• 2017-02-07, 23:58
  • 5

Kvällens pass blev CX-WORX och löpning efteråt. Det första passet är 30 min ren styrka. Ett effektivt och jobbigt pass där du arbetar med hela kroppen. Jag gillar det och kör passet flera gånger i veckan. Märker redan att jag blivit starkare i bålen, som är det viktigaste i din träning. Spelar ingen roll om du har pangstarka ben, bålen är viktigast för din kroppshållning och basen i all träning. Är man otränad får man tyvärr lättare problem med höft och rygg så öka på träningen så slipper du även andra besvär. (Jag hade ofta ont i ryggen när jag inte tränade)

Efteråt körde jag kondition. Löpning på bandet 30 min. Kör i den ordningen om ni vill förbränna efter styrkepass. Då kommer ni få resultat!

Vad roligt att ni gillar mer film här på bloggen, det blir ju en helt annan kontakt och jag tycker det är kul med filmklipp som inte är avancerade. Det ska gå snabbt och lätt, ni kommer även få stå ut med min dialekt då och då. Haha!

Jag kom hem till tacos och Parnevik på TV:n En lyx att få maten serverad efter dusch. Orka hålla på ställa fram vackra skålar och allt, fram med nacopåsen på bordet bara.  Så jobbade tjejerna idag och så rätt! Jag lutade mig tillbaka bredvid Lucy och fick jättegoda tacos.

Nu kryper jag ner, hoppas ni får en bra start på onsdag.

 

 

Kommentarer

Marie 4 år sen

Ja, gud så skönt det är när det inte blir för avancerat! Vilken lyx att få det framdukat! :)

Annika 4 år sen

Tack för tipset! Jag har kört lite cykel/löp innan core-passet, men då ska jag svänga om det hela i fortsättningen.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Ja testa det!

Cecilia 4 år sen

Heja heja- vad du inspirerar!!! Tanken var att jag skulle träna i morse innan jobbet men en son som drömde mardrömmar gjorde att sömnen fick prioriteras… Hoppas komma iväg ikväll eller imorgon istället… Älskar att ha kommit till den punkt när man saknar träning som inte blev av!

Ha en bäst dag!

Sussie 4 år sen

Härligt med träning!!! Man får känna att kroppen får jobba, love IT
Vad kommer dina snygga träningstights ifrån?
Hur är Salming skorna, kommer deg nått samarbete med Salming?
Ser fram emot nästa blogginlägg :-)))
Ha en härlig onsdag!!!!
Kram Sussie

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…