• 2017-04-11, 15:00
  • 143

Visst är påsken härlig? Jag älskar alla storhelger för chansen att få fira lite extra och få flera dagar att bara vara med familjen. Och få en ursäkt för att äta godis! Det här påskägget såg så läckert ut att jag bara var tvungen att skaffa ett extra – eller möjligtvis äggstra – att lotta ut bland mina härligare läsare.

Så vem vill du ge en särskilt glad påsk och varför? Bästa svaret vinner det härliga påskägget! Jag drar en vinnare i morgon lunch. 

2017-04-11 Johanna Toftby

Kommentarer

Cecilia Sjögren 3 år sen

Hej Johanna! Mitt påskägg skulle jag vilja ge min fina mamma, som förra veckan trillade i sitt hem och slog av axeln. Jag har suttit på Lasarettet i Lund många timmar sista veckan. Men idag kommer min älskade mamma hem från sjukhuset. Jag skall välkomna henne i eftermiddag med ett stort Påskris. Hon har svårt för att röra sig…men hon älskar CHOCKLAD och ÖVERRASKNINGAR. Så detta hade gjort både min och min mammas PÅSK helt underbar. Kram Cecilia

Ida Karlsson 3 år sen

Familjen Vi här! Kanske detta rim oss till vinsten bär! Barnen är snälla och rara,oroliga att ingen hare kommer bara. I år jobbar mamma hela påsken,vi får vara glada om pappa kommer ihåg att påskhandla på kiosken. Äggen vi målade idag har redan gått i kras,vinner vi ditt vore ju det kalas! Din blogg är så ljus och fin tycker mamma,vi hoppas med detta kunna ge dig detsamma! Glad påsk!! <3

Ulrika Andersson 3 år sen

Jag vill såklart ge mina barn en extra härlig påsk, vi startar med ett besök hos tandläkaren på skärtorsdagen, sedan kan vi frossa i goda choklader i fina papper och lyxiga smårätter med vårens smaker. Glad påsk :)

Anja Lennartsson 3 år sen

Jag vill ge min mormor Ita 88 år världens bästa Påsk. Hon är en härlig förebild och njuter av livet även om minnet sviktar.

Åsa H 3 år sen

Till min kära syster och hoppas hon kryar på sig från diskbråcket.
Hon snaskar nog gärna ett ägg där hon ligger.

Annika Nilsson 3 år sen

Jag vill ge detta goda till min mormor – som tack och payback för allt gott jag tiggt till mig sedan barnsben!

Oyana 3 år sen

Hej Johanna. Jag är sambo och vi har två härligt barn tillsammans. Jag hade gett detta fina påskägg till sambon som måla och greja med vårat hus just nu :-D byter alla fönster och greja för fullt. Hoppas på tur. Ha en fin dag. Kram Oyana.

Linnéa 3 år sen

Jag skulle vilja ge påskägget till min fina pappa, våran hund fick valpar i helgen (7st) och han har varit uppe varje natt och vart med när dom kom och tagit verkligen så mycket tid för att ta hand om dem. Han har vart helt slut på jobbet men ändå gått dit, och min pappa (och jag) är choklad och godis älskare, choklad är det bästa min pappa vet och han hade blivit så himla glad av en såhär fin överraskning! Ha en fin påsk!

Johanna Hell 3 år sen

Jag skulle ge påskägget till min mamma då hon kan vara värd det. Mamma är världens bästa mamma som alltid ställer upp för alla. Då det imorgon den 13/4 är exakt ett år sen min pappa gick bort så känner jag att hon kan behöva uppmuntras lite med ett stort påskägg. Hela detta året har varit tufft för alla men mest för mamma så om jag hade vunnit så hade jag gett det till mamma för det är hon värd efter alla tråkigheter.

Rebecca 3 år sen

Hej Johanna!
Vilket underbart påsk pris!
Jag är 23 år gammal och studerar heltid på universitet och har flera extra jobb vilket gör att fritiden inte blir allt för stor..
Jag har hitills under mina 23 år varken haft tur i spel eller i kärlek så jag hoppas innerligt att det här är min chans, min chans till att få lite guldkant på tillvaron.
Jag sätter alltid andra i min närhet i första hand men det här fantastiska påskägget skulle jag vilja ge till mig själv, en klapp på axeln över allt hårt slit..
jag hoppas innerligt att jag blir den lyckligt utvalda vinnaren, även om chansen inte är allt för stor..
Som sagt, under mina 23 år på jorden har jag varken haft tur i spel eller i kärlek, men jag hoppas med din hjälp att jag får en extra lyxig påsk med en guldkant på min tillvaro.
Det skulle göra mig till den allra lyckligaste.
Varma påsk kramar!
/ Rebecca

Anna 3 år sen

Detta ägg vill jag unna mig själv utan att få skäll
Äta, snaska och må bra, tränar gör jag alla andra dar
Glad påsk och hoppas solen skiner
Så vi slipper ladda med vitaminer
???

Rasmus Andersson 3 år sen

Jag vill dela ägget med min älskade familj. De hjälper mig i vått och torrt. Så att få ge lite godis som vi alla kan smaska på hade vart riktigt bra. Perfekt till alla filmer man ser runt påsk.

Sofia Johansson 3 år sen

Efter att min farfar tragiskt gick bort alldeles för tidigt i cancer i februari, så har min 13 åriga lillasyster väldigt svårt att hantera hans bortgång, hon jobbar med sorgen varje dag och det gör ont att se det som storasyster. Men choklad är nog bland det bästa denna lilla tjej vet, så en lugn påsk med detta fantastiska chokladägg skulle vara sååå uppskattat! ??

Birgitta 3 år sen

Jag vill ge ägget till mannen i mitt liv sedan 37 år❤️. Dels för jag vet att han älskar godis, dels för han haft det lite motigt med skador o sjukdomar. Sen är det ju högst troligt att jag får smaka också?Glad Påsk ?

Helena 3 år sen

Jag vill ge påskägget till min älskade dotter Emma som fyller 18 år den 16:e. Hon läser Natur på gymnasiet och på fritiden sliter hon hårt med sina hästar, sina egna + tillridningshäst som har hemma i stallet, samt pluggar till körkort. Hon kan behöva lite extra “energi”

Johan Svensson 3 år sen

Helt ärligt, Johanna. Jag behöver bli sötare. Dessutom skulle innehållet garanterat sätta guldkant på tillvaron.

Anujin 3 år sen

Jag älskar choklad så jag vill ha choklad jag skulle köpa choklad men jag har in gen tid då jag kan inte köpa påsk ägg och sånt. Jag älskar din blogg. När jag vill äta gods saker så jag kollar din blogg och gör saker det var alltid goda. Därför jag vill vinna. Hoppas????????. Ha ene bra och glad påsk..❤️❤️❤️❤️?????

Anonym 3 år sen

Jag skulle vilja ge påskägget till min dotter Matilda som är så omtänksam och klok.
Hon skulle ta några bitar och sedan med glädje bjuda både lillasyster och föräldrar!

Johanna Karlsson 3 år sen

Jag skulle ge det till min fantastiska man. Han ställer alltid upp och gör allt för mig och våra 3 barn. Han jobbar mycket men engagerar sig alltid för barnen när han kommer hem. Han är den som gått upp flest nätter med vår 5 månaders son och han är den som låter mig få sovmorgon på helgen. Han är en underbar pappa och man. Så jag och barnen hade gärna velat vinna detta ägg till honom som en liten extra uppskattning!

Amanda 3 år sen

Till min fantastiska brukare som precis lärt sig smaka på saker, vad vore inte bättre än detta ägg med massa godsaker.

Lina engman 3 år sen

Hej! Jag jobbar på Samariten Ambulans nere i Lund, och vi skulle verkligen behöva detta goda ägget nu när vi jobbar i påsk??vi har inte många tillfällen där vi alla kan sitta ner o äta god påskmat eller godis, så detta hade varit perfekt när vi är på språng ❤️

Veronica 3 år sen

Skulle vilja ge detta påskägg till min käre make som jobbar och sliter trotts en bruten tå och en jäkla smärta ,så går han troget till jobbet , tycker han är värd lite gott för de han gör .

Sofie 3 år sen

För att han är så underbar och positiv min blivande man,
för att han tar hand om mig och alltid gör allt han kan.
Han finns där för mig i vått och torrt och ställer alltid upp,
han är allt man kan önska sig min ljuvliga tupp.
Därför vill jag ge detta fina påskägg till honom denna vår,
och sedan se fram emot vårt stundande bröllop senare i år. ?❤️

Carole Johansson 3 år sen

Det skulle jag ge till min älskade make sedan 34 år tillbaka, han älskar godis. Han behöver nog det i helgen då han ska bygga en altan och vädret ser ju inte så hoppfullt ut så då behövs nog lite äggstra godis.

Jessie 3 år sen

Det här smarriga påskägget skulle jag vilja ge till min mamma som dagligen kämpar med svår artros i höft och mobbning på jobbet… Hon förtjänar allt och lite till och detta skulle göra henne SÅ glad då hon ÄLSKAR choklad ❤

Madde 3 år sen

Jag skulle ta med det till jobbet, så jag och mina goa kollegor har något att mumsa på då vi jobbar den här påsken. För det är vi väl värda?

Therese 3 år sen

Detta ägg vill jag ge min granne som går igenom en separation och har två små barn. Barnen är ledsna och endast 2 och 3 år, deras trygghet är uppriven. Jon älskar choklad och vill ge henne extra energi!

Annelie Grönlind 3 år sen

Jag skulle vilja ge påskägget till mina små barnbarn , och kanske får lilla farmorn också smaka ??????

Therése Axelsson 3 år sen

Holy macaroni! Det ägget skulle jag ge till mig själv! För ett par månader sedan tappade jag synen på ena ögat. Sakta men säkert har den kommit tillbaka, men lite suddigt är det fortfarande. Läkaren kunde inte behandla det, eftersom de inte visste vad de skulle behandla och med vad – nappar, colaflaskor el choklad (så läkaren för att illustrera de olika medicinalt) För min del tror jag choklad, i alla former, skulle vara det bästa! :-)

Camilla 3 år sen

Jag vill ge påskägget till min man Håkan. Jag har turen att vara gift men en av Sveriges positivare och härliga människa. Vi har gått igenom mycket ihop. Kamp för att bli gravida, missfall, flera IVF försök. Till slut fick vi vår älskade dotter, men utan Håkans inställning hade jag inte orkat fortsätta kämpa. Tack älskade Håkan!

Carina L 3 år sen

Jag skulle vilja ge Annicas barn det goda ägget, de har haft det jobbigt med mamma borta. De kan behöva något äggstra gott???

Caroline 3 år sen

Till min choklad tokiga sambo som inte kommer kunna vara med oss och fira påsken. Då kanske det inte skulle bli allt för jobbigt, med ett ägg fyllt men en massa gottis ?

mia fougelberg 3 år sen

Detta ägget skulle jag utan tvekan ge till mina barn,som fått stå ut med mig då vi genomgått en fruktansvärt jobbig skollsmässa och då jag inte varit den bästa mamma precis.

Lisa 3 år sen

Till min kollega Anna som har det tufft i dessa dagar med en stress som äter upp henne inifrån. Hon är värd lite äggstra uppmuntran! Anna stå på dig, du fixar även detta!!

Madelene 3 år sen

Skulle vilja muntra upp mig själv med det goda påskägget. Har det väldigt tufft just nu och kämpar dagligen med sjukdom. Håller tummarna så hårt jag bara kan och hoppas sen få läsa att just jag vann.

Kram och en riktig Glad Påsk!

Linda 3 år sen

Till min 95-åriga farmor som älskar att tassa upp på nätterna, hälla upp ett liiiitet glas cherry som hon mumsar i sig en chokladpralin till.

Rolf 3 år sen

Har inte fått träffa mina älskade barnbarn på mycket länge och det gör ont i morfarshjärtat. Skulle så gärna vilja överraska dom med lite godis. Tänk vilket morfar/barnbarnsmys vi skulle ha. Håller tummarna hårt!

GLAD PÅSK!

Robert 3 år sen

Hoppas påskägget få vinna, till min underbara kvinna.

Glad Påsk!

K L M 3 år sen

Absolut till oss undersköterskor som arbetar jämt finns inga helgdagar är som vilken dag som helst. Men för de äldre firar vi ihop så gott det går.

Birgitta 3 år sen

Jag skulle ge det fina ägget till min älskade dotter, som kämpar så med sjukdom efter sin svåra cancer. Hon är så värd att få skämmas bort och hon skulle bli så glad över påskägget. Det skulle sätta guldkant på hennes tillvaro. Håller tumme och tå, att den fina vinsten mig ska nå, så hon den av mig kan få.

Kram och Glad Påsk!

Mari 3 år sen

Jag vill ge de fina ägget till min underbara son som kommer till mej över påsk från Eksjö

Evelina Svensson 3 år sen

Jag skulle vilja ge det till min sambo Fredrik för då skulle Jag också få smaka ? Möms som Vi säger här i Göteborg. Håller tummarna lite ÄGGSTRA i den här tävlingen ???✊✊

Sofie 3 år sen

Skulle vilja överraska min absolut bästa vän här i livet. Hon har haft det svårt och kämpigt en längre tid efter att hon förlorat sin mamma alldeles för tidigt. Hon behöver små ljusglimtar i vardagen! Och jag vill ge henne en❤

Annelie 3 år sen

Jag skulle vilja ge det till min dotter, som är ensam med två flickor. Hon skulle verkligen bli glad för påskägget.
Jag vill tala om en annan sak, jag träffade Annica i dag. Jag känner ju inte henne men nu fick förmånen att träffa henne. Jag blev så glad för att jag fick prata med henne några ord, hon var så fin och det unnar jag henne verkligen.

