• 2017-03-13, 12:56
  • 15

Reklam för Ellos, Blueco.se. Innehållet innehåller adlinks. 

När våren kommer är jag alltid sugen på att förändra. Både hemma och mig själv, jag ökar på utomhusträningen och det finns inte mycket som slår en löparrunda före frukost. Men även inredningen, där blir det dock inte mycket färg. Jag är total färglös när det kommer till färg på väggar och möbler, många av er kan nog tycka min stil är trist. Men jag klarar inte av blandade färger utan vill ha mer jordnära färger. Älskar grå, aubergine och beige.

Hur tänker ni kring inredning? Bestämmer ni själva och kör över mannen eller får ni som ni vill? Haha. Därför särbo ibland är jättebra, hehe.

Måste visa nya överkastet från Odd Molly jag äntligen beställt. Älskar, älskar det! Precis färgen jag letat efter och passar bra in i sovrummet.

Finns hos Ellos HÄR.

Att blanda kuddar ger det mysiga intrycket, jag gillar många olika så det känns mysigt att krypa ner.

Gardiner är tyg som är måttbeställt, det går att dra för hela väggen, det ger en ombonad hotellkänsla med mycket tyg. Jag har från golv till tak i ett lättare sammetstyg som hänger fint utan att ge massa veck.

Mattan är från Annorlunda möbler, sängborden är Artwood. Sängen är Carpe Diem Sandö från SOVA Sisjön. Lampskärmar minns jag tyvärr inte, silverlampfoten är från Chili. Kuddar från Annorlunda möbler, Ikea, Mio och Sparsmakat (Skövde)

Lampan i taket är Eos fjärderlampan från thefashionroom.se. Jag har grå storlek L.

Inredning är kul! Filmar gärna om ni vill se mer.

Dagens outfit var ett tag sedan. Här kommer ett riktigt Johannatips. Lite rock men enkelt och roliga detaljer.

Jag har fastnat för bomberjackan. Har nog fyra olika nyanser och mönster, tänk när det blir varmare, att få ta fram bomberjackan som ytterplagg är ett säkert vårtecken. Denna i camo är från Saint Tropez HÄR

El Vaquero med fransar ska ni kika på, de kommer ja ha även i sommar till shortsen. Kolla alla snygga nyanser HÄR. Alltså de har fått in så mycket hos Blueco.se nu.

Jackan har jag inomhus men snart även som ytterplagg. Denna hittar ni på rean hos Ellos HÄR

Linne Odd Molly och jeansen är ett kap från Ellos. Jag har bott i dem nu i tre dagar och jag lovar er, de är de skönaste jag haft på länge. Snygga slitningar vid knäna, lite högre modern midja och bra passform. Välj den storleken du annars har.

Jeans HÄR. Finns alla storlekar och bra pris. Jag måste beställa fler par.

Blev långt inlägg men kanske lite vårinspiration om ni vill fixa lite hemma eller köpa något snyggt till vårgarderoben.

Nu blir det gymet, sedan hem till Skövde med lillfisen.

 

 

 

2017-03-13 Johanna Toftby , ,

Kommentarer

Annie 3 år sen

Hej Johanna,

Vilka snygga jeans från Ellos, men så alltid detta med storlek. Brukar kunna ha vissa byxor i 36 och vissa i 38. Hur pass stretchiga är de, skulle du gå upp en storlek eller ned en storlek?

Mvh Annie

Ida svensson 3 år sen

Hejsan.
Hur är jeansen i storlek? Är det stretch tyg eller. Tänkte beställa ett par. Jag har S i vanliga fall på jeans.
Superbra blogg förresten och jag bara ääääälskar din räkgryta tack för recepet.
Kram Ida

Madeleine 3 år sen

Jag gillar också jordnära färger som grå, svart och beige i inredning. Lite rosa tulpaner brukar dock få pryda bordet :) tycker det är kul att se hur andra har det för att få lite inspiration när man själv vill ändra något. Jag och maken har som tur väl är rätt lika smak, oftast i alla fall. Det underlättar :)

Elisabeth 3 år sen

Jag blir alltid så inspirerad av dina inlägg när det gäller inredning och kläder!
Jag har sagt det förut men här kommer det igen – du är så snyggt klädd och ser alltid så härligt fräsch ut!

Hille 3 år sen

Hur går det för Annica? Tänker så på henne efter cellgiftsbehandlingen.

Susanne 3 år sen

Fint!!
Älskar Odd Molly

Bra blogg!!

Anne 3 år sen

Det där med inredning tycker jag är jättesvårt. Jag kan se hur fint folk har det hemma hos sig. Ditt hem är ju ett jättebra exempel, så snygg stil! Men jag får totalt hjärnsläpp när det gäller mitt eget hem. Så jag och maken har det alltid jobbigt när vi ska förändra eller fixa nåt. Två vilsna själar i inredningsdjungeln…
Snygg outfit! Dom jeansen ska jag allt spana in och kanske köpa.

Svar på kommentaren:
Susanne 3 år sen

Ja eller hur…. Man blir ju avundssjuk på personer som Johanna som har `det`att se vad som är fint.
Men jag försöker…..

Sara 3 år sen

Hej bästa Johanna, hur är linnet i storleken? Kram

Maria 3 år sen

Så fint hem. Jag har ljusa färger men lika snyggt med mörkare. Skulle gärna se film på ditt hem o när du sminkar dej ja va du känner för kram. I stockholm vår o sol hurra.

Nilla 3 år sen

Så fiint så jag smäller av!!

Eva 3 år sen

Snyggt överkast, såå snyggt sovrum! Jag är också färglös, har allt i svart, vitt, grått och beige men tycker just nu det är väldigt snyggt med gammelrosa detaljer, kanske testa det blir lite vårigt. Du har det så fint hemma, ja filma gärna inredning. Älskar den där jackan, supersnygg!

Emma 3 år sen

Hej Johanna!
Tack för en trevlig blogg!
Har du tips på någon bra restaurang i Borås för dejt?
Något avslappnat ställe utan att bli för fancy men ändå OK mat…. :)
Hoppas du har något bra tips, ha en fin dag! Kram Emma

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack Emma! Jag bollar över den till min fina vän Michela som bor i Borås, ska se om hon kan gå in här och svara dig.

Kul med dejt! :)

Ha en fortsatt fin måndag! kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…