• 2017-02-21, 22:17
  • 101

Många har frågat hur det går för vår älskade Annica. Jag har också undrat, det kändes så konstigt att vara på en härlig semester medan hon kämpar för sitt liv. Trots att vi hållit kontakten blir det aldrig samma sak.

Jag låter Annica berätta själv om vad som hänt, glöm inte att skicka henne kärlek!

//

Å vad Goa ni är! ??Ni är SÅ många som undrar hur jag mår och det undrar faktiskt jag med. Kroppen vill BARA sova sova sova. Och när jag sovit, vill den bara sova ännu mer. Så trött och påverkad av medicin så idag fick jag tom ställa in det jag älskar: att leda barnmusik! Istället fick jag sova sova sova. Att ställa in, det händer ALDRIG! Detta är andra gången på 3,5år!!! ? Och nu efter läst många mail ska jag sova igen. Men vill sååå gärna svara er alla.

Jag mår okej! Ska göra en akutröntgen på fredag för att se monstret där inne. Jag tror om jag ska vara ärlig att det växer för fort så immunterapin inte hinner med så tillbaka till cellgifter igen- det är bara mina tankar och vad jag tror! Långt ifrån det jag vill!? men vänta och se HOPPAS jag har fel!


På torsdag ska jag jobba och sen direkt efter jobbet till Pernillas begravning. Känns så konstigt och ledsamt. För det var inte längesen jag höll hennes lilla varma hand i min. Tankarna kommer att hur länge jag får vara kvar hos er! Det gör SÅ ont. Jag vill hinna göra så mycket med min familj. Å vad jag vill hinna med roliga saker inte bara ett liv kantats av sjukdomar, sjukhus och oroliga ledsna förskräckliga tankar.

Jag vill fylla 36, den 13/5 åååå vad jag ska fira. Med buller och brak när jag fyller år. För varje år är sååå värt att fira?? nu nattinatti i soffan. Nån som har extra bra kontakt med Gud? Be då gärna att skiten försvinner, att det vänder nu för Annica pallar inte mer. Nä det gör jag faktiskt inte! Jag är less på detta mä sjukdomar och sånt skit och speciellt cancer! ????

Åh, älskade Annica.

För några dagar sedan skrev hon på Facebook att hon vill resa bort med familjen. Hon önskar inget heller än att resa till sol och värme. Ni är många som mailat mig om detta, som hade läst om hennes drömmar. Jag har pratat med Annica och jag vill hjälpa dem med att samla in till en resa. Hon måste få komma iväg. Bara hon får ordning på sin mage och att läkaren säger ja. Detta måste vi hjälpa dem med, eller hur?

Tack alla som stöttar och tänker på Annica. Nu behöver hon det som mest.

 

2017-02-21 Gästblogg

Kommentarer

Sandra 3 år sen

Hej Annica! Vad är det för behandling du får här? Är det immunterapin? Trodde det var vanlig medicin o inte intravenöst. Undrar också om du måste sluta med den när du börjar med cellgifterna? Går det inte ha båda samtidigt då den funkat för övrig cancer?!

Fin topp! :-)

Inger Thiger 3 år sen

Väntar på K Thimbergs kontonummer för mitt bidrag till deras kommande resa.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Annica ville få besked från akutröntgen först innan jag skriver om resan. Besked kommer förmodligen idag så tänk extra mycket på henne nu.

Kram Johanna

Annika 3 år sen

Styrkekramar till dig fina Annica och även till din familj. Ber för dig och önskar all cancer dit pepparn växer! //Annika

Inger Thiger 3 år sen

Jag försöker betala till det konto du angav, men det funkar inte. Får besked att clearingnummer är felaktigt. Kan du kolla vid tillfälle?

Lena 3 år sen

Det är klart att du ska till solen med din familj!☀✨Jag är med o stöttar! Kämpa på Annica!!

Anonym 3 år sen

Ber för dej fina Annica!!❤❤❤

Svar på kommentaren:
Danielle Galuchot 3 år sen

Jag ber för Dig i mina andliga dagliga stunder. Jag är med Dig i tanken och hjärtat.

