• 2017-02-08, 18:00
  • 2

Reklam i samarbete med Linas Matkasse 

Denna veckan har vi Linas matkasse hemma. Det är skönt att slippa åka och handla ibland och istället få maten hemkörd till dörren. Har ni testat Linas matkasse förut? Om inte ska ni passa på nu och underlätta er vardag. Just nu får ni fyra snygga muggar från Rice när ni beställer valfri kasse! (Erbjudandet gäller nya kunder)

Jag älskar matlagning och tycker det är bland det roligaste som finns. Men det kan också lätt bli att man fastnar i samma recept och ibland behöver även jag inspiration. En utav rätterna vi lagat i veckan är stekt lax med pepparrotskräm och vitlöksslungad spenat.

Svårfotad rätt men detta var så gott! Färsk lax, spenat med vitlök och en ljuvlig pepparrotskräm. Starkt och gott.

Krämen är så god! Persilja, Creme Fraiche, citron och pepparotskräm. Spenaten fräser du i vitlök och olivolja, nyttigt och smakar gott till laxen. Vi hade riven potatis till för det är lite festligare än kokt tycker tjejerna.

Som julafton när kassarna kommer, haha! Hela kylen blir proppfull med massa gott. Det finns olika kassar att välja på, jag har valt Orginalkassen men kika vilka som passar er bäst. HÄR.

Just nu får ni även dessa snygga muggar från Rice vid er beställning!

OBS! Se till att koden TACKJOHANNA står med som rabattkod vid beställning, men det gör det automatiskt om ni följer länken HÄR. 

I samarbete med Linas Matkasse 

 

 

2017-02-08 Johanna Toftby

Kommentarer

Anna 3 år sen

Vill bara tacka för en fin blogg! Sådan inspiration! Har ef separation m min sambo ibland använt mat som tröst. Nu har jag och min 4åriga dotter fått egen lägenhet och jag har återupptagit träningen igen och bra matvanor. Är fortfarande livsnjutare och unnar mig tjejkvällar med vin och utgång såklart och lite god mat. Mätte mig imorse (bättre än våg tycker jag) och har -3 cm i midjan. Snart e det vår! Tack för pepp och recept! Igår va jag nära på att skippa träningen men tänk så skönt det var efter!

helen 3 år sen

Hej! Vi har Linas inspirationskasse och är supernöjda har haft det över ett år, det är så skönt att varannan vecka slippa hitta på vad man ska äta o bara få allt hem levererat, tränar flera dagar i veckan o då är det oxå så skönt att allt finns hemma och man kan förbereda lite innan träningen o sen käka efter. Rätterna är så bra komponerade o spännande smaker. Tack för en superblogg kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg