• 2017-03-23, 11:28
  • 6

Innehåller adlinks 

Jag älskar att motionera före frukost! Idag har vi strålande sol i Skövde så jag och Lucy åkte upp till berget och gick en långpromenad. Det är så härligt när våren är på väg och solen värmer mer och mer.

Gillar ni vår? Jag vet att en del kan må dåligt när vi får mer ljus och allt spricker ut. Testa att motionera ännu mer så får du mycket endorfiner som du mår bra av istället för att stänga in dig. (vet det är tufft för er som har allergi)

Tänk för några år sedan så vågade jag inte gå ut före frukost utan en bars fickan. Helt otroligt. Svullen och överviktig, även om ni kanske inte tyckte jag var tjock var det alldeles för många kilon för mig. Jag bröt den onda cirkeln genom att öka motionen. En del börjar med kosten men för mig funkade det att öka träningen först. Jag tror nämligen det är viktigt för du får endorfiner och hormoner påverkar mycket. Allt i kroppen mår bättre av att träna och då går det hand i hand med kosten.

Därför ville jag inte äta det onyttiga och motionen stabiliserade min mättnadskänsla på grund av alla “må bra hormoner”.

Mitt tips till dig som vill komma igång, som vill gå ner i vikt. Börja att promenera. Gå ett par gånger per dag i raskt takt. Öka tempot, du ska bli svettig. Ta bort det onyttiga du stoppar i dig, fortsätt motionera så kommer du sedan vilja äta nyttigt och mindre skräpmat.

Bonus är frisk luft och sol i ansiktet efter en skön runda. Lucy älskar det!

Vi gick ca en timma och vid halv elva gjorde jag gröt av rågflingor med hallon och en klick jordnötssmör.

Jag ska köra spinning lite senare, jag tänker på vad jag äter när jag ska träna hårdare, kör jag löpning före frukost unnar jag mig en god smörgås med gott pålägg.

Jag hällde även lite mjölk på gröten. Det bästa jordnötssmöret beställer jag HÄR.

Vill ni följa mina dagar filmar jag mycket på instastory. Vet ni vad det är? Ligger över instagram längst upp över bilderna. Kika där så hittar ni massor med korta klipp vad jag gör hela dagarna. Det blir en slags inblick i livet utan att man behöver gilla bilderna. Efter 24 timmar plockas bilderna bort automatiskt och sedan kommer ett nytt dygn. Jag filmar hela dagen, häng med om du vill!

Jag heter JohannaToftby på instagram om ni vill följa mig där.

Nu måste jag sätta fart, har massor med samarbeten som måste fotas och maila utkast sedan är det fix inför bloppisen. Så kul event det kommer bli på lördag!

Kommentarer

Anette 3 år sen

Du har säkert hört detta hundra ggr,men det ÄR skillnad när man kan som du styra arbetstiderna,skulle önska man kunde göra det,så det är inte lika lätt för alla,jag går däremot till och från jobbet,så ngt blir det.
Går man upp 06.00 och är hemma 17.00 så inte lika lätt.

Barbro 3 år sen

Ja idag har det varit en kanondag även här i Lidköping så har varit ute på en lång pw också.
Kram o ha en bra kväll..

Annika 3 år sen

Jag ska ge mig på sk transportlöpning till jobbet före frukost nu snart. När man inte behöver jackan. Har nämligen inte kommit på hur jag ska lösa just den biten annars. Ett litet ombyte kan jag ha i en rygga, men inte en klumpig jacka.

Svar på kommentaren:
Sandra 3 år sen

Annika: Fast en liten jacka ska väl få plats också!? Testa en sån där tunn lättviktsdunjacka som även är perfekt o ha när man joggar när det fortf är lite kallt som nu. Starkt att springa till JOBBET! (Fast lite jobbigt med ryggsäck såklart…)

F ö Johanna tycker jag du blivit lite FÖR “hurtfrisk” o allt vad du ÄLSKAR… ;-) (Nästan på gränsen till ortorexi.) Inte alla som är morgonpigga o ORKAR/KÄNNER för träna el ta långa pw då!

Eva 3 år sen

Härligt det ser ut, vackert! Underbart med morgonrundor! Så snygga solglajjor och jag gillar den mössan! johannatoftby med litet j och t är det väl på instagram om man ska vara noggrann ;)

Snäckan 3 år sen

Underbart med promenader!??? Jag undrar, vad jobbar din Janne som? Har missat det under åren.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…