Anna 3 år sen

Hej annika. Jag är troende och ska absolut komma i håg dig och dina kära i förbön förstår att de är en tung tid för er. Man vet inte alltid vad gud ha för tanke med allt… och i svåra stunder kan man fundera om han änns finns? Bryr han sig? Men jo annika gud bryr sig om dig, han älskar dig och han vill omsluta dig på alla sidor. Annika kag hoppas att du personligen läser detta och ta till dig detta. Testa att ikväll knäppa dina händer till gud , kasta alla dina bekymmer på honom låt han bära dina bördor och ta vara på din tid här på jorden din nåda tid. Ta detta på störta allvar. Du som går igenom så mycket har säkert gång på gång tänkt tanken, vad händer om jag dör ? Tar allt bara slut,? Nej de gör de inte. Men de ör nu du ännu har en möjlighet att ta tillvara på din nådatid här nere på jorden. Be gud att han skulle väcka även dig så att du oxå skulle få nåd till bättring. Jag hoppas och ber annika att du snart skulle få bli frisk. Min svägerska fick som 23 åring somna in pga av cancer men hon somande in i tron på sin frälsare jesus kristus hon fick efter flera månaders lidande flytta hem till himmelen. Kände att jag ville skriva till dig lider så med dig. Kämpa på ! Kram

Jenny 3 år sen

Vilken kämparglöd, beundrar din kraft och glädje. All styrka till dig och din familj.
Klart du och familjen skall till solen, jag är med och stöttar❤❤

Bettan 3 år sen

Det är klart Du ska till solen Annica! Jag är med och stöttar!

Rebecca 3 år sen

Klart vi vill hjälpa till att samla ihop slantar för slantar! Dela även på Facebook sen ??
Alla kramar till dig Annica och dina anhöriga ❤

Anna 3 år sen

Många kramar Annica! Tänker på dig! ❤️

Eva 3 år sen

Styrkekramar <3

Annelie 3 år sen

Så länge du själv har hoppet upp så ska du se att det ordnar sig. Tänker på dig och en stor Kram

Sandra 3 år sen

Kärlek i massor till bästa fina Annica ❤️
Önskar så jag bara kunde ta bort det elaka monstret.
Självklart ska hon komma iväg på en resa om magen blir bättre och läkarna säger JA.
Tänker på henne ofta, väldigt ofta ❤️
Ber en bön om att hon snart ska få må bättre och få tillbaka energin.
Kram och kärlek från Sandra ❤️

LottaE 3 år sen

Härlig kämpaglöd trots den situation du befinner dig i. Fantastisk är mer korrekt.Önskar dig allt gott och håller tummarna.Klart du ska kunna åka till sol och värme jag supportar gärna.
Hoppas ni andra som läser detta gör samma sak och att vi kan göra skillnad även för andra i liknande situation.
Jag brukar alltid säga till när jag hjälper någon för mig okänd person att nästa gång hjälper du någon,som behöver det.Det kan vara små saker i vardagen som faktiskt gör skillnad.
kram på dig dig A!

Maria 3 år sen

Skulle vilja betala från utomlands, går det? Vet inte ens vad swisch betyder :D men vill hjälpa! Kämpekramar åt Annica från Finland <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack!

Jag kommer skriva ett inlägg i dagarna där ett kontonummer kommer finnas till deras insamling.

kram Johanna

Maria 3 år sen

Tack Johanna! Vilken vän Annica har i dig :-)!

Mimmi 3 år sen

All styrka till dig Annica och din fantastiska man och barnen! Vilken kärlek! Kram!

Petra 3 år sen

Jag känner dig inte, Annica, men du i mina tankar och jag vill ge dig alla styrkekramar som finns❤️❤️❤️❤️
Beundrar din kraft och glädje?

Pernilla 3 år sen

Många varma kramar till dig Annica och även din fina familj❤️
Jättebra ide Johanna att starta en insamling. Vore jättefint av dig

Mia 3 år sen

Kämpa! ❤️

Linda 3 år sen

Styrkekramar till dig Annica ❤

Johanna Toftby 3 år sen

Hej alla som undrar över min bloggs inkomst. Jag jobbar med bloggen 100% och drar in intäkter via betalda samarbeten/reklam.
Annicas inlägg finns det ingen sponsring på alls. Bloggen får heller ingen betalning per besök.
Jag har arbetat upp mitt varumärke och får inga pengar från företag för att Annica gästbloggar här. Snarare tvärtom, inga annonsörer vill köpa reklam på cancerinlägg.

