• 2017-03-02, 14:00
  • 53

Jag är egentligen inte förvånad, men jag lärde mig precis att min kära Toyota C-HR är nominerad till att bli årets bil. På något vis blir jag ännu nöjdare bakom ratten än jag redan var, det känns som en skön bekräftelse. Och visst blir jag lite stolt.

Min fina Toyota kommer från Lindströms bil. Gå in till dem och provkör i Skövde, Borås, Alingsås, Jönköping, Falköping eller Trollhättan och hälsa så mycket från mig. Nu har jag kört min bil i en månad och jag är verkligen supernöjd. Jag är inte någon teknikdåre så allt det där om hästkrafter och vridmoment och sånt får ni fråga dem om.

För min del kan jag bara säga att jag känner mig trygg och samtidigt lite lyxig bakom ratten. Det räcker långt.

Lucy åker säkert i nya bilen.

Den 6 mars avgörs det vilken modell som blir årets bil på bilsalongen i Genève. Jag vet åtminstone vilken jag håller tummarna för! 

 

Kommentarer

Mikkan 3 år sen

Johanna, läge att kasta ut eller blocka den där Mia nu va??

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Yes. Nu är “Mia” blockad här inne.

Anna 3 år sen

Bra om du blockat henne men hjälper nog inte, hon har nog flera enheter att skriva ifrån verkar det som och tyvärr är hon inne på bloggbevakning och kämpar hårt för att smustskasta dig under olika nicks. Så sjukt obehgaligt, stackars dig.

Maria 3 år sen

Äntligen vet jag vem jag ska kontakta gällande annonsering ;) är vass och slipad säljare och får alltid min vilja igenom ???

Sanna 3 år sen

Åååååååå vad det spekuleras, man behöver inte vara hjärnkirurg för att fatta att det är en ” lånebil” men vad spelar det för roll? Som bloggare har man väl samarbeten som innefattar lön på ett eller annat sätt?
Jobbar Janne med dammsugare? Var? Själv får man ju flashbacks till de som knackar dörr och vägrar ta ut foten när man stänger,ha ha
Kraaaam

Svar på kommentaren:
Eva 3 år sen

Spekuleras ?? Jag ser inga spekulationer..eller är det Mia som har flera namn/nicks kommentarer du ser som spekulationer hehe.. Janne jobbar på Nilfisk står det ju längre ner, de säljer väl mer än bara dammsugare, tror inte han går och knackar dörr, chefsposition står det också va. Kraaam

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Haha Knackar dörr var roligt. Han är försäljningschef.

Kram på dig

Ann 3 år sen

Pluspoäng….knacka dörr :)

Mia 3 år sen

Så det är Jannes undersåtar som knackar dörr…Wihoo så lågt kan man ju inte gå om man är chef..Oj oj oj..?

Eva 3 år sen

Supersnygg och cool bil, den passar verkligen dig Johanna! Jag skulle gärna köra runt i en sån bil :) Inte konstigt att en del blir avudsjuka ;)

Madeleine 3 år sen

Vad roligt att du är så nöjd Johanna! Jag hämtar ut min imorgon ?Har ingen som helst erfarenhet av märket men hoppas jag trivs med den, har provkört såklart och tyckte den var grym den lilla turen men har mest köpt den för att jag tycker den är så galet snygg och det var faktiskt på din insta jag såg den första gången så man kan säga att du var en sann inspirationskälla! Beställde en executive i svart med chromepaket och hoppas det blir bra! Men det låter bra att du är så himla belåten med den ?Allt gott!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

ÅH ska du hämta den i morgon? Du har gjort ett bra val. Jag bara älskar bilen. Den är pangsnygg!
Tjejerna vill att vi ska ut och åka hela tiden, det är en pärla.

Grattis till en fantastisk bil!

Kram Johanna

Susanne 3 år sen

Tycker bilen ser supercool ut ?

Janne 3 år sen

Mia, ring mig så tar vi en lunch och snackar lite om hur man uppför sig.
Tror det skulle vara bra

Svar på kommentaren:
Mia 3 år sen

Ja en dammsugsförsäljare kan nog lära mig ett och annat.. ja varför inte.. vad har du för nummer?

Janne 3 år sen

Du hittar mig där du hittar nummer, ligger alldeles säkert inom din kompetensnivå.

Janne 3 år sen

Bara så jag vet, vilket namn kommer du uppge när du ringer?

Ullis 3 år sen

Bra där Janne! Spännande, Mia ring upp Janne vettja och ta den där lunchen.
Vågar du? Eller vad heter du när du ringer?
Har sett dina kommentarer på Johannas blogg, du är skrämmande.

Andrea 3 år sen

Janne är chef på Nilfisk, vad jobbar du med? Jag har varit på marknadsutbildning ihop med Janne, jag tror du skulle vilja ha en sån karl.
Du verkar bitter, avundsjuk och allmänt sorglig.
Klimakteriet?

