• 2017-03-07, 22:15
  • 33

Ni är fantastiska, jag säger det igen! Nu har ni härliga läsare samlat in över 100 000 kronor till Annica och hennes fina familj. Tack vare er har de inte en familjeresa att se fram emot utan två, en nu i vår och en i höst. Och pengarna bara fortsätter att rulla in!

Dessutom har både Expressen och radion uppmärksammat er. Var stolta, ni har gjort så otroligt mycket! Annica är överlycklig trots att hon är mitt i cellgiftsbehandlingen. 

Är så ofantligt trött efter en lång start på veckan med cellgifter och prover. Mycket ska ordnas med när man åter igen får ett bakslag. Nu ska jag få en 5-dagars cellgiftskur var fjärde vecka och så här kommer det hålla på tills vi vet om jag svarar och så länge jag svarar. Känns som en evighet med väntan och besked. Känns jobbigt och om jag ska vara ärlig, helt overkligt!!!

Är så trött så jag vill gråta. Men istället så har det vänds till att  jag gråter glädjetårar. Jag är så lycklig! Trodde aldrig mina ögon när krilles telefon plingade och plingade och plingade av alla swisch när vi satt första dagen på cellgifter. Det är verkligen så AMAZING! Vill tacka med många meningar och många ord i de meningar som förklarar hur oerhört glada vi är.

Men istället får jag fatta mig kortare för jag mår heller inget bra. Men nu istället för att tycka synd om mig själv börjar älsklingen och jag sitta och planera våra drömmars resa med familjen. Jag ska ta och hålla i Samuels händer och se vem som hoppar högst i vågorna i det ljumma vackra havet. Jag ska sitta under ett parasoll med in iskall Cola och se mina killar spela barfotafotboll på stranden.

Vi ska skratta ihop, och bilda nya minnen tillsammans. Å vad jag drömt om detta och nu är det sant. Nu är det påriktigt! Älskade vänner TACK! Kontot fylls på och det verkar även få bli en höstresa. Helt AMAZING. Mitt ibland alla jobbiga cellgifter för både mig, Krille och barnen som jag är borta ofantligt mycket ifrån, så har de något att se fram emot och resan börjar ju redan nu när vi ska planera tillsammans. Fantastiskt!!!! Nu ska jag snart dra täcket över huvudet och ladda för tredje dagen med cellgifter.

Då magen gjorde fruktansvärt ont i natt sov jag ingenting! Men vad gör det? Jag ska ju snart ut och resa. Så fort vi ser att cellgifterna fungerar, och så att magen känns tryggt och jag får okej från läkarna, ja då åker vi omilibums. Och hoppas på nu i maj då det börjar bli lite varmare utomlands och i havet. Tack från hela mitt och min familjs hjärta för pengarna som kommit in, och som fortfarande kommer in. Wow, wow, wow!!!

Guds välsignelse till er.

Tänk vad just NI förändrar! Kram Annica, krille, Elias, Gabriel och Samuel

Kommentarer

Malin 4 år sen

Bamsekramar❤bamsekramar❤styrkekramar❤styrkekramar❤kram❤kram❤kram?

Lisa 4 år sen

Underbart. All lycka till dig och din familj ❤

Beata 4 år sen

Lycka till ?Det är ni värda❤️

Eva 4 år sen

Så fantastiskt! Kramar till er <3

Marie 4 år sen

Min dotters sambos syrra har en hjärntumör som ej går att bota. Bara bromsa.. Är för jävligt.. Hon var mitt i livet nyss fått bra jobb mm.. Nu är hon mest hemma hos mamma och vilar som en pensionär.. Hann ej få familj.. ?
Hennes önskan är också att få göra nåt med sin familj.

Har tyvärr ej möjlighet att hjälpa henne.. ?

