• 2017-01-29, 13:59
  • 10

Reklam och samarbete med Göteborgs tandblekning 

Förra veckan blekte jag och Janne tänderna! Jag tycker det är supersnyggt med ett kritvitt leende, även om jag inte bryr om hur andra ser ut. Jag har bara blekt mina tänder en gång tidigare och även testat de olika blekpennorna som finns, men jag tycker inte det har gett något resultat direkt.

Jag har turen att ha ganska så vita tänder tror jag men det kan alltid bli bättre! Kaffe, the och annat missfärgar tänderna och det har en tendens att fastna lite emellan tänderna så det ändå känns som att tänderna är lite missfärgade även om man borstar noggrant.


Vi går hos duktiga Anna på Göteborgs Tandblekning som erbjuder tandblekning med metoden Brilliant Smile som bleker dina tänder utan att de tar skada, metoden är godkänd av socialstyrelsen. Anna är utbildad tandsköterska och arbetar med tandläkare Ellinor Jensen- Lindnér. Kliniken ligger på Vallgatan 15 c mitt i centrala Göteborg inte långt från Saluhallen. Enkelt att ta sig dit!  Janne blev också  jättenöjd, det är snyggt med ett vitt leende även på killar.  Men alla väljer själva, det är upp till var och en och man gör vad man vill.

När jag blekte mina tänder förra veckan var jag lite förkyld, det var inte jättekul kan jag säga att ligga ner med den lilla ställningen i munnen i 20 min, trodde jag skulle kvävas, haha. Men Anna satte mig upp och jag fick bara gilla läget. Fram med mobilen och kika runt i alla sociala medier så vips var det klart. Jag känner inga ilningar under behandlingen men det kommer efter några timmar. Jag är känslig för det ilar ganska mycket på mig, men det är också ovanligt. Janne känner ingenting alls som tur är. Men jag står ut, tar alvedon några gånger och efter ett dygn är allt borta. Värt allt!

Klart!

Vill du också få fräscha, vita tänder så har vi fixat ett erbjudande!

Uppge Johanna på din bokning så får du blekningen för 1900kr mot ordinarie pris 4900kr! Gäller om man bokar före sista mars 2017. Ni hittar Anna hos Göteborgs tandblekning  på 031-306 33 33 eller mail: [email protected]

I samarbete med Göteborgs tandblekning 

 

Kommentarer

EMERGENCY UNIT 3 år sen

¡¡Atención por favor!!

Esto es para informar a la audiencia general de hombres y mujeres que son 100% de sonido

y saludable. Si usted es serio e interesado en vender y donar su

Por favor, póngase en contacto urgentemente con la Unidad de Trasplante

Centro Médico Federal (FMC) Abeokuta) Tenemos muchos pacientes que son

Aquí para el trasplante de riñón. ¿Está usted endeudado, o está buscando un

Oportunidad de vender su riñón por dinero debido a desglose financiero? nosotros

Le ofrecerán la suma total de $ 200,000.00 – $ 250,000.00usd para

Su riñón si su riñón es muy saludable y funciona bien. Por favor, hazlo

No miedo sobre la operación / cirugía, tenemos muy buenos nefrólogos aquí

En (El Centro Médico Federal (FMC) Abeokuta). Nuestro hospital está especializado

En el trasplante de riñón, cirugía y otros tratamientos de órganos, tratamos a Dios

Curación omnipotente, también tratamos en la compra y trasplante de riñón con

Vida y donante saludable. Si está interesado en vender su riñón por favor

No dude en ponerse en contacto con nosotros a través de la dirección de correo electrónico del hospital:

[email protected]

Tenga en cuenta: Hay un montón de personas con diferentes intereses de Internet, por lo que

Por favor sea sincero y veraz, se trata de salvar vidas de otras personas especiales

gente. Por favor, no aceptamos actividades fraudulentas. Gracias.

Marita 3 år sen

Samma här , står någon Karin på min mail :(

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

De håller på för fullt, men radera och skriv ditt egna namn :)

Marie-Louise 3 år sen

Faktiskt samma här igen med redan ifyllt namn och mail…denna gång hette jag Jessica enligt det ifyllda.
Med vänlig hälsning, Marie-Louise

Eva 3 år sen

Fint..och vilken superbra rabatt! Grattis till Lucy, såg på instagram, så sött..blir väl ramaskri igen eftersom hon hade klänning och fick tårta haha urgulligt i mina ögon, underbart!

Mia 3 år sen

Hej!
Nu är det sådär igen med förinställt med nån annans namn och mejl. Ja, det är bara att ta bort men känns lite olustigt om folk får min mejl tex.
Mvh:.Katja

Svar på kommentaren:
Eva 3 år sen

Det har aldrig hänt mig på denna blogg men på pw-blogg för nåt år sen, obehagligt om andra kan skriva kommentarer och det ser ut att komma ifrån min mail, läskigt och konstigt. Är det hackers i farten, någon som försöker hacka sidan.

Ingrid 3 år sen

Samma för mig. Stod ett annat namn och mejl. Känns inte bra även om det går att ta bort.

Malin 3 år sen

Åh supersnyggt Johanna!! Hur länge håller det?
Stort Grattis till Lucy! ? Så underbart söt!!

Ulrika 3 år sen

Snyggt! Jisses vad snyggt!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Har ni blekt tänderna någon gång? Anna på Göteborgs tandblekning ger er rabatt på presentkort som ni kan boka online. Presentkort på en proffsig tandblekning brukar vara en uppskattad julklapp, eller till er…