• 2017-03-22, 21:01
  • 20

I samarbete med Spar Hotel 

Nu är bloppisen nära! Jag fattar inte hur jag ska hinna få ihop allting till lördag. Det ligger små berg av saker som jag inte sorterat här och var så det blir bara mer och mer fina saker som kommer med. Bäst av allt – kom bara på bloppisen så är du med i utlottningen av en hotellnatt för två personer på antingen Spar Gårda eller Spar Majorna i Göteborg!

Berätta för mig om du kommer och hälsar på bloppisen så blir jag glad! Är det något särskilt du letar efter så fråga här på bloggen.

Jag känner mig supertaggad nu, vi var på plats i helgen och började förbereda. Det finns så otroligt mycket fina kläder och blir mer hela tiden, så ni kommer att kunna göra pangfynd. På fredag åker jag och min bästis Hanna ned för att använda hela dagen till att förbereda och hänga upp.

 

Men jag kommer förstås inte vara ensam. Janne är med, och tjejerna, och som ni säkert undrar mest över: det verkar som Annica kommer också! Hon känner sig bättre nu och ser så mycket fram emot att få träffa er alla tillsammans med sin man Krille. Kom och hälsa så de får chansen att tacka för all kärlek och all hjälp med insamlingen så den hård drabbade familjen får komma ut och resa tillsammans.

Hon är med oss mellan 14 och 16, sedan checkar hon och Krille in på hotellet för att få en myshelg. Det behöver de.

Så kul att ni som kommer på bloppisen kan vinna en natt på hotell!

Ta gärna ett glas vin och ät något gott med oss, hotellet har specialerbjudande på jättegoda räkmackor och ett glas till., Det brukar vara massor av folk och långa köer så kom i tid. För att motivera er lite extra så lovar jag att ge en goodiebag med roliga saker till de 20 första som handlar av mig.

Vi kommer även ha med massa saker från vår egna shop johannatoftbyshop.se Ni kommer kunna handla reflexer, mössor till specialpris och vill ni beställa redan nu från hela shoppen så går det bra, då kan vi packa era ordrar och ta med om du vet du ska komma till bloppisen. Vid kassan klickar du i “hämta i Göteborg” så tar vi med det till bloppisen. 

 

Bloppisen är mellan 14 och 16 den 25 mars på Spar Hotel Gårda i Göteborg, inte långt från Ullevi. Det finns några få parkeringsplatser på gården, två större parkeringsplatser i närheten och ett garage mitt emot vagnhallen, det tar ungefär fyra minuter att gå därifrån. Hållplatsen heter Svingeln och är ungefär lika långt bort.

Vi ses väl på lördag?

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Ann-Sofie 4 år sen

Undrar vad det är mest av för storlekar, både i kläder och skor?
Hoppas det toppen på lördag, såååå mkt fint!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Mycket storlekar i M,S och 38 men det finns massor med väskor, smycken, klockor, sedan märkeskläder från två andra tjejer. Fantastiska kläder och skor. Bara märken har de med sig. Ska lägga upp bilder i morgon. Kommer fylla en hel konferenslokal med snygga grejer!!

Välkommen, kom i tid!

kram Johanna

Eva 4 år sen

Åh så mycket fint du har att sälja, och vinna hotellnatt låter inte dumt. Har tyvärr ingen möjlighet att komma men hoppas få se lite bilder efteråt eller film. Hoppas Annica mår så pass bra så att hon orkar vara med, och att hon får en trevlig helg. Hoppas det blir en trevlig och lyckad dag för er alla!

Sussie 4 år sen

Vi som inte kan eller ha möjlighet att komma dit på din bloppis, kan inte vi få chans att vinna en natt på hotellet ändå??? Vill inte missunna dom som kommer. … I WISH!!!
Lycka till i helgen alla som åker dit?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tyvärr inte, detta är exklusivt för dem som åker till bloppisen. Hoppas du förstår det.

Kommer mer tävlingar snart!