Jenny 4 år sen

Till Annica med familj! Ni ska veta att vi som läser här inne hos Johanna kommer ALLTID, på de sätt vi kan, hjälpa er. Ni ska veta det i ert hjärta. Önskar er allt gott ❤ kramar!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack snälla <3

Christina 4 år sen

Du är en oerhörd kämpe Annica och vi är sååå många som följer dig och din kamp!
Resan gör att ni har något att planera och se fram emot och det gör så mycket för kämparglöden!!
Mängder av Kärlek från mig<3<3<3

Britt-marie Johansson 4 år sen

Underbart att vi tillsammans kan hjälpa till att förverkliga deras dröm❤

Marita 4 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️

Cecilia Johansson 4 år sen

Så fantastiskt roligt att ni snart kan komma iväg till sol och bad och sköna dagar tillsammans ??☀️??? Ska bli spännande att se vart ni väljer att åka, jag kan varmt rekommendera Alcudia på Mallorca ? Jättefin strand och långgrunt klart vatten ja vi älskar stället! Ett extra plus tycker vi den korta flygtiden är ca. 3,15 timmar från Landvetter och från mitten av maj är det solsäkert ☀️Lycka till med din behandling, håller tummarna hårt, hårt ❤❤❤ Kram till dig och din familj ?

Camilla 4 år sen

När jag såg bilden på dig och din fina familj värmer det i hjärtat! samtidigt som det bränner bakom ögonlocken!
Ingen ska behöva gå igenom det ni nu gör! Jag håller tummarna och har er i tankarna dagligen!
Såklart ni skall ut och resa och få fina minnen! Barnen skall få ha mamma och pappa vid sin sida skratta och kramas och mysa! Jag hjälper till med det jag kan! För skulle jag själv vara i din/eran situation hade jag hoppats att många ville göra samma sak som jag för er! Styrka och varma kramar till dig och famijen!

Anna 4 år sen

Jag är en av dem som skickade en liten slant. Helt otroligt att det kan bli så mycket. Ordspråket “många bäckar små” stämmer verkligen. Jätte glad för er skull. Hoppas nu att behandlingarna går bra och att ni kommer iväg på en härlig resa. Kramar till Er. <3 <3 <3

AB 4 år sen

Pass på. Reseförsäkringen, oavsett bolag, gäller icke om komplikationer tillstöter utomlands. Den gäller alltså inte för nånting man redan har när man lämnar Sverige. Plötsliga och oförutsedda händelser ersätts. I och med detta finns alltså risken att det som börjar med muffins och kramar slutar i kaos.

Mvh

Svar på kommentaren:
Helena 4 år sen

Inget negativt nu, tack!

Marie 4 år sen

Helena, det är inget negativt som AB skriver. Det är att vara realist. Det kan nämnligen sluta i ren katastrof annars. Jag vet, jag sitter i exakt samma sits som Annika. Försäkringen är något av det viktigaste, även om man inte vill tänka på den. Man vill bara tänka i rosa skimmer. Men tyvärr. Det fungerar inte så. Så Helena man kan inte köra huvudet djupt ner i sanden och låtsas som problemet inte finns. Jag rekommenderar att dom ringer runt till olika försäkringsbolag och hör vad som gäller. Faktiskt. Det är oerhört viktigt. Ett ambulansflyg hem för en kostnad av några hundra tusen är det absolut sista Annicka och Krille behöver. Dom behöver lugn och ro. Dom behöver tid att rå om varandra, njuta av varandra och få ett minne för livet. Det är vad jag önskar den underbara familjen. MEN då gäller det att ha alla papper i ordning ❤️ ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Hej Marie! Tack för alla era hälsningar och kommentarer.

Sjävklart är det A och O att allt fungerar med resan rent praktiskt och då är försäkring viktigt. Annica vet om allt detta.
Hon skulle hellre aldrig åka om hon inte kan pga sin sjukdom. Men hon skulle lätt fixa en resa, jag vet det.
Hon är van vid svåra smärtor hemma, vissa veckor är allt lugnt, vissa veckor katastorof. Krille får ge morfinsmpruta om han måste och har också gjort det.Hon tar också en hel del smärtstillande som morfinplåster som också funkar fint.

Men hon skulle förstås aldrig åka om hon är sämre. Men detta hjälper henne i sin kamp mentalt. Läkarna rekommenderar till och med att man ska hitta på roliga saker, drömma om ev en resa som hon troligtvis kommer klara av är något som hjälper henne att kämpa ännu mer.
Mentala biten är viktig nu.

