• 2017-02-20, 08:00
  • 100

Jag lovade för flera dagar sedan att jag eller Annica skulle återkomma med en uppdatering om hur det går för henne med undersökningarna. Men hon har varit väldigt trött både fysiskt och mentalt så det har dragit ut på tiden. Bli inte sura på henne vad ni än gör, utan bli i så fall arga på mig som lovade för mycket. Jag ville ju så gärna att allt skulle vara bra och att en pigg och glad Annica skulle kunna berätta allt själv, det känns alltid lite fel att berätta åt henne i stället.

Jag låter Annica berätta själv om vad som händer, eller inte händer, när undersökningar drar ut på tiden och bara kräver nya undersökningar. Glöm inte att skicka kärlek till henne, hon läser allting och det betyder så mycket.

Vad bra att det finns mediciner. Mediciner mot snuva (min älskade nässprej), hosta och feber. Mediciner mot värk och smärta. Mediciner som får dig att sova gott hela natten. Och mediciner för det viktigaste av allt i mitt fall: att hålla cancern i schack.

Klumpig som jag var när vi åkte iväg på en liten minisemester till Göteborg så glömde jag många av mina viktiga mediciner hemma. Typiskt! Så nu sitter jag här på badrumsgolvet med en drickyoghurt bredvid mig och skriver ett blogginlägg till er. Jag kan inte sova, just för att jag glömt sömnmedicinen. Har även glömt mina två viktigaste mediciner mot smärta. Man tar just dem för att mota Olle i grind. Men tack och lov har inte smärtan kommit än. Så fort jag blir lite för hungrig så kan smärtan komma. Nu smög jag mig upp i mörkret till kylen på hotellrummet och hämtade en drickyoghurt för att jag kände hur magen började kurra av hunger.

 

Jag älskar dessa familjerum på Spar Hotel, de har allt. Det är så smidigt när man åker med barn att komma till ett rum med mikro så att man kan värma vällingen åt lillprinsen och ett kylskåp för lite extra tillbehör om man som i mitt fall måste förstärka magen med lite mat på natten. Dessutom har rummet gott om sängar om man kommer hit med tre barn. Lätt och smidigt och mysigt! Jag vet sedan vi letat rum förut att många hotell tar inte emot hela familjer när man är fem i familjen. Gränsen är oftast fyra, annars får man dela upp sig på två rum. Inte lika mysigt när man åker på familjetripp. Då är familjerummen perfekta i stället. 

Härliga Terese hade fixat så fint med en välkomstpresent när vi kom hit: choklad, chips, färsk frukt och dricka. Barnen jublade. Vi med. Familjen vi åker med, Krilles syster med familj, hade fått samma överraskning på sitt rum. Terese är bäst. Spar Hotel är bäst. 

I går kväll när jag skulle somna var jag så rädd att smärtan skulle komma. Den smärtan är verkligen jättehemsk. Nu är jag inte lika rädd, klockan är 04:06 och det är inte så långt kvar till morgonen, ifall den kommer. Så skönt att jag i alla fall kunnat sova så här många timmar utan smärta. Jag har snabbverkande morfin om smärtan skulle komma, men det hjälper oftast inte när smärtan säger PANG och kommer så där snabbt. Man måste vara förberedd och ta den direkt i så fall. Inte lika lätt när man sover att känna om smärtan är på väg. 

På tal om just rädsla så är veckorna framför mig hemska. Ja, “hemska” är nästan ett för litet ord, “fruktansvärda” beskriver det ännu bättre.

Jag ska göra röntgen, och vi får nu se än en gång om immunterapin verkligen fungerar. Det verkar som att den fungerar i levern, men inte i magen, där tumören satt förut, eller rättare sagt på tarmen. Tumören som höll på kosta mig livet den där tisdagen 13 september 2016, den växer igen. Det som blev kvar var ju bara någon procent, men skiten har börjat ta fart igen. Min läkare känner det med fingrarna utanpå magen. Jag känner det med fingrarna och jag känner det till och med inuti, främst på natten när jag försöker sova. Därför har jag fått sömnmedicin för att kunna sova, kunna sova ifrån eländet. Därför sitter jag här nu på badrumsgolvet på hotellet eftersom jag glömde sömnmedicinen. 