Däremot hjälper jag Annica och hennes familj så mycket jag kan. Tusen tack alla som stöttar och tänker på Annica.

Svar på kommentaren:
Susanne 3 år sen

Carita 3 år sen

Hej Johanna
Tack för ditt svar.
Jag hoppas ? du inte tog det på fel sätt,, som sagt jag vet ju inte hur bloggar fungerar och därav min fråga?
Jag ifrågasätter inte din inkomst eller så.
Bara en ärlig fråga… eftersom jag vill hon ska få lugn och ro och inte tänka på ekonomin….
Är absolut inget troll som vill illa…
Tack för ditt ärliga svar.
Nu håller vi allra tummar och tår och ber för att Annica ska klara detta så hon och hennes familj kan få lugn ?…
Kramar till henne…

Linda 3 år sen

Bra svar Johanna. Klart att du jobbat upp ditt varumärke, det har du gjort i många år. Ingen blogg blir så här pass stor utan hårt slit.

Madeleine 3 år sen

Kämpa på!

Erica 3 år sen

Tänker ofta på Annica ❤ självklart ska vi hjälpa till så de kan åka iväg ?

Emma 3 år sen

Fina Annica! Klart vi ska hjälpa dom att komma iväg till värmen. Du är fantastisk Johanna! Annica du kommer besegra Cancern, vi hejar så på dig! Kram

Anna 3 år sen

Fina Annica. Hoppas du snart mår bättre. <3<3<3

Jenny 3 år sen

Ber för dig och hoppas att jag ännu en gång får bli lite tjenis med Gud! Klart du ska uppleva din födelsedag och många därefter!! Brukar säga till folk som nojjar över att dom blir äldre (själv är jag 43) att det är en gåva att få fylla år, att det är det bästa som kan hända i ens liv att få uppleva ännu ett år. Alla styrkekramar i världen till dig och din familj <3

Carita 3 år sen

Hej
Jag vill först säga att jag är inget troll…
Jag har en fråga eftersom jag inte vet hur bloggvärlden fungerar med lön och sponsring.
Jag läser här inne just för att jag vill och bryr mig om den här fantastiska Annica och tycker det är toppen och så bra att du tar upp detta så dom kan få en lättare vardag ?..
Jag märker ju att så många människor läser och kommenterar när bloggen handlar om just Annica för att de bryr sig..
Så min fråga?
Finns det nån möjlighet att öronmärka inkomst eller sponsring som inkommer när bloggen handlar just om Annica,,?
Eftersom trafiken hit till bloggen ökar ofta då!
Jag menar absolut inget illa och är ärlig som undrar eftersom jag vill så gärna att den här underbara människan ska få all hjälp i världen…
Som sagt jag vet ju inte hur sånt funkar,, därför undrar jag…?
Så ta inte illa upp,, vill absolut inte såra någon….
Krama Annica ifrån oss alla ?

Svar på kommentaren:
Cia 3 år sen

Det är ingen dum tanke alls..
Man tjänar mkt på en bra blogg, och särskilt som just då ökar intresset om Annica vid de inslagen..
Förstår hur du tänker ❤
Själv har jag en usel pension och en sjuk mamma, kan inte hjälpa så..
Kram

Ullis 3 år sen

Jag följer en del bloggar och är nära vän med en. Jag vet att en blog får inga pengar på trafik. Man får inte per klick som några tror. Utan det är reklam i fasta summor som bloggaren får, hon säger att det är varumärket företaget köper men jag vet inte.
Jag följer Johanna för alla trevliga recept och tips hon ger. Tänker förstås på Annica, jag följer henne på insta.
kram på er

Carita 3 år sen

Hej Ullis
Då förstår jag lite hur det funkar,, var bara en ide,, menade absolut inget illa med kommentaren,, bara en undran, tack för svaret…

Maria.D 3 år sen

Detta eviga tjat om vad bloggen tjänar. SLUTA läs om ni bryr er så mycket.
Johanna har bloggat i många år, varför bryr ni er?
Jag vet att Annica skrivit flera gånger att Johanna hjälper dem med massor, å ska hon redovisa det för er eller? SKÄMS på er.
Hade inte Johanna skrivit om swish hade inte de fått in en krona,
läste ni Annicas svärmor vad hon skrev här inne nyss? Läs det säger jag så kanske ni håller tyst sen.

