• 2017-02-17, 14:43
  • 19

Sitter just nu i en skön solsäng på Anfi delmar, vilket paradis. Vi var här hela dagen igår och idag var vi här redan vid 10 så vi kan njuta riktigt ordentligt. Ni som inte varit här, ta er till Anfistranden. Kritvit sand från Karibien, kristallklart vatten och underbar miljö.

Idag har vi hyrt de vita solsängarna ute på den hjärtformade vackra ön. Herre min skapare vad vackert!

Flera frågar hur solen tar. Den är svinstark! Vi smörjar oss med faktor 20 och 30, sedan är det ofta vindar så man det känns inte hur mycket solen tar. Vi har haft riktigt bra väder hela veckan, i luften är det ca 29  grader just nu.

Här kommer bilder från där vi är just nu.

Janne gick och köpte den godaste ölen, även om vi är i Spanien hehe. Lunchöl på stranden är inte fel, lite chips också på det. Lever bara en gång.

Lite kärleksbilder måste jag bjuda på. Mitt hjärta, mitt allt.

Nu ska jag stänga datorn, det finns en del som tror bloggen är en hobby. Om ni visste. Det är jobb 24/7 men jag älskar mitt jobb. Skulle aldrig byta mot något och jag älskar er, finaste bloggläsare.

Hej så länge, nu ska jag dyka ner i solstolen.

 

Kommentarer

Jennie 3 år sen

Ser helt underbart ut! Blir så glad över ditt inlägg. Åker till samma hotell på lördag, med mina två barn. Har vart lite skeptiskt till Gran canaria så här års men nu känner jag mig otroligt sugen och förväntansfull. Vilka fantastiska bilder du har tagit förresten ??☀️! Läste att du är en badkruka, precis som mig. Havet vet jag inte om jag fixar, men hoppas på poolerna på hotellet. Badade mi något där? Vad tyckte ni isåfall?
Igen, stort tack☀️?

Helena 3 år sen

Hur varmt hade ni på kvällarna? Vi åker på fredag och jag vill veta lite vad för kläder man ska packa?
Kram❤

Annette 3 år sen

Hej! Vilka fantastiska bilder! Jag måste nog se till att en resa dit blir av. Ser ljuuuuvligt ut! Ha de gott och tack för en härlig blogg!
Kram
Annette ??

Annelie Zakrisson Bolin 3 år sen

Vilka härliga bilder bra restips???

Emma 3 år sen

Åh så underbart det ser ut!!!! Njut & vad vacker du är!
Hur är det med Annica? Tänker mycket på henne.
Kramar

Visst är det en fin strand?? ☺
Kram från oss i Filippinerna ?

Snäckan 3 år sen

Härliga bilder!

Har ni betalat resan själva?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Ja, 44.000kr med Tui. Varför frågar du det?

Maria 3 år sen

Vilken konstig fråga :-p

Minna 3 år sen

Hej! Konstig fråga är det väl ändå inte. Vill kanske veta om hon har råd, vill spara och att få den betald är ju vanligt i bloggvärlden vare sig man gillar det eller ej som läsare.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Hahahah Minna, köp något gott fika idag så kanske du blir lite gladare. Eller hitta på något kul, det brukar hjälpa att få mer positiva tankar.
Frågar du andra om vad allt kostar också?

Ann Bengtsson 3 år sen

Ser underbart ut!! Blir avis när man sitter i kalla Sverige. Ha en härlig sista kväll och välkommen hem till kylan ?

Charlotte 3 år sen

Fina Johanna önskar dig en fin semester ❤Har nu beställt kläder från clarkskläder. Kram

Lotta 3 år sen

Hej fina Johanna ! Så härligt det ser ut ! Åker till Puerto Rico om 2 veckor , vill gärna ha tips om restauranger och shopping ☺ önskar er en fortsatt underbar semester kram

Svar på kommentaren:
Malin 3 år sen

Ni kan gå från puerto rico till anfi? tyvärr minns jag inga restaurangnamn.

Marita 3 år sen

Ser ju helt fantastiskt ut , detta måste absolut kollas upp . Bröllop på stranden ( blink blink ) Ha en fortsatt härlig semester. Här hemma är det kallt och ruggigt så passa på och njut så mycket ni kan ❤️

Bettan 3 år sen

Ser underbart ut! Visst är det en konstgjord ö? Är det bara solstolar man hyr eller är det en kostnad att vistas på ön? När vi var på Gran Canaria i november anordnades resor hit och vi fick känslan av att ön var “privat”?

Tack för att Du delar med Dig av Er härliga resa!

Svar på kommentaren:

Det är ingen ö utan en strand på fastlandet som är konstgjord med sand som skeppats dit. Man kan åka på dagstripp dit om man vill ☺?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Fantastisk liten ö! En liten bro över, älskar historien bakom varför ägaren lät bygga den till sin fru, som ett hjärta.
Så fint!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Är ni på Gran Canaria eller ska åka dit? Vi var där två gånger förra året, det var toppen! Inte så lång flygresa, det tar bara runt 6 timmar och ska man…

I samarbete med Topphälsa  Jag sitter och planerar hösten och förhoppningsvis är jag med på fler resor med Topphälsa då. Ni som inte åkt på en träningsresa någon gång, gör det. Jag…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…