 

Om inte immunterapin fungerar, vilket jag fasar för eftersom jag känner att skiten växer, då börjar mardrömmen om igen med cellgifterna. Samma gifter som senast. Pluset är att jag svarade bra på dem förra gången. Pluset är också att jag fick behålla mitt hår, jag tappade i stället håret av alla mina bromsmediciner jag hade innan cellgifterna. Och att jag mådde helt okej, långt ifrån bra, men ändå okej. Jag stod ut efter mycket trötthet och en hel del illamående. 

Tröttheten var allra värst. Den känner jag nu med, men det är två helt olika sorters trötthet. Man känner det. Man lär sig känna det. Efter tre och ett halvt år med cancer lär man verkligen känna sin kropp.

Minuset var att det höll på under fem dagar, nästan en veckas kamp med gifter. Sen tre veckors vila, sen på det igen. Om och om igen. Jag höll på 45 gånger med dessa cellgifter. Det finns de som har det så mycket värre än mig, så jag ska inte börja klaga. Men det största minuset var kampen med alla känslor. Det var så jobbigt att behöva åka från barnen. Usch, jag börjar gråta nu när jag sitter här när jag tänker på det. Att åka från barnen som en jojo fram och tillbaka är hemskt.

Vi försökte lösa det på alla möjliga sätt och Spar Hotel räddade oss verkligen mitt i detta! Tack, hotellet! Det är verkligen mitt andra hem. Underbara älskade Spar Hotel! Det känns även så nu när vi är här, trots alla dessa resor.

Det gör så ont och det märks på barnen att det är en kamp även för dem. Alla har på nåt sätt cancer i familjen. De måste vara med på cancerresan trots att jag egentligen inte vill det. Jag vill skydda dem från denna mardröm, men det går tyvärr inte.

Så om inte min älskade immunterapi fungerar är vi där igen i jojolandet. Ordet låter kul, men det är det inte i verkligheten. Om de cellgifterna inte skulle fungera, då hoppar vi på tyngre grejer. Starkare cellgifter. Tyvärr går det inte att operera i nuläget, den växande tumören sitter så himla taskigt till. Och om vi skulle göra operationen ändå så måste vi pausa cancerbehandlingen som ä livsviktig för de andra metastaserna ganska länge, i cirka tre månader. Så länge kan jag inte vara utan behandling, jag vill inte ens tänka på vad som kan hända med min lever då. 

De tyngre cellgifterna får mig att tappa mitt hår, mina ögonbryn och mina ögonfransar. Men egentligen: vad är lite hår? Det viktigaste av allt är ju att något fungerar. Jag har tappat håret förut och det finns peruker tack och lov. Däremot har jag aldrig tappat mina ögonfransar och det är min största rädsla när det gäller håret. Allt annat kan man ju fixa. Men fransarna? Fejkfransar går inte sätta dit om det inte finns något att sätta fast dem i, eller?

Men som sagt: vad är lite hår? Även om jag är så stolt över att mitt egna hår nu har växt ut så jag inte har något fejkhår längre förutom just fransar. Jag tycker det är supersmidigt att slippa sminka mig, speciellt när man spenderar så mycket tid som jag på sjukhus. Jag gråter tyvärr ofta, ändå är jag snyggt sminkad. Många tycker kanske att det är ytligt, men för mig är oerhört viktigt.

Eget hår på huvudet, ja det har jag. Många frågar om jag har extensions, men nej, det har jag inte nu längre. Nu har jag mitt egna långa hår igen. 

Ett minus till som jag tycker är jobbigt är att om inte immunterapin fungerar så förlorar jag mänskligt sett ett av mina allra största hopp. Immunterapin är framtiden för många, den har räddat många liv därute. Åh vad jag hoppas det fungerar!

I allt detta är jag så tacksam för min tro, om jag inte trodde på Gud hade jag aldrig orkat. Jag tror Han gör mig till den fightern jag innerst inne är.

Oj detta blogginlägg blev långt, men jag ska avsluta det nu. Antar att jag behövde lite skrivterapi. Vi behövde åka iväg lite från all cancer, från alla känslor. Men som ni märker är de alltid med mig ändå. De har hoppat med i resväskorna och smyger sig in i mig när jag inte kan sova.

