• 2017-03-18, 09:59
  • 33

Innehåller adlinks. 

God morgon lördag! Vi vaknade runt åtta idag och har sovit över åtta timmar, så skönt att känna sig utvilad på helgen. Ska ut och gå en runda med Lucy strax, sedan blir det fram och tillbaka till Ikea och massa fix inför bloppisen.

Smsade med Annica igår kväll, det är en skön känsla när hon vill smsa och skriva för då vet jag att hon mår lite bättre. Håll tummarna för att hon orkar nästa helg, hon ser så mycket fram emot bloppisen.

Köpte med en stor vårbukett från Blomsterhallen igår, älskar stora vilda buketter. Visst är det härligt med snittblommor.

Men hallå, jag vill ju också vara med på kort matte. 

Många har frågat vart bomberjackan finns jag visade häromdagen, jag länkade för några dagar sedan men här kommer den igen för er som letar. Jackan är från Ellos HÄR. Kolla in även den rosa bredvid. HÄR. Den ska jag beställa nu.

Tighta grymt sköna jeans med högre midja HÄR. Dessa är ett kap.

Nu ska jag sätta fart, hoppas ni får en riktigt mysig lördag.

 

2017-03-18 Johanna Toftby

Kommentarer

Thida 4 år sen

Hej Johanna! Tack för en fin blogg :), tänkte höra var du har köpt dina fina gardiner i vardagsrummet? Det verkar vara sådant följsamt tyg och faller så fint, ser så härligt ombonat! Kram

Ida 4 år sen

Tack Johanna för en trevlig blogg, jag läser varje dag. Bara en liten fråga, vad “heter” färgen du har på väggarna i ditt sovrum. Jag ska måla om hemma och är på jakt efter en fin grå färg och tycker du har din färg i vardagsrummet.
Hälsning
Ida

Annelie 4 år sen

Hej jag kan inte komma in på ellos via din sida? kommer ett felmeddelande! Vad heter dom svarta byxorna? Kram Annelie ?

Anna 4 år sen

Har alltid tyckt att du verkar schysst. Bryr dig om Annika osv…Det vet vi att du gör.Men tyvärr tycker jag inte att det känns seriöst att använda Annika att hon ska komma till din bloppis, för tror många vill träffa just henne.. detta om botox skulle nog många göra, men det kostar pengar. Hur många av dina följare har råd med detta…Om du Johanna tänker tillbaka i tiden, så hade även du drömmar om ett lite lyxigare liv.. Men alla av dina följare kanske inte har den ekonomin som du nu lyckts med–Vill inte att någon tycker synd om mig, men när du lägger upp dina middagar mitt i veckan, är jag glad över att kunna göra pannkakor med sylt.
och kanske den 20 nr barnbidraget kommer köpa köttfärs och göra Tacos… Kramar från fattig ANNA med många drö,,ar.

marre 4 år sen

Det är ju inte ens samma jacka…. kamoflagemönstret är ju olika, dragkedjorna har ringar, fickorna stämmer inte… varför ljuga om att den kommer från ellos ? skillnaden är ju stor på jackorna dumma kanske vi är men inte blinda….

Svar på kommentaren:
lina 4 år sen

ja vem som helst ser ju att det ej är samma jacka åh drygt när man ej vet vad den kommer i från den hon har på sig är ju den man vill köpa inte den fula på Ellos….har frågat henne på instagram vad det står för märke i hennes jacka men fick till svar att kolla på länken som jag redan gjort ju

lina 4 år sen

och plus att den ej är på rea heller som hon skrev :(

Eva 4 år sen

Men herregud…den jackan Johanna har på bilden fanns på Ellos men verkade ta slut för flera dagar sedan då Johanna visade den, jag kollade länken då och det var den och den var på rea och nästan helt slutsåld. Verkar som att Ellos lagt in en annan liknande jacka på samma ställe, då den Johanna visar tog slut.

Lindie hop 4 år sen

Eva: Perfekt rutet igen! Bra att du är med som polis här inne, du behövs <3 Om någon skriver något som ifrågasätter eller inte klappar medhårs så MÅSTE du sätta stopp för det. Heja heja!

