ANNONS

När det händer saker du inte kan förstå

/


Inlägget innehåller adlinks. 
En speciell dag. Saker som händer du inte kan påverka, saker som du får reda på som du inte kan förstå, saker som händer i livet som vi bara kan försöka att ta in. Så har det känts just idag.
Onsdagar = onsdagsmys. Ni måste få receptet på middagen vi gjorde ikväll.  Åh, det var så gott och somrigt, grillat med goda smaker och vitlökscremé . Vi såg svenska mästerkocken och satt vid TV-soffan som vi alltid gör på onsdagar och pratar om hur vi haft det i veckan. Mysigt att umgås med sina ungdomar.
Lade ut bild från gymet och flera frågade efter träningskläderna. Jag körde styrketräning och avslutade med löpning på bandet 20 min. Det ger så mycket mer än bara köra styrka.

Det är tvådelat set från Rönisch. Pangnygga tights HÄR och en löpartröja. Jag har även linnet.
I morgon kommer min bästa vän Hanna hit, vi ska förbereda allt inför bloppisen på Spar hotel nästa lördag och lite senare ska vi iväg på 50-årskalas. Ni anar inte hur mycket grejer som ska ner till Göteborg. Det kommer bli kaos, haha.
Spar hotell 25/3 14-16 med massa jippon och annat kul. Man stannar förstås hur länge man vill. (Ska skriva mer om detta i helgen)
Nu ska jag krama Lucy och krypa ner.

Tusen tack för alla fina kommentarer. Stolt och tacksam över att ni är ofattbart många bloggläsare här inne.
 

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00