• 2017-02-11, 22:38
  • 30

Idag är det 5 år sedan jag och Janne träffades och jag glömmer aldrig den dagen. Pirrig satte jag mig på tåget för en efterlängtad dejt nere i Göteborg. Vi skulle äta middag på Novotel, dricka champagne och titta på Mellon. Dejten blev så underbar som jag hade hoppats på och sedan dess är det vi.

Nu är vi på semester på Gran Canaria med våra tjejer, vem vet, vi kanske gifter oss? Janne skojade en gång och sa -Vi gifter oss på lördag för du kommer annars vara den jobbigaste bridezillan någonsin.

Den här resan är dock ingen planerad bröllopsresa utan en efterlängtad semester med tjejerna. Men spontanitet är alltid kul.

Flygresan gick bra och vi bor i Puerto Rico på hotell Vistamar, den södra sidan är den solsäkra sidan på ön och veckan ser lovande ut. Vi flög redan 07 i morse så vi har bara tagit det lugnt på hotellet idag. Men hotellet blev en fullträff.

Dra mig baklänges vilken utsikt. Hotellet ligger högt upp på en klippa och jag kan inte sluta titta på den vackra vyn från balkongen. Tjejerna är överlyckliga för de tycker allt är så fint. De rusade upp på takterassen i bikini så fort vi kom fram. Våra kroppar skriker efter sol just nu men vi ska vara försiktiga. Vi är nästan i Afrika och solen är stark.

Vi kommer ta oss ut en hel del och göra små utflykter, har ni roliga tips får ni gärna komma med dem?

 

Jag har fått en del mysiga restaurangtips mm, här finns ju så mycket att göra. Men vi ska framförallt sola och bada. Hotellet har en magisk takpool med utsikt över hela Atlanten, jag vill knappt gå därifrån. Ska fota massor och tipsa er om vi hittar några små goa pärlor. Janne har varit här många gånger innan men för mig är det faktiskt premiär.

(Många frågade efter bikinin vart den kommer från, det kommer inlägg och tips, den är superfin.)

Suddig bild men enda bilden jag fick fota när tjejerna var med och den är jag rädd om, haha. Vill ju egentligen fota dem hela tiden och visa vad fina de är men icke, de vill inte vara med. -I slutet av veckan sa dem och skrattade, efter lite mer bränna får du fota.

Puss och kram från oss nu stupar vi i säng

 

2017-02-11 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Är ni på Gran Canaria eller ska åka dit? Vi var där två gånger förra året, det var toppen! Inte så lång flygresa, det tar bara runt 6 timmar och ska man…

I samarbete med Topphälsa  Jag sitter och planerar hösten och förhoppningsvis är jag med på fler resor med Topphälsa då. Ni som inte åkt på en träningsresa någon gång, gör det. Jag…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…