• 2017-02-22, 23:50
  • 21

Onsdagar = onsdagsmys. Den traditionen sviker vi aldrig. Först jobbade jag med kunder på salongen och idag fick jag ta hand om en speciell person. Mitt hjärta gick nästan sönder och jag fick kämpa med tårarna. Jag har inte svårt för att prata om sorg eller tunga saker även fast det känns i hjärtat. Som frisör behöver jag även kunna lyssna och finnas, du som kund kommer och sätter dig i stolen, slappnar av och kanske behöver prata. Vid beröring är det mycket som släpper.

Hur är du när du går till frisören? Gillar du att bara blunda eller tycker du om att prata?

Jag tror ett frisörbesök idag inte bara består av att bli färgad eller klippt, det är så mycket mer. Det är en upplevelse. Det är avkoppling för kropp och själ, man kanske bara vill blunda och vila, eller bara behöver man prata med någon.

Lucy är med förstås. Kramade henne extra mycket idag.

Under eftermiddagen har jag suttit vid datorn i köket. Älskar kunna styra mitt arbete, ja jag vet att det är lyx att kunna sitta hemma med tofs och mysbrallor och en kopp kaffe. Men jag lovar, det var inte glammigt för fem öre när jag satt uppe till 03 varje natt innan jag kunde börja leva på bloggen på heltid. Total sömnbrist i flera år och en grinig mamma. Jag var ett vrak. Det har sitt pris men nu njuter jag och är tacksam även om jag jobbar väldigt mycket.

Älskar mina jobb och tjejerna har en glad mamma. Det är värt allt slit och man ska alltid ha drömmar och mål i livet.

Lucy ligger på stolen bredvid mig när jag sitter vid datorn i köket. När tjejerna kommer hem blir hon så lycklig, så lycklig. Hon älskar dem så mycket.

Har testat flera nya recept den här veckan som ska in på bloggen. Den här vegetariska pajen gjorde jag idag, åh den var så god, den måste ni göra. Recept kommer. Jag tycker det känns fräscht med vegetariskt ett par gånger i veckan.

Onsdagar är alltid onsdagsmys och vi äter vid Tv-soffan. Mästerkocken är ett utav vårt favoritprogram. Tittar ni? Jag gråter varje gång, haha. Jag är världens lipsill. Total känslomänniska när det gäller mig själv men har lätt att lyssna på andra.

Lucy chillar och tycker livet är skönt.

Jag har en hemsk hosta så dessa dagar tränar jag inte. Det kryper i kroppen på mig. Vill bara ner till gymmet och köra spinning. Men hoppas snart kunna köra på igen. Nu är det vila som gäller.

Ni är så många som skriver här inne, tack från hjärtat. Blir glad att det alltid är mycket kommentarer.

Nu ska jag hoppa ner i min sköna säng, så hörs vi i morgon.

 

 

 

2017-02-22 Johanna Toftby

Kommentarer

En annan Nina 4 år sen

Blir så glad varje gång Lucy är med på bild, är lite avis för att jag inte har en sådan lite hund själv men kanske, kanske i framtiden. Hon ser så förnöjd ut och är så grymt söt fast det har skrivit massor av ggr. nu ?

Malin 4 år sen

Får man fråga var du köpt din vovve? Vi är lite sugna på en pom i samma färg som din :-)

Eva 4 år sen

Instämmer med flera här…bra blogg, bra förebild och inspirationskälla, love it! Fina bilder..sista bilden på Lucy haha såå söt och hon ser nöjd ut ;) När det gäller frisörbesök så tycker jag det är skönt att bara sitta tyst, koppla av och bli ompysslad men ibland är det ju trevligt att prata också förstås.

Selma 4 år sen

Du verkar vara en jordnära och härlig tjej med skinn på näsan! Bra förebild och inspirationskälla. Keep up the good work ?!

Ingrid 4 år sen

Så underbart söt hon är lilla Lucy.

Lena Gustafsson 4 år sen

Var kommer dina mysiga kläder från? Den gråa tröjan och de blommiga byxorna? En kram till Annica oxå❤Och en till dig❤❤

Charlotte svensson 4 år sen

Din blogg är super många bra tips kramar
Charlotte?

Susann Olhage 4 år sen

Måste bara säga vilka sagolika foton man blir glad av att se dem

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack fina Susanne!

Annelie 4 år sen

Gärna recept!
Vilka fina bilder på din dotter och Lucy <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack Annelie!

Det kommer :)

Maria 4 år sen

Hej!
Måste fråga, jobbade/praktiserade din yngsta dotter på KSS i Skövde i höstas (oktober)? Var inlagd o det var en tjej som var väldigt lik. Verkade vara en väldigt rar och fin tös iaf?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Hm, blir osäker men det tror jag inte :-) Kanske var en annan go tjej.

kram Johanna

Norrlandstjej 4 år sen

Blir sjukt inspirerad av dig Johanna! Jag bär också på en massa drömmar som jag vill vågar och tror på. Dock är jag en trygghetsmänniska som skild tvåbarns mamma så jag håller kvar i mitt jobb och jobbar på kvällar och nätter för att om ca 2 år kunna livnära mig på mina drömmar.
Du inspirerar mig otroligt mycket och jag vet också att grunden är att ha en stark och frisk kropp som orkar med det tuffa.
Fortsätt som du alltid gjort grymma du!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Åh, vad glad jag blir nu. Tack! Kämpa kämpa!

Stor kram på dig

Lotta 4 år sen

Instämmer! Bloggen blir bara bättre och bättre Johanna! Älskar gå in här flera gånger om dagen ifall det kanske kommit något nytt roligt. Du fick mig att lägga om kosten och ta tag i mitt liv.

Stor kram från mig

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack Lotta! Låter underbart.

Kram Johanna

Sara 4 år sen

Instämmer med Anna.H! Bloggen är fantastisk och blir bara bättre och bättre. Sluta aldrig inspirera bästa Johanna!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack Sara!

KRAM

Elisabeth Strömer 4 år sen

Hej Johanna!
Ja onsdagar är för härliga, gott med soffmys.
Bra att du skriver om ditt slit, du får även ta mycket skit…
Men idag är en ny dag, den ena dagen är inte den andra lik.
Hos frissan tycker jag det är gott att blunda, min frisör är bra på att känna av,
så det blir även lite prat.
Det ska vara kunden som avgör om det ska pratas tycker jag, var en gång hos en annan frisör som babblade hela tiden. Om ditt och datt… jag kände mig helt slut
efteråt! Du är säkert en frisör som lyssnar och känner in?.
Tack för alla fina inlägg från semestern, nu blir det nog en resa dit! Skönt med kort resa och sån härlig värme och sicket vatten. God mat och dryck, vad mer behövs?
Jobbigt med din hosta, Krya på Dig?
Kram Elisabeth

Anna.H 4 år sen

Fina, fina du! Älskar din inspirerande blogg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Japp. Ni läste rätt! Nu är det dags för årets första julbord! Vi är på väg ut till mysiga Åstols rökeri som ligger på den lilla ön norr om Marstrand.…

Innehåller annonslänk Japp. Ni läste rätt! Nu är det dags för årets första julbord! Vi är på väg ut till mysiga Åstols rökeri som ligger på den lilla ön norr om Marstrand.…