Annica har mycket att tacka Johanna för och ni bara gnäller och ifrågasätter.

Tack för en toppenblogg Johanna!

Carita 3 år sen

Hej Maria D
Jag vill absolut inte klaga eller gnälla på Johannas inkomst,, hon jobbar hårt och förtjänar sin lön och jag menade bara att alla sätt som kan hjälpa Annica och hennes familj vore bra i dessa svåra tid..
Johanna behöver inte redovisa alls..
Var bara en undran i all välmening..
Jag är ledsen ? om du tar det på fel sätt, menade absolut inget illa alls..
Då ber jag om ursäkt isåfall.

Cia 3 år sen

Men snälla Maria D. Varför denna ilska? Carita förklarade ju tydligt. Och jag med. Vi bryr oss ju bara. Så otroligt tråkig attityd från dig!
Gnällde vi??
Ska vi SKÄMMAS?
Det tycker jag att DU ska göra som hoppar på för oskyldiga frågor..
Tagga ned!
Kram på dig Carita.
Man FÅR fråga saker..

Johanna Toftby 3 år sen

Hej alla som frågar om min bloggs inkomst. Jag har lagt ett svar i kommentarsflödet längst upp.

Kram Johanna

Cia 3 år sen

Tack Johanna! ❤
Jag frågade inte ens, tänkte bara på allt som går att göra..
Kramkram

Marie H 3 år sen

Nej Carita! Du ska inte skämmas! Du var inte oförskämd, och du behöver verkligen INTE be om ursäkt. Man måste få fråga det man undrar över och det gjorde du lugnt och trevligt. Du gick verkligen inte över någon gräns! Johanna har svarat, jättebra! Jag tror att fler hade samma fundering som du hade. OM jag ska bidra, eftersom jag själv sitter i samma situation som Annika med spridd malignt melanom och urusel ekonomi, så tänker jag vänta och se hur det går med Annikas mage mm. Jag vill först se om det blir någon resa. Tyvärr är jag rädd att det blir svårt med försäkring. Som sagt, jag är i samma sits, och åker man iväg och vet att man är sjuk, då blir det krångligt och kan bli riktigt otäckt dyrt. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det löser sig och att Annika och hennes familj kommer iväg på en resa ❤️ Stor kram till både Annika och Johanna

Carina L 3 år sen

Annica jag hoppas o ber att ditt odjur i magen ska försvinna! NU! Självklart ska vi hjälpa dig till sol o värme❤Du är verkligen sååå värd det❤

Susanne 3 år sen

Tankar och kramar till dig Annica ❤

ÅmB 3 år sen

Styrkekramar i massor till Annica. Har skickat ett litet bidrag till resan…..

Kristina 3 år sen

Tänker så på hela familjen och det vore ju fantastiskt med en insamling så de kan komma iväg på sin resa . Massa kramar Kristina ❤️

Anna 3 år sen

Har aldrig skänkt pengar någonstans… dåligt. Men detta vill jag. Har inte heller så mycket pengar men vilken känsla att se om min 20 kronors bidrag ger Annica med familj möjlighet till resa. Håller tummar.

Jenny 3 år sen

❤️Annica och familjen❤️
Såklart vi ska hjälpas åt med att spara !!! Kram även till dig Johanna

Birgitta 3 år sen

Ja många varma hälsningar, vill gärna hjälpa familjen med en resa!!!kram!!

Titti Zandelin 3 år sen

Många bäckar små
Blir en stor å .
Ja jag swishar gärna någon hundring till hjälp när vi sett hur det blir med magen . Orkar Annica komma iväg så vore det henne väl unnat ?❤
Kan höra med fler . Som du skriver många 20 lappar eller 50 eller vad folk kan o vill blir mycket .
Kram till er båda Johanna .
Kämpar

Marita Malmberg 3 år sen

Styrka !! ??