Resan blev inte så lång, men Göteborg duger gott och väl. Än en gång ser barnen att Göteborg inte enbart  är sjukhus och cancer. Det kan vara hotellchips, att sova på hotell, mat på en mysig restaurang, äventyr på Universeum, minimalt med shopping och en kväll som avslutas med pingis och biljard. Världens bästa minisemester med människor vi älskar.

Nu ska jag dricka upp min yoghurt. Att jag att sitta på valde golvet på toaletten är ju konstigt när vi har stolar och en soffa att sitta på, men killarna sover så jag vill ju inte väcka dem. Kanske kan jag sova nu när jag skrivit av mig till er. Kanske är någon kompis vaken på Facebook, så jag kan snacka lite mer, jag ska kolla!

Sist men inte minst vill jag tacka för alla gåvor ni gett genom swish! Ni anar inte hur mycket det betyder för oss alla. Det betyder mer än ni kan ana. Tack alla goa, varma människor.

Förlåt för det långa inlägget, kram från mig i Göteborg

Annica

Kram på dig själv, Annica, och var aldrig rädd för att skriva till mig åtminstone! Den lilla gnutta som jag kan hjälpa känns bara bra för mig också. Det värsta är att stå bredvid och känna sig så hjälplös, att vilja hjälpa men inte veta hur jag ska göra. Du hjälper så otroligt många andra också, inspirerar dem att bli starkare och samtidigt snällare människor.

Låt nu Annica känna hur mycket nytta hon själv gör genom att berätta det för henne här!

 

2017-02-20 Gästblogg

Kommentarer

Carina Nilsson 3 år sen

Styrkekramar, ber för att du får positiva besked om din behandling, för dig & din familj att ni ska få styrka att fortsätta kämpa och om Guds hjälp i er vardag. ❤❤❤

Susanna Nyqvist 3 år sen

Vet inte om jag går över någon gräns här men då får ni ta bort detta. Jag läser din blogg och framför allt om Annicas jobbiga resa. Det jag inte har fått kläm på riktigt är hennes kost? Jag har läst till livsstilskonsult för Anna Hallen där vi har läst mycket om kost och cancerceller. Har Annica fått några råd angående kosten för att inte göda cancercellerna? Varma hälsningar

Anonym 3 år sen

Vilken fantastisk kämpe du är, jag brukar läsa dina inlägg och du förmedlar så mycket glädje trots din situation. Önskar dig allt gott.

Marléne 3 år sen

Hoppas du fick bra besked idag ?Känner dig inte men tänker på dig och hoppas, hoppas du snart blir frisk ?

Annika 3 år sen

Tänker på dig/er ❤️❤️❤️

Carolina 3 år sen

Finaste Annika! ❤Tänker på dig och din familj ofta! Ni finns med i mina böner! ? Stor kram!

Eva 3 år sen

Tack för att du tar dig tid att skriva här, säker på att det hjälper många. Du är helt otrolig, blir ledsen att höra allt du måste genomlida. Du verkar vara en underbar mamma till dina gulliga barn, du är så värd att se dem växa upp. Skickar dig massvis med styrkekramar <3 <3 <3

Maria 3 år sen

Styrkekramar till dig och din familj?

Pia 3 år sen

Massor med kärlek till dig Annica. Och till din familj. Du är betydelsefull <3 Kram från Pia

Susanne 3 år sen

K❤️Ä❤️R❤️L❤️E❤️K till dig finaste Annica ❤️ Varma goa styrkekramar ❤️

Camilla 3 år sen

Tänker på dig och din familj!
Du finns ofta i mina tankar och jag läser johannas blogg varje dag och varje gång det är ett inlägg från dig värker det till extra i hjärtat! Du är en fantastisk person och får nog många människor att se ljusare på livet genom din glöd och kraft! KRAMAR

Annicka 3 år sen

Styrkekramar! Hoppas du fick glädjande besked hos läkaren idag!! ❤❤

Maria 3 år sen

Tack för att du delar med dig! Kram?