Kramar Johanna

Marie 4 år sen

Hej Johanna! Jag vet att en resa är exakt vad Annika behöver! Eftersom jag befinner mig i samma läge som Annika. Min läkare säger åt mig att göra det jag älskar mest av allt. Resa ör en sådan sak, med hela min stora familj. Själva resan är absolut inga problem för henne och Krille. Han vet exakt hur hon ska behandlas! Det var bara försäkringen jag tänkte på! MEN jag har surfat runt! Ving har en av och ombokningsförsäkring där jag fann en bra mening! Alltså en försäkring utöver hemförsäkringen. Jag ska själv iväg i sommar och är väldigt noga med försäkringen. Att läkaren säger ok, det bryr sig inte försäkringsbolaget om. “”””3.2.2 Avbeställning får ske om resenären eller dennes make/maka/sambo, resenärens eller dennes makes/makas eller sambos släkting i rakt upp- eller nedstigande led eller syskon eller person med vilken resenären gemensamt beställt resan före avresan men efter det att avtalet blivit bindande för resenären enligt punkt 1.4 drabbas av allvarlig sjukdom, försämrat sjukdomstillstånd eller olycksfall och denna händelse är av sådan art, att resenären inte rimligen kan genomföra resan””””

1.4 …..försämrat sjukdomstillstånd…… Den låter bra. Det innebär att hon kan åka fast hon vet om sin sjukdom! Annars brukar försäkringen aldrig gälla om man vet om att man är sjuk när man åker bort.

Alltså, Vings av- och ombokningsförsäkring! Kolla den! Varma kramar Marie

Nettan 4 år sen

Har en kronisk sjukdom som jag varit sjukskriven från. Jag fick klartecken att åka på semester från både läkare och försäkringskassan som betalade ut sjukpenning. Man får åka sålänge inte resan “förvärrar” tillståndet. Hon lär ju må lika illa på semestern som hon skulle gjort hemma. Kan vila sig och ta det lugnt även om man är utomlands. Hoppas dom kommer iväg och får en helt underbar resa att minnas länge.

Sara 4 år sen

❤️ Många bäckar små… men trodde heller aldrig att mitt lilla bidrag skulle göra så mycket, tillsammans med många andra! Härligt ?

Linda 4 år sen

Wow! Jag är en av dem som bidrog med en liten peng, det är häftigt att se vad mycket det blir när det är så många tack vare alla bloggläsare.

Tänker på dig Annica att cellgifterna hjälper nu mot den hemska tumören.

Janet 4 år sen

Blir så glad att Annica med familj får möjlighet att resa. Skönt för dom i denna tuffa kamp mot cancern.
Och tack till dig Johanna för allt du gör för familjen du är guld värd.

Svar på kommentaren:
Agneta 4 år sen

Håller med helt. Tack vare Johanna även fast vi är många läsare. Annica ska vara tacksam att du gör detta för henne men det klart hon är.

Häftigt med så mycket pengar på så kort tid. Tack för att du uppdaterar oss här inne!
Kram från mig

Annica T 4 år sen

Du anar inte vad tacksam jag är till Johanna att hon gör detta. Sagt det till Johanna så många gånger.. För i grund och botten hade detta annars aldrig hänt! Å vad lycklig jag är!!!!!!!!!!!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

ÅH vännen du säger det så ofta, jag vet hur tacksam du är.
Tack älskade du. Ni är så värda detta. Love U <3

Ni alla bloggläsare som tackar mig, ni behöver inte det. Jag är bara glad över att detta blev så stort, enbart tack vare alla er.
Ni är världens bästa bloggläsare!
Tack!

Nilla 4 år sen

Johanna är ju en stor ängel i detta <3

Vad underbart att ni fått in över 100.000 kr. Glad min lilla peng har hjälpt till!

Jossan 4 år sen

Förlåt mig Johanna men det är svårt att läsa när hela texten från Annica är ihop så?

Pia 4 år sen

Så fantastiskt att du Annika kommer kunna göra en resa med familjen. ❤️ Och Så självklart för mig att hjälpa till med det lilla. Många tankar går till dig Annika ,en helt otrolig kämpe!! Johanna du är också fantastisk. Kramar till er båda två ❤️❤️

Jenny 4 år sen

Fantastiskt !! ❤️

Marika 4 år sen

Över 100.000kr????? Skojar du med mig??

Svar på kommentaren:
Frida 4 år sen

Bra va??!!

Susanne 4 år sen

❤ kramar till Annica m familj och inte minst du Johanna som har gjort detta möjligt ❤

Siv Åhlin 4 år sen

Hon och hela familjen är värda varenda öre. Underbart❤

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg