• 2017-03-15, 23:06
  • 9

Inlägget innehåller adlinks. 

En speciell dag. Saker som händer du inte kan påverka, saker som du får reda på som du inte kan förstå, saker som händer i livet som vi bara kan försöka att ta in. Så har det känts just idag.

Onsdagar = onsdagsmys. Ni måste få receptet på middagen vi gjorde ikväll.  Åh, det var så gott och somrigt, grillat med goda smaker och vitlökscremé . Vi såg svenska mästerkocken och satt vid TV-soffan som vi alltid gör på onsdagar och pratar om hur vi haft det i veckan. Mysigt att umgås med sina ungdomar.

Lade ut bild från gymet och flera frågade efter träningskläderna. Jag körde styrketräning och avslutade med löpning på bandet 20 min. Det ger så mycket mer än bara köra styrka.

Det är tvådelat set från Rönisch. Pangnygga tights HÄR och en löpartröja. Jag har även linnet.

I morgon kommer min bästa vän Hanna hit, vi ska förbereda allt inför bloppisen på Spar hotel nästa lördag och lite senare ska vi iväg på 50-årskalas. Ni anar inte hur mycket grejer som ska ner till Göteborg. Det kommer bli kaos, haha.

Spar hotell 25/3 14-16 med massa jippon och annat kul. Man stannar förstås hur länge man vill. (Ska skriva mer om detta i helgen)

Nu ska jag krama Lucy och krypa ner.

Tusen tack för alla fina kommentarer. Stolt och tacksam över att ni är ofattbart många bloggläsare här inne.

 

2017-03-15 Johanna Toftby

Kommentarer

Anette 4 år sen

Hej Johanna!
Tack för en fantastisk blogg! Älskar att du delar med dig av allt. Ser fram emot mer video, du gör dig så bra framför kameran och hoppas du vill göra en sminkvideo.
Läser en del bloggar men blir så trött på att det bara är recept och reklam på en del, speciellt två matbloggare känns så falska när de skriver.
Kram från mig

Susanne 4 år sen

Vad gott det såg ut som ni ätit ? Ser fram emot när du lägger ut recept.
Ta hand om dig ?
Kramar

Ann 4 år sen

Såg Annica lade ut en bild på fb nu att hon fick ta blodprover i hemmet för hon inte klarade åka till sjukhuset att ta prover.
Vad händer? är detta biverkningar? De brukar ju släppa efter några dagar efter cellgifter.
Lider så fruktansvärt med henne :-(

Christina 4 år sen

KRAM❤️

Linda andersson 4 år sen

Blir också orolig över inledningen <3 ville också tala om att jag ska få åka till Göteborg för första gången nu i helgen, skrev till dig förut om lite tips så nu ska vi se va vi hittar på för nå mys. Tack ännu en gång för en underbar blogg, de är så kul att få följa med dig i din vardag. Stor kram! <3

Ingrid 4 år sen

Får också en klump i magen av din inledning.

Sarah 4 år sen

Läser oxå inledningen o blir rädd att de hänt Annica något.. hoppas verkligen inte det!!
Var rädda om er.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Annica är väldigt dålig efter Svåra biverkningar efter cellgifter.
Men det kan även hända andra saker,
Kram Johanna

Marie 4 år sen

Läser din inledning och får en klump i magen. Hoppas inget allvarligt har hänt .
Tack för en fin blogg . Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…