• 2017-02-26, 14:47
  • 14

Äntligen är det dags igen! Varmt välkomna på årets bloppis i Göteborg lördagen den 25 mars på Spar Hotel i Göteborg. Vi har en hedersgäst med på bloggen, som jag tror ni är många som vill hälsa på: allas vår kära Annica. Om hon är OK just den dagen kommer hon och hennes Krille vara med på bloppisen för att ni läsare ska få en chans att hälsa på henne. Håll tummarna för att Annica orkar vara med, hon ser väldigt mycket fram emot detta. Hon och Krille kommer vara kvar på hotellet så de får även en liten minisemester.

Kommer du och hälsar på? Berätta gärna här och se vilket trevligt sällskap ni kan få!

Bloppisen är mellan 14 och 16 den 25 mars på Spar Hotel Gårda i Göteborg, inte långt från Ullevi. Det finns några få parkeringsplatser på gården, två större parkeringsplatser i närheten och ett garage mitt emot vagnhallen, det tar ungefär fyra minuter att gå därifrån. Hållplatsen heter Svingeln och är ungefär lika långt bort.

Jag har varit med på två bloppistillfällen i Göteborg förut och de har varit rena succéerna med massor av glada och trevlig bloggläsare som kommit förbi och pratat lite. När vi var på Pigalle ringlade sig kön ut på gatan redan en timma innan vi öppnade. Janne fick stå och släppa in tio personer åt gången. Jag hade även mina snälla vän Hanna och hennes mamma som var med och hjälpte till. Den här gången får jag hjälp av mina tjejer också.

Spar Hotel kommer att erbjuda en god räksmörgås med ett glas vin, baren är öppen så ni kan sitta på hotellet för lite lördagsmys. Det blir ett härligt event där ni kan fynda riktigt ordentligt. Ni frågar ofta om jag kan lägga ut kläder med mera på bloggen, men jag har tyvärr ingen möjlighet till det. I stället hoppas jag att så många som möjligt kan ta er till Göteborg så jag får träffa er. 

 

Jag ska fota en del kläder och lägga ut här så ni vet lite vad som finns. Detta är en möjlighet för er att köpa pangbilligt, det känns bra för miljön och det är roligt att kläder kommer till användning igen. Det är mängder med skor och väskor från en hel del olika märken.

 Är det något ni vill veta så fråga gärna! Jag svarar på alla frågor i kommentarsfältet.

I samarbete med Spar hotel 

 

Kommentarer

Marie 4 år sen

Såg dig på Malou precis!
Fint av dig.❤

agnes 4 år sen

En fin repris hos Malou med dig Johanna T. Måndagsmorgonen. Om när lille Louis föddes.fint du orkade berätta har en dotter med samma historia så ledsamt.puhh.kram till dig o Annika.:))

Babsan 4 år sen

Du är så otroligt framåt och driftig. Och så har du ju världens gulligaste hund. Ska passa “vår” lilla vovve till helgen. Underbart. Må så gott.

blandare Blyfria 4 år sen

Tackar! :)

Mia 4 år sen

Vad är det för storlekar på kläder och skor?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

38 på skor, small och medium på kläder men vissa plagg är betydligt större (One size)

Gittan 4 år sen

Älskar dina roliga event Johanna!
Jag var en av alla som stod i den långa kön på Pigalle.
Vilket kaos det blev hihi. Men du är poppis. Ska bli mysigt att få träffa Annica också. Hoppas hon är ok, roligt att hon har något kul att se fram emot.

Gabriella 4 år sen

Om man har sådana saker o kläder kan man lämna in för försäljning? Hur fungerar det? Tack

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Är inte riktigt med på vad du menar?

Olga 4 år sen

Synd att jag bor typ 100 mil från Göteborg, hade varit jättekul att få vara med och träffa fina Annica, ja dig också förstås Johanna! Skulle säkert kunnat göra en massa fynd vad gäller väskor! Men får nöja mig med att se bilder och läsa på bloggen istället!

Marie 4 år sen

Detta har jag väntat på, vad roligt att Annica är med!

Jag och min mamma kommer.

Ann Bengtsson 4 år sen

Åhh då ska jag försöka komma. Kul ??

Eva 4 år sen

Så kul med bloppis! Kram och ha en härlig söndag!

Ullis 4 år sen

Jaaaa! Jag har varit med på dina tidigare bloppis du haft Johanna, det var så kul!

Jag och syrran kommer igen =)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…