Annika 4 år sen

Lindie hop, du däremot behövs inte här inne

lina 4 år sen

men jackan är ju helt olik mot den du visar på bilden än den som finns på ellos?? inye samma dragkedja å inte samma mudd hellr :(

Svar på kommentaren:
Annette 4 år sen

Ja, det är ganska många detaljer som skiljer. Fickan på ärmen ser inte ut att finnas på “ellos-varianten” plus att den har andra sidfickor också. Ellosjackan ser blankare ut i tyget också (det står att den i är vävd satin dessutom). Det kan inte vara samma jacka…

AnnaE 4 år sen

Den jackan Johanna har är slutsåld.

Agneta 4 år sen

Hört att allt Johanna visar tar slut, min väninna har en klädbutik så jag vet. :)

Therese 4 år sen

Älskar Mateus porslinet ! Har likadan mugg:)..

Julia 4 år sen

Och vinsten från bloppisen kommer du att skänka till välgörenhet? Är väl mest grejer från olika samarbeten som kommer säljas eller?

Svar på kommentaren:
Eva 4 år sen

Måste hon skänka pengar efter en bloppis till välgörenhet!? Skänker Du pengar till välgörenhet om du stått på loppis och sålt? Frågar du andra bloggare också om de skänker sin vinst från bloppis till välgörenhet? Tycker inte vi har att göra med om hon behåller pengarna hon får in själv eller om det går till välgörenhet.

Lindie hop 4 år sen

Eva: Bra att du ryter ifrån! Sånt här ska du inte släppa alltså! Vilken nätmobbare! Skandal! Jättebra att du är här och håller i ordning i kommentarsfältet! Heja dig! Ge de där trollen och mobbarna vad de tål!

Kristin Segerström 4 år sen

Bra att ni reagerar på såna där skator som kraxar här på sidan! herregud! undrar om “hon den där” går runt och frågar alla som säljer på loppis vad de tänker göra med pengarna de tjänar? så pinsamt! skäms för såna där människor! usch säger jag! fy skäms på er som inte fattar att om man inte har nåt snällt att säga så håller man tyst!

Camilla 4 år sen

O ni som ska ta reda på om johanna skänker allt till välgörenhet, ni ger bort allt ni tjänar själva va? Tänkte väl det.

Eva 4 år sen

Ja du Linda A. haha nu varken ansåg eller påstod jag att “Julia” var en nätmobbare men jag tycker det är väldigt märkligt hur vissa anser att Johanna ska skänka allt till välgörenhet bara för att hon tidigare gjort en del välgörenhet. Får inga andra heller tjäna några pengar utan att skänka? Tror säkerligen att en del går till Annika och en del till välgörenhet, men som sagt inget vi behöver veta eller oroa oss för, allra minst fråga om.

Cissi 4 år sen

Men guuuuud vilket snyggt bord….får man fråga vart du köpt det?
Ha en skön lördag!

marita 4 år sen

oki ska du skänka pengarna du får in till cancerfonden ?

Svar på kommentaren:
Annette 4 år sen

Varför skulle hon göra det?

Kristin Segerström 4 år sen

Håller med dig Anette! Ja, varför skulle hon göra det? har någon annan med att göra vad hon gör med sina pengar?! grrr! pinsam fråga Marita!

Eva 4 år sen

Härlig bukett, underbart med grönt och snittblommor! Alltid trevligt att titta in på din blogg, hoppas på en vlogg snart också. Trevlig lördag! Kram

marita 4 år sen

varför kallar du det för bloppis vad är det?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

En blogg som har loppis =)

katja 4 år sen

Hoppas Annica har orken att vara med på bloppisen! Säkert bra med annat kul att tänka på och orka delta!

Marie 4 år sen

Vilken rosa?? ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Finns en likadan men med rosa! Ska länka så ser du :) Så fin!

AnnaE 4 år sen

Beställde jackan häromdagen! ??

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Den är så fin!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…