Janne 3 år sen

Kanske vi ska ta en lunch och diskutera marknadsföring istället Andrea, varken Mia eller något annat alias har hört av sig :)
Helt säker på att det skulle bli oändligt mycket trevligare.

Katja 3 år sen

Herregud….

Mia 3 år sen

Stöter du på Andrea nu.. så fint. Hon är säkert i din ålder. Jag har fortfarande inte fått ditt nummer… men du och Andrea har säkert mycket mer att snacka om.

Katja 3 år sen

Haha, jisses alltså!

Susanne 3 år sen

Till Mia…. Vad menar du? Vilken trist inställning du har till precis allt? Tycker synd om dej, Du kan ju köpa dej en annan bil då.
Jag tycker bilen är jättefin och häftig.
Stor kram på dej Mia!! Varva ned så blir livet lättare ska du se.

Svar på kommentaren:
Mia 3 år sen

Vad bra, kul för dig. Jag har en annan bil. Kul med reklam som bara är reklam bara för att tjäna pengar. Himla bra och väldigt seriöst. Utnyttja… ja varför inte…

Mikkan 3 år sen

MIA Fy fan vad du är pinsam!!!!!!!!!!!!!!!

Stella 3 år sen

Å nej, reklam bara för att tjäna pengar! Till skillnad från tidningar, tv, bio o över allt annars. Där har de reklam gratis, förstås. Ingen behöver ju tjäna pengar för att överleva.

Cecilia 3 år sen

‘Kul med reklam som bara är reklam bara för att tjäna pengar.’ Skrev Mia. Syfte med reklam brukar vara att tjäna pengar! De flesta bloggarna har reklam på sina sidor precis som om du läser aftonbladet eller går in på andra sidor. Om det stör dig varför väljer du att läsa? Jag väljer vad jag vill ängna min tid åt och det är inte saker som gör mig irriterad, arg och sur. Du har rätt till dina åsikter och din sanning, men du har inte rätt att kasta den på andra människor som enda sanningen! Och hur du resonerar är skrämmande: vad har en dammsugsförsäljare att lära mig? Som att du ser ner på en damsugsförsäljare, men det är en människa som levt sitt liv och har en ryggsäck precis som alla andra! En damsugsförsäljare kan lära en mer än en doktor eller advokat och kan vara mer intressant att prata med! Vi är inte våra jobb! Om vi vore det, vad skulle då en arbetlös människa vara värd? #Spridkärlek ???#Dittlivdinaval

Ullis 3 år sen

Mia. Nu har jag sett dina kommentarer på Johannas blogg ett tag. Hur kommer det sig att du skriver dina negativa spydiga kommentarer bara på samarbeten och reklam? Du är ju även Sandra som skrev om pengar som Johanna skrev.
Alltid spydigt och bara korkade kommentarer om pengar.
Varför byter du namn?

Eva 3 år sen

Ullis; Mia/Sandra/Lindie hop har även skrivit spydiga kommentarer på andra inlägg t.ex under inlägget om särskrivningar, det inlägget tyckte hon var mobbning..gud så sjukt..undrar vad det är hon själv sysslar med, sorglig.

Lindie hop 3 år sen

Eva – Get a life. Tänk om det kanske inte är en person som skriver? Jag vet inte vem Mia är. Jag vet heller inte vem du är för du är lika anonym som hon är. Och som jag är. Sluta vara så sekundärkränkt.

Eva 3 år sen

Haha va sekundärkränkt? Jag är inte sekundärkränt. Inte alls märkligt att du och mia (o sandra) typ skrivit nästan exakt likadant på vissa inlägg, är ju bara att gå tillbaka och kolla men det är säkert en slump jovisst…undrar vem som är sekundärkränt och som ska get a life ;) Men jag antar att Johanna kan kolla varifrån/vilken ort ip-numrerna skriver ifrån, gissar på sthlm-omr.

Lindie hop 3 år sen

Eva: Är du inte sekundärkränkt menar du? Vad handlar alla dina kommentarer om då? Jag gissar att du kommer från Säffle.

Mia 3 år sen

Kan det vara så att Eva är Johanna?

Stella 3 år sen

Så är det. Bara Mia å Johanna på hela bloggen ingen annan finns. Utom jag. Jag är Johannas korrläsares katt. Mjao!

Anna 3 år sen

Hahaha Stella… Jösses… Jag tycker det framgår ganska tydligt vad Evas komentarer handlar om och jag håller med och har sett samma saker.

Mia 3 år sen

Helt jävla sjuk inriktning på din blogg… är företagen dumma på riktigt?