Emma i Sthlm 3 år sen

Du verkar vara en helt underbar person och mamma.jag önskar av hela mitt hjärta att du får fortsätta se dina fina prinsar växa upp. Sänder tankar och kärlek till dig och din familj.

Eva 3 år sen

?? Jag tänker på hela er familj och håller tummarna.

Maria 3 år sen

❤️ Kram och mina tankar är hos dig Annika! Tack för att du delar med dig och berättar om din kamp..

Sanna 3 år sen

Fina Annica! Vilket helvete du går igenom:((En fråga som du absolut inte behöver svara på,men hur vågar de chansa? Varför får du inte de starkare cellgifterna direkt? Att man vågar pröva sig fram så? Det är ju DITT LIV det handlar om❤❤Du är en kämpe ska du veta!!! Beundrar dig,du är fantastisk!!!
Kraaaam

Anna 3 år sen

Varje dag hamnar någon av alla mina tankar hos dig. Jag hoppas så innerligt att du ska få bli frisk. Detta förbannade melanom. Jag hatar dig så! Fortsätt vara rädda om varandra. Du har så fina killar. Så stolta ni måste vara över dem❤❤

Annika med K - kram! 3 år sen

Fina du! All styrka till dig och familjen!!!! You go girl – och det vet du! <3

Anette 3 år sen

StyrkeKram fina fina du❤️ Du är en sådan fighter och kommer nocka cancern?

Maria 3 år sen

Önskar och ber av hela mitt hjärta att du blir fri från din cancer❤️

Maria 3 år sen

❤?

Malin 3 år sen

Styrkekram❣️❤❤❤

Maria 3 år sen

Annica, läser din blogg och tänker mycket på er! Många varma hälsningar till dig.

Maria

Liselott 3 år sen

Vilka kämpar ni är du och din familj ❤️ ❤️❤️❤️❤️ varma styrkekramar till er, (hälsa Rakel, vi är fd kollegor).
Liselott

Maria 3 år sen

Mina ögon tåras vilket dom alltid gör när jag läser dina inlägg. Du är så otroligt stark Annica. Sänder Kärlek och Styrka till dig fina och kärleksfulla människa och till din dito familj. ❤

Cilla 3 år sen

Du är så fin. All värme, styrka ,ork , hopp, glädje och kärlek till dig och din fina familj ❤️??☀

Annica 3 år sen

Massa styrkekramar till dig! Annica

Kristina 3 år sen

Tänker på dig och dina fina pojkar. Hoppas av hela mitt hjärta att du ska blir frisk från denna hemska sjukdom. Varma kramar till er alla.

Ingrid 3 år sen

❤❤❤❤❤❤❤

Erica 3 år sen

Tänker på dig fina Annica!
Massor med styrkekramar till dig och din familj! ❤

Marika 3 år sen

Tack för du delar med dig fina Annica, härligt för er och barnen att få göra nåt tillsammans i allt. Gör ont i medmänskliga hjärtat över det ni behöver gå igenom.
Sänder styrka, kraft och varm medmänsklig Kram och hoppas Innerligt på immunterapin❤??

Linda 3 år sen

Såg Annica hade hittat en stor knöl och att hon skulle akut till läkare idag för att kolla. Vet du hur det gått?
Tänker så på dig Annica!

Ullis 3 år sen

Du är fantastisk! Stor kram från en Västeråstjej.

Petra 3 år sen

Therese Nilsson 3 år sen

Du verkar vara en väldigt fin människa!

Pernilla 3 år sen

❤styrkekramar❤

Maria 3 år sen

Vill bara skicka mina varmaste tankar, kramar och lyckönskningar. Det är fruktansvärt det du och din familj går igenom, men jag vill säga att jag tycker att du är en fantastisk mamma och en otrolig förebild åt dina fina barn. Håller tummarna och ber till Gud att immunterapin ska fungera, och att mirakel kommer att ske så du fina människa får bli frisk och leva det liv du är värd att leva. Keep on fighting!! / Maria

Jenny 3 år sen

Stora, stora styrkekramar till dig och de dina!

Camilla Finnskog 3 år sen

Massa varma kramar och håller tummar och tår för dig och din familj.

Jessica 3 år sen

Kära, älskade, starka kvinna. Du är fantastisk! Finner inte ord…som ni kämpar. Kram till hela familjen.

