• 2017-03-29, 22:32
  • 16

I samarbete med Allt inom Moet 

Nu är det bara några timmar kvar att vara med och tävla om detta underbara, lyxiga Champagneset från Allt inom Moet. Jag älskar glasen, tänk nu i sommar att ställa fram vid poolen eller ta med på en mysig picknick med en iskall Champagne och jordgubbar.

Var med och tävla du också!

Vi tävlar ut 4 snygga vita Moetglas, Champagnekyl och ishink. Jag älskar bubbel och festliga glas!

Vad tycks?

För att tävla, klicka på inlägget HÄR. 

Idag har det varit massor med jobb från början till slut. Jag är glad över att det är full fart, behöver bara lite mer struktur så kommer det hända grejer här snart. Men kvällens hårda spinningpass var behövligt. All stress släpper, nu är jag redo för en ny dag.

Stort grattis Frölunda som precis avgjorde och tog sig till Semifinal. Vilken match!

Kommentarer

Sofhie Enström 3 år sen

Skulle gärna vilja vinna dessa underbara glas..skulle bjuda fina vänner på lite bubbel och mys..sen kan mannen och jag skåla med dem i badet i vårat nyrenoverade badrum..??

[email protected]m 3 år sen

I only drink champagne on two occasions: When im in love and when im not..?
Cocco Chanel
Detta lyxiga setet hade jag älskat för det är såå läckert. Älskar dessutom Moet o firar gärna kärleken o lyckliga händelser på detta sätt❤️❤️❤️?

Emma 3 år sen

Älskar Moët-kitet!
Vore supertrevligt att kunna servera hemma med!
Puss, Emma

Susanna Collins 3 år sen

För att fira vår fina familj med min man som av äkta kärlek stöttar oss tre tjejer i familjen genom upp & nedgång. Med kärlek kommer man långt!

Lisa Björkqvist 3 år sen

OBS-OBS-OBS-OBS!!!!!!!
Här sitter vi uppe i Ume och kämpar med vårt examensarbete och drömmer oss bort till dagen vi kan ta en skvätt Moët och fira att vi äntligen tagit examen. Vi har levt på vatten och hårdbrö i nästan 3 års tid och vi vill nu ha försmak på ett lyxigare liv. Det är viktigt med bubbel innan klubben så det inte blir trubbel ;)
Du skulle förgylla två fattiga studenters liv!!
Du är en stor inspirationskälla och vi önskar att vi får se ut som dig vid 40 års ålder! KRAM

Eva 3 år sen

Glasen är verkligen fula men jag kan ta dom ändå och skänka till bättre behövande.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Hahaha, jag tror inte du vinner men värt ett försök :-)

Monica Dahl 3 år sen

Moet passar alltid! Men blir ju ännu festligare med alla vackra tillbehör från Moet?

Lena 3 år sen

Den vita Moet serien togs fram till lanseringen av den mest fantastiska Moet av dem alla – Moet Ice! Den är underbart god och ska avnjutas med apelsin och limeklyftor, mynta och massor av krossad is. Vi brukar alltid släpa med oss de vita Moet flaskorna från utlandsresor men nu till vår stora glädje finns de att köpa på Systembolaget. Jag skulle älska att servera Bubblet i det där fräscha setet!

Catrin Welin 3 år sen

Så fantastiskt fint! Jag älskar champagne och att dricka ur dessa fina glas vore toppen.
Jag skulle bli så glad om jag vore den lyckliga. ??

Sara 3 år sen

Jag önskar att jag vinner för att de setet är så himla fräscht & sen vinner jag typ aldrig något!
Har önskat mig de massor av gånger men aldrig riktigt kunnat köpa dom. Håller mina tummar nu! Skulle vara så kul och jag skulle bli såååå Glad ❤

Aida 3 år sen

Som Nalle Puh sa:
“Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den, som är nästan ännu bättre.” Det ögonblicket som stannar upp tiden är värd att vänta på. Det är min motivering.

Anna Lund 3 år sen

Skulle passa bra när vi inviger bastun på stranden och vårat premiärdopp 1 maj.Tänk vad lyxigt att få vinna detta set.

Marita Garp 3 år sen

Oh … Det vore helt underbart att få testa på denna lyx ✨✨
Har aldrig sett dessa förut men blev totalt förälskad i detta set ??

Malin Staffansson 3 år sen

När jag träffar min bästa vän sedan 18 år, dricker vi alltid champaaanj tillsammans ? Dessa attiraljer från Moet skulle göra det ännu godare och trevligare! ??

Eva 3 år sen

Skulle älska att få ta med detta set till lägenheten på Gran Canaria o njuta till ett gott glas champagne?.Vi firar 10 år nästa år o det kan bli en ring på fingret har han hotat med?håller tummar o tår för en underbar vinst .✊?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni har haft en fin alla hjärtans dag! Det var många som frågade efter mina rosa glas från Moet så därför vill jag överraska er med en tävling så här inför helgen.…