• 2017-02-18, 09:23
  • 9

15-22 april åker vi till Gran Canaria igen! Den här träningsresan vill du inte missa, det finns bara några platser kvar så nu gäller det att vara snabb. Ni kan läsa mer om resan i mitt förra blogginlägg HÄR. 

Vi njuter på det lyxiga Sheraton Gran Canaria Salobre som har en fantastisk utsikt och takpoolen ni ser ovan ser magisk ut! Ni hittar all information om resan HÄR där ni också kan boka. Jag som befinner mig just nu på Gran Canaria blir ännu mer taggad att åka hit om mindre än två månader igen. Det är riktigt bra här!

På resan kommer jag ha en föreläsning om min inre resa, den mentala biten. ”Aldrig mer ångest”. Om hur träningen förändrade mitt liv efter jag drabbats av panikångest. Att kropp och själ hör ihop.

Jag kommer även köra workshop ”styling och hår” vid två tillfällen. En träningsresa med mycket träning, många inspirerande föreläsningar, sol och bad men också hår och skönhet. Älskar den kombon.

Det jag ser fram emot allra mest är att vi ska vandra mycket. Här är så vackra, högra berg! Jag och Janne ska ner till Alperna i sommar igen så detta blir en bra träning innan.

Det blir dans, träning och förstås god mat, sol och bad. Har ni varit på en träningsresa innan? Jag älskar det! Du får ju allt! Man kommer hem som en ny människa, sådana resor ger mycket energi både att träna och att vara på semester. Nu när jag varit här och rest runt en del känner jag mig redan lite “hemma” och kan tipsa er om bra shopping och de bästa stränderna.

Med på resan är förstås härliga Pam.

Ni hittar mer info om hela resan HÄR där ni också bokar. Detta ska bli underbart.

I samarbete med Topphälsa 

Kommentarer

Marre 3 år sen

Saknar Annicas inlägg som hon skulle gjort i förrgår, enligt ditt inslag i onsdags

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Annica blev dålig så hon orkade inte.

Anna 3 år sen

Det här verkar faktiskt riktigt bra. Så späckat program och mycket att välja på. Seriöst då det verkar vara ett samarbete med Apollo också.

Hade jag varit singel (ja jag vet – töntigt att inte vilja åka utan sin älskling men sån är jag) och haft tiden över just då hade jag gärna åkt med. En liknande resa i tidig januari 2018 hade suttit fint.

Eftersom ni jobbar med Apollo här så gissar jag att man har möjlighet att välja rum själv. Jag är knepig med det där att jag alltid vill ha havsutsikt.

Eva 3 år sen

Det verkar bli en underbar resa. Skulle så gärna vilja åka med, hade behövt det.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Åk med Eva!
Det kommer bli fantastiskt!

Kram på dig

Eva 3 år sen

Hade verkligen varit härligt och jättekul. Längesen jag var på träningsresa och på resa överhuvudtaget så jag hade behövt det men det går nog inte tyvärr. Ja det verkar bli en fantastisk resa åååhh.. Kram

Nilla 3 år sen

Vad roligt! Nu när jag sett alla bilder från er semester vill jag med!

marita 3 år sen

den resan var ju slutsåld skrev du för ett par veckor sen?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Nej det är en annan resa till Palma :-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I samarbete med Topphälsa  Jag sitter och planerar hösten och förhoppningsvis är jag med på fler resor med Topphälsa då. Ni som inte åkt på en träningsresa någon gång, gör det. Jag…

Vi hade en underbar fredag efter ännu mer träning, jag är verkligen tacksam för den här veckan vi haft. Så mycket energi och glädje, mycket träning, god mat och alla nya vänner…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…