastiskt att Du, trots Din svåra sjukdom, sprider energi. Att kunna se fin ut må tyckas vara ytligt, men att både vara sjuk och se sig själv se sjuk ut, hur hjälper det en att må bättre.
Kanske, och ganska troligt, är människan (eller är det värdigt att kalla nån som beter sig så gräsligt människa..?) inte lika snygg? Kanske är det ingen som ger denne uppmärksamhet? Ingen som har omtanke om (hemskt iofs)… Eller bara så simpelt avundsjuk på den livsgnistan Du utstrålar, Annica. På den kärlek som Du sprider och får ta emot.
Sorgligt, patetiskt och förfärligt alldeles oavsett.
Vill ge Dig all styrka att inte låta sånt här ta Din energi, som Du så väl behöver till annat.
All kärlek och varma omtankar till Dig och Din familj!

Petra Glans 4 år sen

Jag blir så ledsen och med detta är sociala medier fruktansvärt! Ingen, ingen ska behöva ta emot sånt skit som Annica fått göra. Så härligt att du, Annica, är fin och snygg trots, att du tyvärr har cancer. Varför kan man inte vara det. Min älskade Annika som cancern tyvärr tog för några månader sedan var också snygg och fin och hon ville vara det. Hon mådde bättre då. Det är så fint att man är positiv och vill vara fin när den jävla cancern bor i en. Älskade Annica, lova att släppa detta mejl och fortsätt vara du. Ge energin att besegra den jävla skitcancer. Jag ber för dig och stöttar dig 100%. Du är bäst! ❤???

Susanne 4 år sen

Finns alltid vid din sida Annica ❤️❤️❤️ de varmaste goaste kramarna till dig❤️

Michaela 4 år sen

Ursäkta mitt ordval just nu! Men jkla falska människa som skriver så illa om Annica!

Annica håller en fasad för att visa att hon inte ger sig mot cancern, att hon är David och cancern Goliat! Bara för att man är sjuk kan man väl för fasen inte gå runt i sunkiga kläder (räcker med viss sjukhusmundering) och fett äckligt ovårdat hår, orkar man ska man såklart göra sig i ordning, man mår bättre av att vara lite fräsch utåt.

Tycker personen som skrev så vidrigt borde ta hand om sina nära och kära istället för att kommentera med sånna nervärderande saker! Vill hon inte tro på det som du och Annica skriver behöver hon heller inte läsa det! Så slipper hon bry sig! PUNKT SLUT!!

Eva 4 år sen

Herregud folk är inte kloka, vilken jävla dåre! Bluff? Gå vidare med? Bedrägeri? Fan va sjukt!! Vilket jävla förtal, anmäl! Styrkekramar till er Annica och Johanna <3

Lotta 4 år sen

Vill bara sända kärlek och hopp till Annika❤Blir illa berörd av påhopp på en människa som kämpar med cancersukdom och livet i stort!Jag har jobbat som sjuksköterska i snart 23 år och sett mycket och till er alla – det Annika och hennes familj kämpar med är mycket tuffare än vi friska någonsin kan förstå!! Kram och njut av små ögonblick så att du orkar när det är extra tufft.Kram

Ann Bengtsson 4 år sen

Herregud!! Blir chockad!! Att ens komma på att anklaga någon för att fejka cancer!! Och Varför skulle Annica ens komma på den tanken, vad skulle hon få ut av det!! Hemska människa. Tror faktiskt inte hon jobbar som sjuksköterska som skrev det! Men Om hon nu gör det så hoppas jag att allt kommer fram och hennes kollegor får veta vad hon sysslar med!
ALL styrka till dig Annica!!! Kämpa på!!

Britt-Marie Eriksson 4 år sen

Denna anklagelse från en ” galen människa ” gör mig väldigt ledsen. Om det är sant, att Du “galna människa ” jobbar med cancersjuka patienter, måste Du väl ha sett många gånger, att Dina patienter vill göra allt för att må bra och se bra ut, (ej se sjuka ut), unna sig fina kläder, vara fina i håret, leva ett vanligt familjeliv och framför allt umgås med nära och kära fast sjukdomen biter sig fast inombords. Du borde skämmas och jag hoppas, att Du blir anmäld för förtal och ärekränkning. Kämpa på Annica! <3 Styrkekramar till både Dig och Johanna! <3

Linda 4 år sen

Vad ska man säga? Jag finner inga ord…klart man blir arg. Vansinnig! Denna människa är avundsjuk. Alla gånger. Om det så är på Annicas vackra yttre, hennes livsglädje, hennes drivkraft, den positiva feedbacken (som hon tack och lov mest får) -det får vi nog aldrig veta? Anmäl f-nskapet. Be om hjälp med att få fram IP-ADRESSEN.

Annica- du förtjänar lugn och ro, och ska bara behöva få kärlek. Du ska omgivas av människor som kan ge dig det stöd du behöver. Och som även kan se Annica, som “inte bara är sjuk”. Precis som du vill ha det ❤

Näthat ska aldrig tystas, för då växer det med oanad kraft. Heja er som lyfter fram detta, även om jag såklart önskar att det aldrig hade uppstått.

Bamsekramar till er ❤

Johanna 4 år sen

Är med dig Annica ❤️ Tycker du är en fantastiskt fin människa och jag lider med dig. Önskar av hela mitt hjärta att du får bli frisk, så du och din fina familj kan njuta av ett underbart liv tillsammans! Blir så förbannad när jag läser vad denna vidriga människa har skrivit till dig. Finner inte ord som tål att uttalas offentligt! Hoppas du slipper få lida av fler kommentarer som denna och kom ihåg att vi är så många som stöttar och är med dig. ❤️

Varma kramar /Johanna

Maria 4 år sen

Johanna. Först och främst. Du skriver så jäkla bra. heja dig!
Ut med aset nu!!!

Annica. Du kommer vinna din kamp för du har en styrka ingen annan har!!
Jag tror på dig!!

Marie 4 år sen

Man tror inte detta är sant. Hur kan en människa bara komma på tanken ens att skriva på detta viset mot dej Annica. Hoppas innerligt att ni hittar personen och kan anmäla henne/honom. Man får ju hoppas att den personen inte jobbar inom vården för då är den definitivt på fel plats.
Var finns empatin hos denna människa som ska vårda och ta hand om andra. Det är skrämmande, rent ut sagt förjävligt. Vem vet och har rätten att bestämma hur Annica känner/orkar/bearbetar sin svåra situation. Tycker du Annica är så stark att du gör det du gör/orkar/ är positiv utåt. För vem vet hur du mår innerst inne? Och vem har rätten att döma dej??
Usch så lågt och vidrigt gjort. Man blir både ledsen och förbannad. Kämpa på och hitta trollet.
Skickar all styrka och en massa kramar till dej Annica och en kram till dej Johanna .
Kram Marie

Johanna Björklund 4 år sen

Skickar styrka till er. Denna människa som skriver sådana här hemskheter borde anmälas. Jag tänker på Annica ofta för min mormor dog i cancer vid 44 års ålder och jag blir lika berörd och arg när någon skriver elaka saker om Annica. Jag läser din blogg ibland. Johanna, du verkar vara en så fin, snäll och trevlig människa.
Kramar från mig till dig och Annica.

Nidzara 4 år sen

Jag har inga ord att skriva mina tårar rinner och frågar mig själv “Gud fins det så onda människor “?Varfär ?Varfär?Varfär? Har de ingen sitt liv sina barn varför såra en okyldig kvinna som har så mycket svårt i livet istället att ber för henne att hon Annica blir frisk och har lycklig liv med sin underbara familj ??? Skäms skäms vem du är hjärtlösa människan

En annan Nina 4 år sen

Inte klokt med en så förskräcklig kommentar. Ofattbart. Som fler skriver, anmäl skiten.
Stöttekramar till både Annica och dig Johanna.

Angelica 4 år sen

Kära fina Annica…. jag blir sååå chockad av vad jag läser, hur kan en vuxen människa bara göra så här.
Mot någon som är så sjuk.
Vad är dom ute efter?
Du är grymt stark och det peppar mig,vi är många som vet att du aldrig skulle fejka detta. Du är bara bäst ?❤️?

Linda myren 4 år sen

Skickar styrkekramar till dig Annica! och även till dig Johanna!

Elisabeth Larssen 4 år sen

Dom finns och ger sig aldrig tyvärr vill förstöra andras liv Jag vet. ANMÄL för Annica är nog inte den ända. Bed nu ALLA för att denna människa STOPPAS i JESU Namn.Denna demon kan förstöra många människors liv.

