• 2017-03-17, 15:30
  • 19

Nu är det bara en vecka kvar till bloppisen. Varmt välkomna till Spar Hotel Gårda på lördag den 25 mars mellan 14 och 16. Då ska jag och Annica stå där och sälja, om allting går som vi tänkt oss.

Kommer du dit? Berätta så vi vet vad vi har att se fram emot!

Annica och hennes fina man Krille har sett fram emot detta i månader. Inte minst att få träffa alla fina läsare som hjälpt dem så mycket. Hon ska verkligen göra sitt allra bästa för att orka, men kan förstås inte lova någonting. Just nu har hon det väldigt jobbigt med biverkningar från cellgifterna och hälsan måste gå först.

Jag lovar däremot att finnas där, precis i närheten av Ullevi. Det ska bli härligt att få en chans att träffa er igen, det är ändå inte samma sak att få textmeddelanden som att få ett ansikte och en röst till ett namn.

Kom och umgås, fynda och njut av en god räckmacka och ett gott glas vin. Restaurangen och baren har öppet!

Igår var min vän Hanna här och hjälpte mig för andra gången i rad inför en bloppis. Vi har så roligt när vi fixar, även om det blir ett totalt kaos runt oss. Eller kanske är det just därför vi har så roligt. Hur som helst kommer vi nästan att få ta en släpkärra ned till Göteborg, det ligger kläder, skor, väskor och prylar som jag ska sälja överallt nu. Superbilligt, ni kommer göra mycket fynd.

Vissa saker är svårare att skiljas från än andra, men det är så skönt att veta att de kan komma till nytta igen i stället för att ligga och samla damm. 

Vi ses väl där?

Kommentarer

Michaela 4 år sen

Åh va roligt och jag som är på carreer conference hela lördagen, dock i Göteborg, men hinner inte ta mig till Gårda:/
Lycka till!

Marita 4 år sen

Det hade ju varit superkul men jag bor i Skåne så det blir lite långt och resa :( hade så gärna velat träffa både dig och Annica , men men en annan gång kanske ❤️

Maria B 4 år sen

En helt annan fråga..Vi har bokat Barcelona och de hotellet H 10 montcada…Hur brukar Ni ta er från flygplatsen? tar gärna emot tips…

Svar på kommentaren:
Malin 4 år sen

Taxi 23 euro…

Maria 4 år sen

Hoppas kunna komma. En idé är att en viss av er vald procentsumma av all förtjänst kunde gå till Annica med familj, eller kanske till nästa gång/något annat behjärtansvärt :) Har saker jag gärna skänker till det ändamålet i såna fall ♡

Svar på kommentaren:
Julia 4 år sen

Allt borde skänkas!

Stella 4 år sen

Hela Julias lön borde skänkas!

Sara 4 år sen

Jag ska försöka komma. Ska på födelsedagsmys/kärleksmys till helgen i Gbg med min älskade man, vi får hoppas att han älskar mig så pass mycket att han står ut med att vänta när jag shoppar loss!:)
Vill även passa på att krama och ge Annica lite kärlek om hon orkar vara med.

K L M 4 år sen

Nope bortrest då Fuerteventura . Lycka till.

Sandra 4 år sen

Betalar du Annica??

Svar på kommentaren:
Stella 4 år sen

Nejmenhej Sandra/Mia/Lindie! Hoppas du mår bra! Extraknäcker du på Skatteverket nu eller sitter du bara hemma med din besatthet som vanligt?

Linda 4 år sen

ÖH?

Marie 4 år sen

Betalar för vad?

Mia 4 år sen

Nähä hörru.. jag är varken Sandra eller Lindi. Lättlurad är vad ni är allt… och det är då inte vi som luras.
I den förlovade bloggvärlden är det bloggerskorna som hugger varandra i ryggen bara för att verka bättre själva och tjäna sig en hacka. En stor bloggbubbla som är på väg att spricka endast de ärliga och seriösa kommer stå kvar med flaggan i topp.

Stella 4 år sen

Ja! När bubblan spricker utnämns Mia/Sandra/Lindie hop till segrare! Hurra för Mia/Sandra/Lindie hop som tappert känpar för… nånting… genom att låtsas vara flera olika personer på en bloggs kommentarfält! Nobels fredspris måste vara inom räckhåll.

Annelie 4 år sen

Hade så gärna velat vara med, men det är för långt att åka 25 mil enkel resa=(
Följer din blogg kanon bra=) Hoppas ni får en kanon dag!

Lotte 4 år sen

Detta hade jag gärna gått på men tyvärr :-( Du har så fina kläder så jag kan ju bara tänka mig hur mkt folk kan fynda!! Kul :-)
http://www.lotte4.blogspot.se

Monica 4 år sen

Klart vi kommer! Vad mycket kläder!

Linda 4 år sen

Kommer!
Har varit på dina två andra bloppisar på Pigalle, det var fantastiskt kul.
Gjorde många fynd, jag var där med min syster från Helsingborg om du minns oss, men det var hysteriskt med folk så förstår du inte kommer ihåg :-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…