• 2017-02-07, 18:47
  • 26

Jag älskar fransförlängning. Har gjort fransar i flera år och nu är jag fast. Fast det ser jag inte som negativt, snarare tvärtom. Jag har egentligen ganska långa fransar i mig själv men det blir mer “ögon” med en fransförlängning. Jag ser piggare ut och får en skarpare look.

Gör ni fransar? Är ni nöjda med formen och längden? Det är ju en hel vetenskap det där.

Man tror kanske det bara finns en och samma form, men det finns ju massor. Jag har volymfransar (just nu) 0,07 Lim: master och teknik: index.

Gillar eyeliner men det slipper jag också stå och hålla på att pilla med, gör du fransar hos en duktig fransstylist får du pangsnygga fransar med en skarp kant. Älskar det!

Jag går hos en duktig tjej i Skövde som heter Carmen som även håller utbildningar. Hon är duktig och snabb. För om jag ska hitta en nackdel är det väl tiden då. Har man ett späckat schema så kanske det kan vara stressigt att få in allt. Fördelen är att jag kan slappna av en timma och njuter av att “bara vara” en stund.

Akta för att hamna hos en fransstylist som skadar dina egna fransar, de ska vara extremt försiktiga och noggranna, får aldrig rycka av fransen på din egna eller sätta på för korta fransar.

Nu blir det CX-WORX och löpning på bandet efteråt. Berätta om ni vill jag ska skriva mer om skönhet, smink och hår är ju så kul!

 

Kommentarer

Sandra Johansson 3 år sen

Hej! Jätte-fina fransar! Har i dag bokat tid för volymfransar. En fråga: hur och VAD sminkar du dig med?? Kan man sminka sig”som vanligt” ? Jag använder i vanliga fall ganska mycket ögonskugga och gillar eyeliner.
Snälla kan du ge nga tips vad jag ska tänka på. / Tack Sandra

Sofie 3 år sen

Hej Johanna,

Har du någon Fransstylist I Göteborg att rekommendera? Det finns ju så manga att välja på och I olika prisklasser.. Känns bäst att gå till någon rekommenderad :)

Linda Larsson 3 år sen

Fick inget svar så frågar på nytt,hur rengör man fransarna? Kan tänka mig att man ej kan tvätta hur som? Och hur sover ni? Dum fråga kanske men trillat de inte av om man borrar in ansiktet i kudden eller snurrar runt??
Hann ju inte ha mina länge då det inte blev bra. Har funderat på testa på nytt men har inte blivit av.
Du är verkligen fin i dina fransar!?

Anette 3 år sen

Hej, skulle vilja ha lite stylingtips när det gäller kort hår. Vilka produkter som är bra för att få en hållbar frisyr. Hur man fixar till en festfrisyr.

Annie 3 år sen

Hej,
Fast blir man ju för det blir ett sådant fint lyft för hela ansiktet…
Givetvis en ekonomisk fråga men som sagt prioriterar gärna denna lyx.
Min fråga: jag upplever att fransarna sitter som finast i en vecka och efter 1,5 kan jag inte låta bli att boka tid för påfyllning alt minipåfyllning. Hur ofta behöver du fylla på? Eller står du ut och låter de falla av naturligt innan nytt besök? Dina är jättefina förresten.

Vänlig hälsn.
Annie

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Ja lite så är det, men jag fyller på var 3e vecka. Ibland 4e. Funkar jättebra! Fråga din fransstylist annars för de ska inte släppa så fort. Har du testat att inte träna och inte duscha de närmsta timmarna efter? Limmet måste härda tydligen.

Håller med dig, går inte sluta för det är ju så snyggt och bekvämt ;)

kram Johanna

Annie 3 år sen

Hej igen,
ja var tredje till fjärde vecka låter ju mer rimligt och vad jag även förstått är så ofta de flesta går på återbesök. Såvida man inte ska göra något väldigt “speciellt” och vill maxa lite! Håller mig alltid helt ren, naturell och torr t o m nästan första dygnet för att härda. Frågat min stylist och eventuellt kan det vara brun utan sol som gör att de faller lite snabbare, men ser alltid till att föna ansiktet torrt innan man går till sängs. Blir lite nyfiken på att pröva gå till en annan stylist på “prov” då jag endast varit hos den här tjejen och hennes kollega som har salongen, men så känner man sig lite som en “svikare”…
Kram Annie

Annika 3 år sen

Du är supersnygg i dem??!! Har haft fransar en gång o var ganska nöjd fast de vill nog ha lite mer volym nästa gång,har oxå långa fransar i mig själv så det behövs lite extra då..gör mycket som du säger vem man hamnar hos ju! Jag uppskattar verkligen att du skriver mer om sminktips osv,det är roligt med lite nya inputs ?Hade behövt lite pepptalk när det gäller kost o träning nu med…?Hamnat i en svacka efter förkylning med konstant godissug o svårt komma igång igen….kram o tack för din underbara blogg?