Sara 3 år sen

Styrkekramar till dig Annica. ❤❤❤

Cissi 3 år sen

Önskar mig absolut inget annat i hela världen än att du får bli frisk Annica. ❤️
Kraaaaam ❤️

Stina 3 år sen

Har inte så mycket pengar själv men vill så gärna bidra med en liten slant till resa. Om vi är många som skänker en liten slant så blir det mycket ändå. Tycker så oerhört synd om Annica och hennes familj! Cancer är fruktansvärt!

Rosanna 3 år sen

Jag vill hjälpa, ingen kan göra allt men många kan göra lite <3 kramar och kärlek till Annica och er alla!

Ekenäsliv 3 år sen

Fina Annika <3
Önskar jag kunde skrämma monstret till avlägsna trakter…
Tänker mycket på dig och din familj!

Johanna: Starta gärna en insamling här på bloggen med ett swischnummer så är vi nog många som vill kunna göra något. Jag akn inte direkt bidra med mycket för vi kan inte åka iväg själva, men om vi är många som hjälper till med en liten slant var så blir det ju något till slut.
Tänker på Malin Wollin som startade insamlingen till en husvagn till en av sina läsare och fick ihop 42 000 kr!!

KRAM Anna

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack snälla alla här som skriver!
Jag kommer starta en insamling med både swish och ett konto till resan. Alla har inte swish nämligen.
Som du säger. Många bäckar små och ni är ju tusentals som följer Annicas kamp. En tjuga tex kan ju göra skillnad när vi är många.

Tack från hjärtat!

kram Johanna

Fantastiskt med husvagnen <3

katja 3 år sen

Ja, många bäckar små så Annica får uppleva havets brus och sand mellan tårna. Styrka till dig Annica.

Britt-marie Johansson 3 år sen

Många bäckar små ❤ ❤ ❤ ❤ Swishar

Susanne 3 år sen

Finaste Annica ❤ och Johanna ❤ ni två har hjärtan utav guld ❤
Självklart vill jag hjälpa till så Annica med familj skall ut på en resa ?☀?
Kraaaam ❤❤❤

Christina 3 år sen

Ja vi måste arrangera en insamling till en resa åt Annica med familj! ❤❤❤

Agneta? 3 år sen

Godmorgon❤fina Annica?
Självklart ska ni ut och resa?✈️
många bäckar små…..jag hjälper till?
Kramar

Jenny 3 år sen

Tänker mycket på dig ❤. Stor kämpe kram

Linnéa 3 år sen

Klart jag hjälper till så ni får komma iväg! Massor av kramar till dig och din familj Annica!

Minna 3 år sen

Fina Annica❤Stor kram till Dig. Din kamp inspirerar många.

Katta 3 år sen

Bra idé med insamling till resa?☀❤

Åsa 3 år sen

vill sååå gärna hjälpa till!!!

malin 3 år sen

Fina goa Annica, jag kommer swisha ett bidrag så ni kommer iväg på en resa.
Kram<3

Helene 3 år sen

Självklart behöver familjen en resa och jag vill gärna swisha mitt bidrag!

Linda jägstad 3 år sen

Fortsätt kämpa fina du?
Den 13/5 ska jag fira ordentligt för vår födelsedag??
Varma kramar

Annelie Alingsås 3 år sen

Åh vilken fighter du är men nu får det vara nog för dig ( o familjen )
Ska självklart hjälpa till Så att ni kommer iväg
Ni måste få möjlighet att kapsla in ett fint reseminne istället för all denna skit
Massa massa massa massa kram

Helén sandberg 3 år sen

Glömde skriva att du är en fantastisk vän Johanna ❤

Helén sandberg 3 år sen

Tänker så mycket på dig Annica och fin familj ♥️?♥️
Hjälper självklart till så att ni ska komma iväg på en resa ? kramar ?