Lilla jag 3 år sen

Kämpa på nu Annica!! Du är viktig för din familj och för dina medmänniskor Jag har förstått att du älskar livet. Det är många som pushar och hejar på dig vackra , fina Annica!

Sara 3 år sen

Åh fina Annica vad du får kämpa. Vad härligt att du får njuta lite med din familj. Det måste betyda mycket för Er alla. Styrkekramar till Er alla genom cybervärlden. ❤❤❤

Britt-marie Johansson 3 år sen

Önskar dig o din fina familj allt gott ❤❤

En annan Nina 3 år sen

Tänk att man kan bli så berörd och beundra en människa som man inte känner eller ens har mött irl som jag gör och många andra med mig gör. En så fantastisk styrka du besitter Annica. Du finns i mina tankar ofta och jag önskar och hoppas på det bästa för dig. Varm kram och kärlek till dig och familjen. Tack för att du berättar din historia, tror den ger styrka till många andra som kämpar med olika sjukdomar.

Susanne 3 år sen

Varma kramar till dej och din familj. Jag tänker på dej varje dag, jag känner inte dej alls men tycker ändå att jag känner dej genom dina inlägg. Så starkt gjort att orka skriva om detta samtidigt som du har ett helvete.
Genom att våren är på ingång hoppas jag att du får mer styrka och att sjukdomen ger sig.
Du är verkligen en kämpe att se upp till.
Stora Varma Kramar

Svar på kommentaren:
Barbro 3 år sen

Håller med dej Susanne så fint skrivit.
All styrka till dej o dina nära o kära.

Linda 3 år sen

Fina Annica, beundrar din styrka att både kämpa och berätta om din kamp. Det är verkligen fint att du berättar om allt det jobbiga så vi som inte ännu är drabbad av cancer på nära håll får förstålse för vad du står inför varje dag. Dels får det mig att uppskatta det jag har idag och försöka ta till vara på livet. Men dela också rusta mig i liten skala för om cancern även skulle drabba min familj. En dag i taget, glöm inte att mirakel sker! Jag ber för dig. Kramar från mig ???

Pia Persson 3 år sen

Jag blir lika berörd varje gång jag läser ett inlägg från dig Annica. Jag tänker också på vilken kämparglöd du har fast att det måste kännas övermäktigt ibland för dig. Jag tror på positiva tankar och upplevelser när man har en allvarlig sjukdom, det hjälper nog till i läkandet och överlevnaden. Jag hoppas att dina behandlingar ska göra dig frisk så du ska slippa all oro och smärta. Många styrkekramar till dig och din fina familj <3<3<3<3

Kejo 3 år sen

Fina Annika vilken fin kvinna du är❤

Anonym 3 år sen

Styrkekram????

Lena 3 år sen

❤️Kämpa ❤️

Stina 3 år sen

Styrkekramar i massor <3<3<3

Emma karlström 3 år sen

Jag vet inte vad jag ska säga Annica! Tårarna rinner varje gång jag läser vad du/ni får gå igenom. Det får räcka nu med all skit cancer. Ordet cancer äcklar mig och för var dag så skrämmer det mig mer å mer. Sen min moster fick de är jag stenhård mot läkarna när jag går dit med barnen. Jag kräver allt å dem blir sura men de går inte å diskutera med mig längre när jag är hos läkaren. Jag är glad att ja jobbar inom vården så att man vet Lite med prover å så så man kan ställa sina krav.

Mina tankar är hos er varje dag å kväll. Du är en fantastisk människa å jag hoppas så innerligt att all cancer försvinner så du kan få leva ett vanligt liv med din man å dina barn. Det är du verkligen värd efter alla desss skit år me denna hemska sjukdom.

Fina Annica! Sluta inte kämpa, du kör över cancern!! ❤
Jag kommer å höra av mig en dag å både du å barnen ska få en överraskning. ❤

❤ KÄMPA!!!!!!!! ❤

Helen 3 år sen

Kramar till dig Annica, tur att du o din familj kan komma iväg på lite skoj!

