ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Johanna Toftby

Frisörbesök är skönt för kropp och själ

/


Onsdagar = onsdagsmys. Den traditionen sviker vi aldrig. Först jobbade jag med kunder på salongen och idag fick jag ta hand om en speciell person. Mitt hjärta gick nästan sönder och jag fick kämpa med tårarna. Jag har inte svårt för att prata om sorg eller tunga saker även fast det känns i hjärtat. Som frisör behöver jag även kunna lyssna och finnas, du som kund kommer och sätter dig i stolen, slappnar av och kanske behöver prata. Vid beröring är det mycket som släpper.
Hur är du när du går till frisören? Gillar du att bara blunda eller tycker du om att prata?
Jag tror ett frisörbesök idag inte bara består av att bli färgad eller klippt, det är så mycket mer. Det är en upplevelse. Det är avkoppling för kropp och själ, man kanske bara vill blunda och vila, eller bara behöver man prata med någon.


Lucy är med förstås. Kramade henne extra mycket idag.
Under eftermiddagen har jag suttit vid datorn i köket. Älskar kunna styra mitt arbete, ja jag vet att det är lyx att kunna sitta hemma med tofs och mysbrallor och en kopp kaffe. Men jag lovar, det var inte glammigt för fem öre när jag satt uppe till 03 varje natt innan jag kunde börja leva på bloggen på heltid. Total sömnbrist i flera år och en grinig mamma. Jag var ett vrak. Det har sitt pris men nu njuter jag och är tacksam även om jag jobbar väldigt mycket.
Älskar mina jobb och tjejerna har en glad mamma. Det är värt allt slit och man ska alltid ha drömmar och mål i livet.
Lucy ligger på stolen bredvid mig när jag sitter vid datorn i köket. När tjejerna kommer hem blir hon så lycklig, så lycklig. Hon älskar dem så mycket.Har testat flera nya recept den här veckan som ska in på bloggen. Den här vegetariska pajen gjorde jag idag, åh den var så god, den måste ni göra. Recept kommer. Jag tycker det känns fräscht med vegetariskt ett par gånger i veckan.


Onsdagar är alltid onsdagsmys och vi äter vid Tv-soffan. Mästerkocken är ett utav vårt favoritprogram. Tittar ni? Jag gråter varje gång, haha. Jag är världens lipsill. Total känslomänniska när det gäller mig själv men har lätt att lyssna på andra.
Lucy chillar och tycker livet är skönt.


Jag har en hemsk hosta så dessa dagar tränar jag inte. Det kryper i kroppen på mig. Vill bara ner till gymmet och köra spinning. Men hoppas snart kunna köra på igen. Nu är det vila som gäller.
Ni är så många som skriver här inne, tack från hjärtat. Blir glad att det alltid är mycket kommentarer.
Nu ska jag hoppa ner i min sköna säng, så hörs vi i morgon.


21

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00