• 2017-02-05, 19:37
  • 13

Såg ni Melodifestivalen igår? Jag, Janne och Lisa-Marie och Marilyn var i Scandinavium. Jag har alltid älskar Mellon! Sedan det blev delfinaler är det ännu roligare när man kan se det varje lördag, eller hur?

Jag tyckte det var flera bra bidrag, hela Scandinavium kokade när Nano gick till final. Älskar hans röst! Vad tycker ni?Hejade även på Dinah Nah som Tomas Gson hade varit med och skrivit. Visst är det en härlig låt?

Innan vi gick dit tog vi ett glas bubbel och åt goda praliner. Dessa köpte jag på Kahls the och kaffehandel i Skövde, alltså de var så färska och goda så ni måste bara handla choklad där. Magiskt gott! Alltid trevlig service.

Men titta vilken fin bil inne på Scandinavium. Toyotas C-HR.

Min fina älskling!

Någon ville vara med på bild ser jag, haha.

Härliga bloggvinnare! Det var roligt att träffa er, hoppas ni hade en lika trevlig kväll som vi men det såg så ut!

Vad tyckte ni om Charlotte Perellis bidrag? Jag tyckte det var modigt av henne att göra något helt annat, låten var fin och Charlotte var så snygg. Men hon kom allra sist? Fattar inte.

Jag med mina fina tjejer.

Vi hade en mysig kväll, det var skönt att Marilyn äntligen börjar bli bättre så vi kunde åka ner, hon har varit jättesjuk stackarn och varit hemma en hel vecka från skolan. Hon har inte haft en enda minut frånvaro sedan hon började gymnasiet så nu blev det väl allt på en gång.

Var ni där? Visst är det en härlig stämning! Janne fick uppleva Scandinavium på lite annorlunda sätt än hockey, haha!

Efter Mellon gick vi till Farellis, ni måste gå dit och se vad fint de har fått det efter renoveringen. Goda hamburgare och ska ni äta pizza måste ni gå dit. Göteborgs allra godaste. Tjejerna älskar den med salami på.

 

 

 

 

 

Kommentarer

Gourmettjejenblogg 4 år sen

Älskar melodifestivalen.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Jag med!

Anne 4 år sen

Ace Wilder och Nano var mina favoriter (kollade på mellot hemma i tv-soffan). Charlotte gillar jag, men denna låten gick inte riktigt hem hos mig. Kanske är det en låt man behöver lyssna på några gånger. Konstigt att hon kom sist ändå. Dom där pralinerna såg väldigt goda ut!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Ja det är så konstigt, men det var en fin låt.
Pralinerna var galet goda, hehe.

Sussie 4 år sen

Love MELLO!!!!
Helt klart var Nano bäst i helgen, ser fram emot att få se nästa deltävling☺
Grymt snygga kläder du har, vart hittar man dom snygga byxorna o toppen, gillar “keep it simple” men ändå DET LILLA EXTRA!
Nu startar en ny vecka med nya utmaningar.
Kram Sussie

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Visst var Nano bra?! Tror den kommer komma långt, älskar den låten!

Toppen är Valerie från La vendetta clothing. Hon har så fina kläder! Byxorna är från Mikkas.com

Jajamen, nu kör vi en ny vecka! Kramar

Eva 4 år sen

Älskar också mello och har alltid gjort. Alltså Nano…Grymt bra låt och Grym röst! Ace låt var också Riktigt bra, så det var absolut rätt låtar till final, uppenbart och förutsett. Nano kan nog ta hem finalen. Dinah Nahs låt var också riktigt bra, Älskar den, och snyggt nummer..skandal att hon åkte ut, trodde att det tyvärr skulle bli Det vet du ist synd… Jag tycker också att Perellis låt var fin. Mustasch med Hasse var grymt också haha.. Ser nu mest fram emot att se Benjamin och Loreen. Så ledsamt med Pernillas bortgång <3 Kram

MiaP 4 år sen

Nano och Boris bäst! Dinah och Ace helt okej, men dom andra…nja. Charlotte har underbar röst, men tyvärr…den här låten är inte något i min smak. Gillar Charlottes låtar annars.
Ha en fin kommande vecka!

Elisabeth Strömer 4 år sen

Vi var på ett strålande humör??
Sjöng med Mustasch och Hasse i kör??
Härligt att sitta i publiken?✨
Ingen av oss blev besviken??
Tack Johanna och Lindströms bil??
Detta gjorde ni med stil??

Kram kram??

Mona 4 år sen

Min dotter har långt hår helt plötsligt har det blivit enormt svårkammat, tovigt, jag antar att schampot inte funkar för hennes hår, kan du ge något tips? det ser och känns torrt, hon har inte färgat eller slingat hår, vilket sorts schampo ska man köpa för att få ordning på det?
Hälsn Mona

Ullis 4 år sen

Här är en till som älskar Melodifestivalen! Tycker Nano var bäst, tror han kommer komma långt.
Måste berömma dig Johanna, du skriver så trevliga blogginlägg, alltid välskrivna och fina bilder.
Ogillar slarviga inlägg där det känns som bloggaren kastat in texten blandar versaler med smileys i varenda mening. Blir liksom inget allvar i texten då.
Men bara min åsikt.

Fortsätt som du gör, du inspirerar många!

Elisabeth 4 år sen

Älska mello ??????????✨???
Men nu vill jag veta var jag köper ‘dina’ skor ??? Grymt snygga !!!

Lotte 4 år sen

Det blev ju inte som vi tänkt, vi hade tänkt ha barnen nere och kolla mellon med massa snacks. Men så hade 3 av 4 influensan så det blev tidig sänggång för alla och de somnade på studs… Nu kör vi på NÄSTA helg istället haha. Men jag är inget direkt fan av det utan gör det för barnen – FÖR DOM ÄLSKAR DETTA!
http://www.lotte4.blogspot.se

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag är utstött, fel, ute, slut, passar inte in. Jag inser det. Nej, det är inte någon näthatare som börjat härja igen. Jag tycker bara inte att John Lundvik var bäst i…

Innehåller annonslänkar  Fallskärmshoppet blev precis inställt, typiskt. Men vädret ställer till det så här på hösten,  det måste vara bättre sikt för att de ska kunna hoppa så de ser marken från…