ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Johanna Toftby

Insamling för en resa åt Annica

/

Vår kära Annica hann inte hämta sig efter beskedet att tumören i magen växer igen förrän hon fick nästa smäll. Hon orkar inte berätta själv nu, så jag gör det åt henne.

Många har frågat om ni kan hjälpa Annica mer än att skicka kärlek åt henne. Och det kan ni! Vi samlar ihop till en resa åt henne och hennes fina familj. Är ni med?

Jag gråter själv när jag skriver dessa rader eftersom jag hör Annicas gråt inom mig för varje ord. Läkaren ringde i veckan om fortsatt behandling efter att de upptäckt att tumören i magen, den som orsakat så mycket problem, växer igen. Immunterapin som Annica hoppats så mycket på räcker inte, det är cellgifter som gäller igen. Redan i morgon måste hon fem dagar i rad vara i Göteborg för cellgifterna med alla biverkningar som de innebär. 

Det är fruktansvärt jobbigt för henne att behöva genomgå den behandlingen igen och vara borta från sina fina barn. Men det är helt nödvändigt.

Nästa steg, som verkligen inte bara får behövas, är att operera igen. Förra gången det behövdes operation var det ett mirakel och den envise och modige läkaren Roger som räddade henne. Det var inte ens ett halvår sedan.

Jag har länge funderat på att samla ihop pengar till Annica och hennes familj för att de ska kunna resa bort från all jobbig vardag med sjukhus och diagnoser och elände. Om ni visste vad Annica drömmer om att få resa med sin familj.

Cancern går inte att resa ifrån, men för några dagar kanske den inte dominerar allting för dem alla. Gång på gång har jag väntat för att det bara var ett besked till som skulle komma in för att se hur långt och när hon kan tänkas orka resa.

Nu kan jag inte vänta längre. Vi kör, så får Annica och hennes modiga familj använda pengarna till den bästa resa de orkar med.

Många har hört av sig om att vi måste starta en insamling till en resa. Ni är världens finaste bloggläsare!

Här är kontonummer:

Kristian Thimberg: 8299-0,403 533 206-5  

Swish: (Kristian)  070-334 89 75 Märk ”resa”. Alla pengar som kommer in till deras drömresa sätter Kristian över till deras resekonto han precis öppnat.
Jag kommer förstås redovisa löpande här på bloggen hur mycket som har samlats in.


Kan ni inte skänka något så är det okej. Alla kan inte göra allt, fortsätt bara att tänka på Annica och skicka henne kärlek. Det är minst lika viktigt att hon inte känner sig ensam i sin kamp.

81
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00