Anneli 4 år sen

Kommenterar aldrig nåt men nu kan jag fan inte hålla käften ?de var nog det sjukaste jag läst någonsin!!hade jag vetat vem det var så hade hon varit förtjänad en ? vilken sjuk människa ?

Annica T 4 år sen

När Johanna ❤️visade mig först detta mailet så blev jag ledsen,förtvivlad och fruktansvärt SKITARG! Hur kan du ens påstå nåt sånt elakt? För det första: rena rama förtalet, för det andra: hur kan du ens tro att jag fejkat CANCER?! Det är fruktansvärt illa av dig! Att jag fejkat min fruktansvärda sjukdom som totalt förstör hela mitt liv. Att jag fejkat 3,5 år av mitt liv, att jag fejkat när jag tvingats vara borta från min familj- ibland flera veckor. Att jag fejkat den 13/9 då cancer höll på ta mitt liv! Hur kan du ens tro något sånt sjukt?! Fattar du hur illa du gör mig, men inte bara mig, utan mina barn ja hela min familj. Mina små barn som läser allt detta du skriver. Ja de har instagram, de googlar etc för de är stora killar. DÄRFÖR väljer JAG vad jag lägger ut. Dessutom så ska mina barn INTE se sin mamma må så dåligt. DESSUTOM hur kul är det för mina följare att läsa och se massa sjuka bilder från sjukhuset. En del av det har jag valt att lägga ut men långt ifrån allt. Människa INSE hur ledsen jag blir! Och älskade vänner ställ upp på mig nu och visa denna människa som “ska gå vidare med detta”, att jag INTE fejkar min sjukdom! Nu får det vara nog! Hit men inte längre!!!. JA, jag VILL prioritera att göra mig fin, att Johanna hjälper mig med håret, att fixa fransarna som en fin vän hjälpt mig med. Att ta fina kläder på mig, men allt detta tar tyvärr inte bort det sjuka ur min kropp. Jag HAR cancer, tog många månader innan jag kunde ens säga Dem tre orden. Men så är det! Och baraför man har cancer och inte tappat allt hår, vilket jag gjorde fläckvis i början. Vi har bilder på det med! MEN nu har jag håret tillbaka, och jag lever. Och sålänge jag gör det kommer min Facebook och insta andas liv!!!!!!!!!

Svar på kommentaren:
Britt-Marie Eriksson 4 år sen

Jag lider med Dig Annica! <3 Ingen, absolut ingen har någon rätt, att anklaga Dig för osanning. Jag vet, vad Du har gått/går igenom. Detta gör mig väldigt ledsen. Varma styrkekramar från en kär vän. <3

Aysel 4 år sen

Hej Annica vill bara säga att du e riktig Krigare!! Så jävla grym du är! Skäms över mig själv när jag gnäller här hemma… man måste verkligen uppskatta mer att man är frisk. Krya på dig och jag ber för dig och din fina familj!! Kraaaam! Aysel

Kenta 4 år sen

Sjävklart skall hon anmälas..förtal..ärekränkning.
Sorgligt att det finns så sjuka människor. Lägg ut hennes namn och kontaktuppgifter på fb.

Nathalie 4 år sen

Jag blir helt ärligt talat chockad!! Finns inte ord för vissa, onda, elaka människor. Stå på er och fortsätt kämpa!! Annica, du har allas vår kärlek!! ❤️

AnnaE 4 år sen

Kram Annica ❤❤

marfo 4 år sen

Jag trodde inte detta var sant när jag läste det….igen!! Herregud vad är det för fel på folk, man blir mörkrädd! Fruktansvärt!!
Kämpa på Annica & Johanna!
Stor kram till dig Annica som tyvärr måste utstå allt detta! Men vi är många som tänker på Dig!!
All kärlek till Er!!
KRAM!

Mia nilmo 4 år sen

Tror inte att personen är den hon utgör för sig att vara…sjuksköterska..märks på den ointelligenta texten! Har ingen koll på något…vill bara vara elak och synas..och visdt är det förtal! Hotta personen och anmäl!!
Tycker så synd om Annica..men verkar så stark.. att detta kommer du fixa!!?
Heja! Låt inte dessa ointelligenta människor påverka dig! Styrka till dig, Annica!!??