Carina L 3 år sen

Annica Tack för att du orkar dela med dig. Skickar massor med styrkekramar❤

Gittan 3 år sen

All styrka till dig Annica❤❤❤

Malin 3 år sen

Innerliga tankar till er Annica och till din mamma Anitha. Mina händer är hårt knäppta för er. ?❤❤?

Susanne 3 år sen

Kramar ❤️❤️❤️

Michaela 3 år sen

Tack fina älskade Annica för dina ord! Vilken kämpande kvinna, du är! En äkta järnlady. Intressant med fruktansvärt ledsamt att följa din kamp! Men du är fantastisk.

Jag har IBS och haft täta skor och problem det sista och fått utesluter det ena och det andra ur kosten. Jag tampas med utmattningssyndrom och ibland ångest. Men har senaste tiden tänkt när jag gnällt att mina problem är inte dödliga. Jag kan göra nåt jag kan leva vidare! Jag har tänkt på dig Annica, på din och din familjs kamp mot den där cancern. Och du skriver och berättar om så mycket positivt. Du är en kämpe fortsätt vara det vännen!

Ann-Louise 3 år sen

Hej Annica
Jag har under 2016 kämpat med min cancer. Jag är tack o lov cancerfri ( så här långt) efter min behandling. Jag tappade allt hår på hela kroppen inkl fransarna o lösfransar var min räddning. Det gick alldeles utmärkt att fästa dom utan egna fransar. Håller alla tummar för dig!!

Kristina Hägglund 3 år sen

Massor med styrkekramar från Kristina ❤❤❤

Carola 3 år sen

❤❤❤

Varvara 3 år sen

Bra att du skriver och delar dina tankar Annica, jag tror på skrivterapi!
Skickar ljus, värme och kärlek!

Åsa Hjalmarsson 3 år sen

Otroligt vad stark du är annica ? Kämpa på o hoppas så att de biter på cancern ✊️ Styrkekramar ❤❤❤

Louise 3 år sen

Fina, starka Annica! Du berör med dina starka ord och kan verkligen förmedla dina känslor. Åh, vad jag önskar att Han och vi alla tillsammans ska kunna lyfta dig ur detta fruktansvärda. Du är så stark och jag skickar oändligt många styrkekramar till dig. Många, många kramar <3 <3 <3

Mona Andersson 3 år sen

Från en mamma till en annan mamma! Du förmedlar verkligen en sån otrolig kärlek till din barn som går rätt in i mitt hjärta (har själv 4 killar) och du inspirerar mig att verkligen försöka vara den bästa mamman jag kan vara för mina barn. Tack för att du delar din historia som berör och ger en perspektiv på livet. Önskar dig stort lycka till i din fortsatta behandling. All styrka och kärlek till dig och de dina. Kram Mona

malin 3 år sen

<3

Sara 3 år sen

?????

Lill 3 år sen

Annica!
Du är så otroligt stark och fin. Jag har själv cancer så jag förstår till en del det du går igenom. Jag har gott hopp om att både du och jag ska bli friska.

En stor varm kram till dig!
Lill

Agnetha 3 år sen

Tårarna trillar. Vilken styrka du har, tack gode Gud för det. Du berör mycket. Tack för att du orkar skriva och berätta. Stor kram till dig. ❤

Marita 3 år sen

Tänker så mycket på dig Annica och din familj som ska behöva utstå detta fruktansvärda :( du berör många och vi är många som är tacksamma att du vill dela med dig . Stor kram ❤️

Åsa 3 år sen

All kärlek och styrka till DIG Annica!!

annette 3 år sen

All kärlek och styrka till dig fina Annica och till din familj.

Lise 3 år sen

Vet hur du kämper! Min svågerska får också immunterapi (urinblåsecancer) – och har fruktansvära smärtor även om hun får morfin och cannabisolja – immunterapin håller skitet i schack och hon får lite mera tid hoppas vi – kämpa på Annica!! Tänker på dig! Hälsningar från Danmark

Jeanette 3 år sen

Underbara Annica ???tänker på dig och familjen??