Kram Johanna

Anna 4 år sen

Så mycket snyggt du ska sälja, borde ta sig dit och fynda. Kul med hotelltävling också och att Annica mår bra så hon kan vara med. Ha en bra dag!

Agneta 4 år sen

Vilket jobb du lägger ner Johanna, fantastiskt att vi får möjlighet att köpa så billiga kläder.
Jag och min granne kommer =)

Anette 4 år sen

Det du gör är fantastiskt men shit vad mycket kläder du köper,sen får du köpa vad du vill varje dag men det är ganska otroligt.

Svar på kommentaren:
Linda 4 år sen

Vad vet vi vad hon köper? tycker nog det är ganska oviktigt.
Kanske gjort reklam och jobbat med en del som hon nu inte använder.

Marie 4 år sen

Johanna, du frågade om det är något speciellt man söker? Svar JA ? Jag har samma sjukdom som Annika, spridd malignt melanom. Fruktansvärda biverkningar, vilket betyder att det är för lång resa för mig. En av biverkningarna är att mina fötter blir fulla av stora blåsor. Jag kan alltså bara använda UGG och ett par tyskor som inte gör ont. Men så såg jag dom rosa mocka halvstövlarna du hade på bild. Sådanan skulle nog mina fötter klara av att gå i utan smärta. Men jag antar att jag inte kan boka dom och be att få dom hemskickade? Beroende på storlek och pris så klart ? Nåväl, jag provar och chansar ivarjefall fall! ❤️

Ulrika 4 år sen

Kan tyvärr ej komma då jag är jätteförkyld och tänker att Annica kanske är infektionskänslig nu. Vågar inte riskera att hon får några av mina basselusker!
Ha en kul lördag, hoppas på god försäljning och att jag kan komma på något annat event som du anordnar : )
Kram!

Liw 4 år sen

Louise och Anette :
Alla frågor här har inte som syfte att “vilja illa”. Lugna ner er en smula…
Jag trodde att kläderna var skänkta ifrån alla möjliga människor för att skapa en loppis för något särskilt ändamål. En insamling till något. Det är ingen märklig fråga alls. Och jag frågade Johanna..
Jag visste inte att det bara var hennes kläder som såldes. Men nu vet jag ☺
Mvh

Marie-Louise 4 år sen

Min kompis sa att hon hade varit på din bloppis en gång, det hade inte kunnat komma fram så mycket folk.
Roligt du ordnar allt detta, antar det är mycket jobb.
Lycka till!

Louise 4 år sen

Jag blir mörkrädd. Frågar ni vart pengarna går som är från JOHANNAS KLÄDER?
Menar ni allvar?
Jag tror inte det är sant.

Johanna kör hårt, hoppas det kommer svinmycket folk och ni får en riktigt trevlig lördag.
Tack för alla inspiration du ger oss dagligen här inne.

Kram

Annette 4 år sen

Mia och Liw… vad är det ni inte förstår? Det här är ju en del av Johannas jobb – och varför skulle hon skänka bort pengarna hon får in till någon insamling? Man får lön för jobb man gör och för dessa pengar betalar man hyra, mat, räkningar mm. Om sen arbetsuppgifterna är extra roliga att utföra (som att arrangera en bloppis) så är det ju bara bonus.
Suck säger jag bara när jag läser sådana här kommentarer.

Mia 4 år sen

Undrar också vart pengarna går från kläderna du säljer??

Svar på kommentaren:
Stella 4 år sen

Till anonyma gnällkärringar på kommentarfält. Ni behöver all hjälp ni kan få.

Liw 4 år sen

Vart går pengarna undrar jag ?
Framgår ej i texten. Är det en insamling till något ?
Mvh

Linda 4 år sen

Kommer! Jag tar med mina två döttrar, ser fram emot att få träffa er.

Lotta 4 år sen

Men vilket stort event du ordnar! Jag och min mamma har varit på de två du haft innan, du har mycket fina kläder Johanna.
Roligt att Annica kommer också.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…