Svar på kommentaren:
Susanne 3 år sen

Men snälla du, har du inget bättre i livet än detta? Du kan ju bara låta bli att gå in här på Johannas blogg. Sök dej ut istället och kanske kan skaffa en kompis eller något att göra. Hoppas du kan vända ditt liv det det bättre.
Kram på dej och ta hand om dej

Mia 3 år sen

Men snälla… varför tror man att man har ett dåligt liv bara för att man kritiserar saker som är märkliga. Kanske inte mitt liv som är patetiskt.. vad vet jag.

Anna H 3 år sen

Men Mia. Vi är tusentals som älskar Johannas blogg, jag går in här för jag får mycket tips, älskar mat, träning och sedan blir jag glad av en snygg kvinna med utstrålning.
Vilken energi jag får här inne.
Du borde hitta på något annat, du verkar må väldigt dåligt.

Eva 3 år sen

“Mia”; Sjuk inriktning!? Vad är det som är sjukt?? Åtminstone gillar Jag när en blogg innehåller variation och blandade ämnen och inte har en enda inriktning, och många människor i detta land kör väl en bil. Du är bitter, patetisk och paranoid och ser fel i det mesta här “Mia”…hoppas du mår bättre snart!

Mia 3 år sen

Det är ju så att Johanna gör INTE reklam för produkter som hon tycker är bra utan bara för att tjäna pengar (enligt Johanna: reklam är ju bara reklam utan innebörd) och varför har man då inlägg om cancer? Tjäna pengar? Seriösa bloggare och personer väljer vad de gillar, eller?
Antar att Nilefisk inte är bra då vi tjänar pengar på vad som helst när som helst i deras värld. Lika barn leka bäst som sagt.
På Youtube gör vi recept och det som folierar är slime.. av vissa recept får barnen brännskador. Hur tänker ni med det? Fritt internet, har ni koll på allt ? Lura på folk saker för att tjäna pengar och 15 minuters of fame????
Seriösa bloggerskor bryr sig om sina medarbeten och företagen bakom och likaså deras läsare. Tyvärr är inte Johanna där än, för att bli bättre kan man ta både dålig och bra kritik utan att bete sig som en övermogen tonåring och lära sig nått av det. Vad säger du om det Eva/Johanna?

Anna 3 år sen

Men Mia för f.. HUR/VAD vet du om inte Johanna tycker produkter hon gör reklam för är bra !?? VAR/NÄR har du sett Johanna skriva/säga att reklam är ju bara reklam utan innebörd !?? VARFÖR hittar du på och sprider lögner och skit om Johanna, det STINKER avundsjuka ! Varför man har inlägg om cancer undrar du, om du läst cancerinläggen så hade du vetat det, det har Annica förklarat ett antal gånger. Fattar inte vad du svamlar om, ska Johanna vara anvarig för vad som häder på Youtube menar du ? Och VEM lurar på folk saker för att tjäna pengar och få 15 minuters of fame ?? Får man fame om man lurar på folk saker ?? Att göra reklam behöver inte vara samma som att lura på ! Johanna verkar både bry sig om medarbetare och läsarna och jag tycker att hon kan ta kritik och beter sig alltid vuxet och förnuftigt. Du låter som en bitter, avundsjuk bloggare Mia.

Mia 3 år sen

Faaan du är inte på riktigt…

Svar på kommentaren:
Marika 3 år sen

Mia du är fan inte på riktigt va? Johanna skrev att någon Mia även kallade sig för en Sandra här. Är det du?

Ja du om nån är ju på riktig. Skrattar hjäl mig!

Stella 3 år sen

Är jag på riktigt då? Snälla söta glada Mia kan du inte säga om jag är på riktigt? Jag undrar så.

Mia 3 år sen

Ja du är nog på riktigt om du nu inte heter Johanna…

Eva 3 år sen

Mia är Du på riktigt!? Du verkar väldigt bitter Mia/Sandra/Lindie hop och paranoid är du också har jag märkt. Nej jag är inte heller Johanna, jag heter Eva och är en klarsynt läsare som sett dina tidigare kommentarer, och jag tycker uppriktigt synd om dig. Ett tips i all välmening är att läsa andra bloggar eller sånt som gör dig glad. kram

Mia 3 år sen

Kul att du inte är Johanna. Klarsynt innanför boxen? Vad bra att det är synd om mig. Shit vad ni tror att världen cirkulerar om er och att det är synd om alla andra bara för att man inte tycker lika. Ja… det är nog mer synd om er.

Susanna Carlsson 3 år sen

Volvo S90 Lyx, Design, Komfort, Säkerhet listan kan göras lång!
Hejaaaaaaaaaaaa

marita 3 år sen

vw så klart vinner

Ina 3 år sen

Åh vad cool den är, lyckliga dig som får åka i en sån snygg bil <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Den är grym!
Så snygg och den är fantastisk att köra!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Samarbete och reklam för Lindströms bil  Grattis Lindströms bil till er nya bilhall! Jag var på deras stora invigning och vilken kväll, så fint det blivit.  Jag är imponerad över deras personliga bemötande…