Anya 3 år sen

Jag kan bara säga . . alla världens styrkekramar och kärlek till dig Annica.
“you do not know strong until strong is the only choice you got”❤❤❤

Annika 3 år sen

❤️❤️❤️

Annette Gunnesson 3 år sen

Ber för dig fina Annica att allt blir bra. Styrkekramar ❤❤??❤❤

Frida Schneider 3 år sen

Jag håller tummarna på att immunterapin kommer funka och att den även tar bort tumören i magen !
Du verkar stark kämpa du klarar det :) Det måste va tungt att gå igen det som du går igenom Annica men det är härligt att se att du är så stark och kämpar på :)
Jag ska tänka på dig och din familj kramar från Frida <3

Anna 3 år sen

Kram till Annica och hennes familj <3 Ni finns i mina tankar.

Anna 3 år sen

Tack fina Johanna som lyfter fram viktiga ämnen. Min svägerska kämpar med samma sjukdom som Annica. :( hon säger ofta att hon läser här inne, de ger henne kraft att kämpa.
Fortsätt skriva Johanna och Annica. Det hjälper fler sjuka.

Sussi 3 år sen

Kärlek och styrka <3

Nathalie 3 år sen

Tack för att du delar med dig av din kamp Annica! Det ger styrka till många ska du veta. Fina fina du, skickar dig och dina nära en massa kärlek och styrka. ❤️

Monika 3 år sen

Hej fina Annica. Hur gick det hos läkaren förra veckan? Läste också fb nu, har du hittat med knölar?
Du är en kämpe! Du fixar detta. kram från mig

Ingrid 3 år sen

Tänker på dig och skickar massor med kramar till dig och din fina familj.

Anne 3 år sen

Du är i mina tankar varje dag ❤️jag önskar så att de tar bort den nya knölen du hittat och att din andra behandling skall fungera så att du blir fri från cancer ?? Stor varm kram till dig och familjen ❤️

Mia Andersson 3 år sen

Tänker på dig Annica ❤️ Skickar många kramar ❤️

Cissi 3 år sen

Hej Annica, är så sjukt imponerad över din styrka mitt i din hårda kamp. “Grym” är du ?
Va mysigt med en familjeresa – det gör ni helt rätt i. Det är viktigt för er alla att få
mysa till det och åka på en liten trip.
Stor styrkekram till dig ❤️

Christina 3 år sen

Fina fina Annica❤️
Tänker så mycket på dig o skulle så innerligt gärna vilja svinga ett trollspö så att allt ont försvinner…. Du är värd det allra bästa o slippa den här fruktansvärda,orättvisa skiten….
Skickar tankar o kärlek i mängder?
DU är fantastisk!!!!!

Anna 3 år sen

Kram
Kram på dej !! / Anna

Agda den förste 3 år sen

Fina Annica…….
hoppas allt blir bra till slut.
Hälsningar Skåne

Agneta? 3 år sen

❤varma o stärkande kramar till dig❤fina Annica?

AnnaE 3 år sen

Tänker på dej! ♡
Kram

Lena 3 år sen

Har följt dig här ett tag genom Johanna. Vill skicka en stor kram och håller andan varje gång jag läser om dig att det ska vara positiva besked. Du är verkligen verkligen en kämpe, en fantastisk mamma och en människa som inger hopp åt andra sjuka att orka kämpa vidare. Blir ofta rörd av dina upplevelser men jag tror på att du kommer besegra cancern! Ha en fin dag med familjen, KRAM från Lena

Eva 3 år sen

Kan inte göra så mycket mer än att sända massor av kramar och styrka ❤️❤️❤️ Livet kan vara så orättvist ibland att man blir förbannad!

Linda 3 år sen

Åh fina Annica..
När jag såg dig på hotell frukosten i lördags så va du sååå fin. Önskar dig allt gott i allt elände❤

Lena 3 år sen

Fina Annica, jag önskar av hela mitt hjärta att allt kommer att gå bra för dig och din familj. Många kramar till er allihop.

Ullis 3 år sen

Älskade Annica, läste det du hade skrivit precis nu på Facebook. Att du hittat en ny tumör inatt? Herregud hur mycket ska du klara.
Tänker på dig.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Massor av er underbara läsare har hört av er och undrat om ni kan hjälpa Annica och hennes fina familj sedan hon skrev sitt senaste blogginlägg. HÄR. Därför kommer maken Krilles Swish och…