Marita 4 år sen

ANMÄL , kramar till dig Annica ❤️❤️❤️

Karin Johansson 4 år sen

Brukar inte kommentera, men kan nu inte låta bli. Fy vilka hemska människor det finns?. Sänder här varma tankar o lyckönskningar till Annica. Hon ska besegra det här! Många kramar till er?

Dani 4 år sen

Fruktansvärt att det finns sådana människor så elaka hemska man blir så ledsen. Du är en kämpe Annica en helt fantastisk människa låt inte detta trycka ner dig vi är många som är med dig och stöttar dig till 110% styrkekramar till dig och din fina familj ❤❤❤

Lilian 4 år sen

Hoppas verkligen att ni kan få reda på vem den sk sjuksköterskan är. Jag tvivlar verkligen på att hon är ssk och om nu så skulle vara fallet, hoppas hon ska mista sin legitimation med det snaraste och bli en fd ssk.
Stå på dig Annica, du är värld så mycket mer än sådana nättroll.
Kram från
Lilian

Annicka 4 år sen

Hur kan någon tro att Annica skulle hitta på att hon var sjuk!! Folk är inte kloka!
Synd att Annica tar så illa upp, tänker på dig! Kämp å försök inte tänka på dessa idiotiska kommentarer , det är säkert det de vill! ??
??????

Anonym 4 år sen

Skickar styrka av hela mitt hjärta ❤❤

Jessica Åberg 4 år sen

Nej men fyy. Bra att du vågar prata om det Johanna. Missunsamhet är hemskt. Har inte Annica lidit nog? Blir ledsen när jag läser det.

Madelene 4 år sen

Man blir så fruktansvärt arg på sådana människor.. anmäl detta direkt för såhär behandlar man ingen.. massa styrkekramar till er Annica ?

Maarit forss 4 år sen

Fy… För så elaka människor?en polisanmälan ska göras omg!har följt både Annica o ditt inlägg länge o både hon o du är guld vörd❤️ Hon är en kämpe o kommer vinna kampen❤️All kärlek till er m familjer//kram

Jennie 4 år sen

Tack Johanna för att du tar upp detta!!! Finns det verkligen så här onda människor??? Är det ett skämt??? Blir illamående av att läsa om denna fruktansvärda människa… Bästa Annika.., All kärlek, kraft och styrka till dig❤

Anette la Fleur 4 år sen

Fy för vilken elak, ond människa som skrivit det. Jag trodde inte det fanns så elaka människor ? Annika vi är många som tänker på dig och stöttar dig. Många styrkekramar ❤❤

Gunilla 4 år sen

Fruktansvärt inlägg från en sjuksköterska?! Man tror inte att det finns så elaka människor…men tyvärr ser man det mer och mer på nätet.Stå på dig Annica???

Susanne 4 år sen

Jag finner inga ord för hur mycket elakhet det bor i denna personen. Hur kan man skriva så här???
Sänder en stor tanke och varm kram till dig Annica ❤️

Lina 4 år sen

Finns inga ord för detta förtal. Hur vi tar det är något helt annat än hur vi har det! Styrka och kärlek❤?

Anonym 4 år sen

Hemskt! Så hemskt! Ni gör helt rätt i att gå vidare för detta är inte ok! Stöttar er till 100%. ??? ?

Svar på kommentaren:
Sandra Kjellberg 4 år sen

Glömde skriva mitt namn:).
Kram från Sandra

Jenny 4 år sen

Herregud nu måste det väl få vara ett slut på detta! Hur kan människan ens vara sjuksköterska?? Obegripligt! Jag brukar inte vilja ge dårar uppmärksamhet och gå i försvar men dessa påhopp är ju för jävliga rent ut sagt, att det finns så hemska människor, vidrigt! Jag önskar Annika all kärlek, tröst, mod, styrka som finns. Vi är många som är med dig! Kärleken övervinner ALLT!

Jessica Strandberg 4 år sen

All kärlek till er Annica och Johanna!
Fortsätt kämpa som ni gör och framförallt du Annica, du är en sådan fighter! Många varma kramar till er

katja 4 år sen

Näe, anmälan är det enda rätta!
Fick en chock, finns det sådana elaka människor.
Styrka och kärlek. Ska nu be min kvällsbön och den är du med i läkande syfte Annica.

Therese 4 år sen

Kämpa på fina, starka Annika, måtte detta år bli ett bra år för dig – stay strong ????