Linda Larsson 3 år sen

Är det inte svårt hålla rent eller hur tvättar och rengör man?
Och måste man inte ligga still när man sover? Kan man fortsätta med det hur länge som helst? Hört att man förr eller senare måste ha en paus då ens egna blir så sköra när de ligger gömda under lim och konstgjort frans.
Testat en gång och på en skönhets salong i Gbg men blev inte alls nöjd. Fick gå till en annan som sen hjälpte mig få loss dom till slut och det tog sin lilla tid och hon svor rätt mycket åt limmet de använder.
Snyggt är det men har inte vågat nån mer gång efter min erfarenhet.

Lajnda 3 år sen

Jag gjorde fransar ett tag och älskade hur det lyfte fram ögonen, men jag var tvungen att sluta då jag inte kunde ha mina glasögon på mig utan att “kleta ner” glasen hela tiden ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Oj, jag förstår det. Nej det kanske inte passar alla.

Anette 3 år sen

Hade samma problem med glasögonen. Men löste det med att välja kortare fransar.

Annika 3 år sen

Jättefint med fransar, men kan inte ha den, för mig, lite för dyra lasten.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Ja man måste välja vad man vill prioritera och vad man har råd med att unna sig.
Vissa röker, vissa köper massa godis, vissa kanske köper sig behandlingar för att unna sig något lyx istället för fika eller nåt annat som är mysigt.

Förstår dig för visst, det plockar på.

Eva 3 år sen

Aldrig gjort fransförlängning men använde fransserum förr då fick jag långa fina fransar. Skulle jag göra förlängning så skulle jag välja mer uppåtböjda singelfransar som öppnar upp ögat, lyfter och gör dem fina, pigga och naturliga ist för tjocka, tunga volymfransar som mer tynger ner. Väldigt fin bild på dig Johanna, superfin hårfärg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack snälla!

Ja man vill inte det tynger ner, men volym lyfter perfekt. Jag har enbart volym ;-) Jag har aldrig varit så nöjd!
Singel på mig “blir inget” direkt.
Exakt det jag menar med att alla har olika ögonform, man kan inte sätta kanske likadant som sin kompis har.

Kram på dig

Marita 3 år sen

Vågar inte rädd att jag blir fast :)) fixar mina naglar , skulle göra det en gång . Meeen nu är jag fast haha. Det hade varit kul om du skriver om skönhetsbehandlingarna , bra krämer smink och bra produkter till håret ❤️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Haha, ja herregud man blir ju det. Men det är kul!

Jag har läst att många önskar mer smink mm, är ju makeupartist och älskar tipsa om hur man enkelt kan sminka snyggt så det kommer!

Kram!

Anna H 3 år sen

Jag med! Kan inte vara utan, snälla visa mer smink!
Fin du är, du strålar!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tusen tack!

Sara 3 år sen

Jag är också fast :) tycker dock att det är svårt att få dem att hålla då man tränar mycket. Hur gör du för att få dem att sitta?

Kran

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Ja man får vara försiktig, just träningen är ingen fara. Gnugga aldrig däremot, jag tycker man vänjer sig hur man ska hantera dem. Nu tänker jag inte, det allra viktigaste är att inte gnugga.
Just svett när man tränar har inte varit några problem tycker jag.

Kramar Johanna

Monika 3 år sen

Snyggaste bilden jag sett på dig, du är så galet vacker!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Oj vilken fin komplimang. Tack snälla!

kramar

Elisabeth Strömer 3 år sen

Du passar verkligen i fransar!!
Det var snyggt med lite “spretiga”
Jag har aldrig provat, men kanske jag vågar….

Kram kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack!

Akta så du inte blir fast haha ;-)
Hoppas ni hade en rolig kväll på mellon och att ni hittade på något kul efter!
Kul att träffa er.

kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…