Veronica 3 år sen

Skickar massa styrkekramar , du är med i mina böner Annica, fortsätt kämpa , Gud är med dig ❤

Jessica Strandberg 3 år sen

Fina Annica tänker på dig och önskar inget annat än att denna skit cancer försvinner så att du får leva ett “normalt” liv utan sjukdom och massa sjukhusbesök! Du är en sådan fighter och jag beundrar verkligen hur du orkar peppa och stötta alla runt i kring dig. Önskar jag bodde närmare så jag kunde få ge dig en riktig kram?
Självklart ska vi hjälpas åt så dessa fina människor får komma iväg på en välbehövlig semester!
Många varma kramar från Jessica

Kristin Segerström 3 år sen

Sänder dig massor av varma kramar Annika? Klart ni ska ut på en resa, jag kommer swisha en slant? Kraaam

Maud Nillsson 3 år sen

Hej skulle jag kunna få vara med och in pengar till vad dom det behöver samlas till Annica och hennes familj.

Helena 3 år sen

Kram till dig Annica!!! Jag tänker ofta på dig och din familj!

Pia Persson 3 år sen

Sänder massor av styrkekramar <3<3<3 Givetvis ska vi samla in till en resa :)

Michaela 3 år sen

Fortsätt kämpa fina du! ? ? ?

Lotta 3 år sen

Såklart vi samlar till en resa?☀️ Det gör gott för både kropp och själ❤️ Ett bra förslag, Johanna??❤️

Carina 3 år sen

Tänker på dig, Annica och skickar styrka till dig och dina närmaste. En insamling vore toppen!

Åsa 3 år sen

Helt klart värd det i allt detta, en insamling kanske hade varit något? ??

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Det är på G! kram!

Inger Thiger 3 år sen

Tacksam för uppgift om Annicas bankkontonummer.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Jag kommer starta ett speciellt resekonto som vi kommer lägga ut här på bloggen, men däremot har Kristian Swish som är: 070-3348975

Märk med “resa” för krille kommer föra över de som swishar till resan på resekontot. Sedan kommer jag att redovisa här inne vad som kommer in så ni får veta allt.

Tack från hjärtat att du vill hjälpa.

Örebro tjej 3 år sen

Styrke kram ????? hoppas du får hjälp som ett under från ovan för din familj skull ?

Sofia 3 år sen

Klart Ni ska få komma till ☀️☀️☀️ Ni kan låna vårt hus i Torrieveija ???? Kramar i massor

Anonym 3 år sen

❤ Annika? fina Johanna ?

Cecilia Johansson 3 år sen

Åh Annica tänker på dig sååååå mycket! Ge dig inte, kämpa du SKA vinna över skiten till slut ? Du vet att vi är många, många som bär dig med våra tankar och böner ❤ Självklart vill jag vara med och bidraga till en solresa till familjen! Kram, kram, kram ❤ ❤ ❤

Ingrid 3 år sen

❤❤❤❤❤❤

Annika 3 år sen

Självklart ska Annica och familjen komma iväg på resa!

Tova A. W. 3 år sen

… snälla det är jätteviktigt att veta nu när Annica är under behandling finns det stor risk att en reseförsäkring ej gäller om du ev blir dålig utomlands och behöver vård/hemtransport… Kolla med försäkringsbolag/SOS Danmark..

Svar på kommentaren:
Angela 3 år sen

Tyvärr är det som du säger. Står mycket om det på nätet. Fruktansvärt tråkigt. Som ett slag i ansiktet på någon som redan lider oerhört ?❤️

Johanna Toftby 3 år sen

Hon har koll. Tack ändå!

Susanne 3 år sen

Vore fantastiskt för er att få komma iväg och njuta i en vecka med sol och bad.
Styrkekramar i massor ❤️??

Monica 3 år sen

Tummen upp för insamling? Snälla Gud låt röngen säga att den är mindre mindre mindreeeee ????

Marita 3 år sen

❤️

Lollo 3 år sen

Men kära Annica. Kom igen nu! Du fixar det.

Johanna Ja ja ja!!! Vi måste samla in till en utlandsresa till familjen.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Mitt älskade barn. Jag bar henne inom mig, under mitt hjärta, jag jublade över att få bli hennes mamma. Annica var för mig en gudagåva. Hennes fyra bröder hade väntat på henne,…

Nu har jag sagt farväl till allas vår älskade Annica och mina tårar vill aldrig ta slut. Min älskade vän, solen skiner idag precis som du lyste upp livet för så många…