Linda 4 år sen

Finner inga ord. Det var den jävligaste kommentar jag läst. BLUFF? Sätta din en som är cancersjuk?
Snälla människa som skrivit detta. Du måste söka hjälp.

Tack Johanna, du gör helt rätt att lyfta fram. Vissa saker fattar vi att du skiter i, men detta är betydligt viktigare.

Kämpa Annica, du är grym!

Lotta Lindvall 4 år sen

Anmäl denna fruktansvärda människa. Jag är oxå sjuksköterska och VET att alla verkligen inte ser “sjuka”ut. Jag blir så himla rädd om det är så att denna människa har samma yrke som jag. Kram till er båda ?

Kari 4 år sen

Det är en otroligt dum kommentar. Jag har sett människor som ‘sett’ friska ut som varit väldigt sjuka ( och tvärtom). Hur en människa mår syns inte alltid utanpå!!! Förresten tycker jag det superlånga ärret på magen talar sitt tydliga språk!! Tänk vilken rutten människa som kan spy ur sig sådan skit. Snälla bry er inte!! Den människan vet inget och är dessutom fullständigt känslokall . Annica du har vårt stöd. Massa kramar!!!!

Pernilla 4 år sen

Försök strunta i sjuka kommentarer, du vet sanningen och vi tror och ber för dig Annica ❤

Jennie 4 år sen

Åhh grr!! Så elakt!! I vilket syfte?? Bra att ni anmäler! Kram till er båda

Annika med K - kram! 4 år sen

Jag blev illamående när jag läste. ILLAMÅENDE!!!! HUR kan en människa skriva något sådant? Jag tror att den (och det är inte ens värt att skriva HEN utan det är en DEN) mår dåligt och behöver få uppmärksamhet som är av en sjuk sorts uppmärksamhet. DEN behöver hjälp och det finns hjälp att få – om du nu läser detta du DEN!
Annica – skaka av dig skiten. Ta inte åt dig. Det finns så många galna människor men du ska veta att VI är fler än dom och vi stöttar dig!
Nu till dig som skrev detta: Som sagt – det finns hjälp att få. JAG har levt med cancer i form av många släktingar som gått bort p g a det. Jag har i dagsläget ytterligare en som går på cellgiftsbehandling och jag har varit med henne – just under en sådan behandling – för att vara stöd. Jag har “psykisk ohälsa” i min närhet och även där är jag stöd och hjälper så gott jag kan och vet du vad – DU behöver hjälp. Vi betalar skatt i Sverige av en anledning – sök hjälp. Du behöver det och inte skriva en massa dravel på en blogg för att trycka ner någon – inse att DU behöver hjälp.
KRAAAAAM Annica (och Johanna som lyfter fram detta)!

Carina 4 år sen

Finns inga ord för sådana vidriga människor som klankar ner på andra!
Kram till dig Annica med familj!??

Bettan 4 år sen

Tänker på Dig! <3

Sara 4 år sen

Kämpa på fina Annica.? Styrkekramar genom cybervärlden Sara ❤❤❤

Carina L 4 år sen

Johanna jag tycker det är obehagligt att det ibland kommer upp någon annans namn o e-post i de obligatoriska fälten. Jag vill inte ha min e-post spridd hur som helst o hur vet jag att inte någon rätt vad det är använder den?Känns lite konstigt eller??

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Om du visste vad jag sliter mitt hår för detta. Nu BER jag er på Tailsweep snälla lös det bara!

Iréne 4 år sen

All kärlek, styrka och värme till Annika och dig så ni orkar ta tag i detta o samtidigt komma ihåg hur mååånga som inspireras, stöttar och vill det bästa för Annika! Varma kramar ❤❤

Carina L 4 år sen

Polisanmälan är helt rätt, vi som följer Annica o Johanna vi vill inte heller behöva läsa illvilliga människors förtal.
Annica❤Skickar många styrkekramar till dig❤

Carola 4 år sen

Fina Annica. Du är med i böner och tankar var dag.
Bra Johanna att du kämpar mot näthatet.
Kram till er båda.

Camilla 4 år sen

Hoppas verkligen inte hon jobbar med cancersjuka patienter!!! Usch vilka människor det finns!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag skrev för ett tag sedan om kontaktförbudet som en person fick. Men mycket värre än vad det är nu kan det nog inte bli, men tyvärr kan jag inte berätta mer…

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…