Therese 3 år sen

Jag skulle ge detta ägg till min sambo så han kan dela det med mig framför brasan i Vemdalen där vi spenderar vår påsk med massa skidåkning och mys! Ser underbart gott ut??✊?

Emma 3 år sen

Jag skulle vilja ge påskägget till min älskade pappa som alltid alltid alltid ställer upp för mig.
Den första jag alltid ringer om det händer något.
Den som alltid hjälper mig .
Den som jag pratar med varje dag.
Den jag älskar så himla mycket!
Min pappa är bäst i hela världen och detta är något jag kan ge honom för att visa uppskattning.

Pia 3 år sen

Skulle ge det till min dotter som är ensamstående med 2 små barn.. Hon kämpar och är mamma 24/7 och är helt fantastisk att hon bara orkar och gör allt för barnen. Skulle vara härligt att överraska henne med detta fina påskägg ;)

malin skoglund 3 år sen

Min 17åring Albin skulle få det. Fin o pålitlig kille. Kämpar på med skolan och körkortet, och hjälpsam hemma. Jag är stolt över honom. Malin

Elaine 3 år sen

Det här kan nog framstå som egoistiskt, men jag skulle vilja “sticka ut” lite och ge ägget till mig själv.
Jag deltar för tillfället i en utbildning där jag har kommit fram till att jag sällan sätter mig själv i första hand. Som så säkert många andra.
Äääälskar Lindhs choklad BTW?Eller all choklad??

Erika 3 år sen

Jag skulle vilja ge ägget till min mamma i Skövde som alltid ställer upp för mig och mina barn med kärlek, omsorg, hjälp med flyttar, barnvakt, dop och annat som hör småbarnslivet till fast jag bor 120 mil bort i Luleå:-)

Mikaela 3 år sen

Jag skulle vilja ge detta fantastiska ägg till min syster som idag fyller år. Att jag denna dag har fullt upp med jobb och grejer gör att jag inte hinner till henne för att fira.
Men när jag väl åker, skulle jag mer än gärna ta med mig detta, så hon kan unna sig. Det är hon värd!
Varenda vecka bakar hon fredagsfika till sina kollegor, VARENDA fredag. Nu är det hennes tur att få frossa i godsaker utan att själv behöva stå för allt.

Pia Jönsson 3 år sen

Skulle vara jättekul att överraska mina fina kollegor och goa boende på demensboendet där jag jobbar med ett påskägg fyllt med godsaker ? Choklad är alltid uppskattat ❤

sof 3 år sen

Till min pappa som ställer upp i vått och torrt en riktigt klippa är han. Extra hjälpsam och snäll

Susanne Lind 3 år sen

Jag vill ge detta fina påskägg till min skötsamma och duktiga dotter, som pluggar och sköter sitt skolarbete helt under eget ansvar. En duktig och mogen 17-åring som förtjänar en så fin gåva till påsk ?❤️

Mirka Ikäheimo 3 år sen

Ett ägg fylld med kärlek i form av godis skulle jag vilja ge min 12-åriga dotter som ger mig så enormt mycket glädje och positiv anda, var eviga dag. Med henne blir dagarna ljusare, solen klarare och humöret det bästa möjliga.
Hon får mig att le när jag som mest behöver det, att skratta så det krampar i magen och hon är klipskare än många vuxna runt oss ❤❤

Pirjo Sabko 3 år sen

Vill ge påsk ägget till den romska 8 åriga kvinnan som överlevt förintelsen och terroristattacken o Stockholm

Svar på kommentaren:
Pirjo Sabko 3 år sen

Vill ge påskägget till den romska 83 åriga kvinnan som överlevt förintelsen och terroristattacken i Stockholm

Ann 3 år sen

Jag vill ge påskägget till min lillasyster som haft en jobbig tid men nu ser allt bättre ut.
Det är inte lätt att vara ensamstående mamma med litet barn då chefen på jobbet mobbar och ger skitjobben bara för att man har vabbat lite mer än vanligt.
Alla vet väl att små barn blir mer sjuka när dom börjar på förskola.
Nu har hon hittat ett nytt jobb med en toppen chef det vill jag att hon ska få fira med ett härligt påskägg.

A.H 3 år sen

Jag skulle vilja ge påskägget till min fina mamma som alltid finns här för oss (mig, min sambo och våra tre barn) och hjälper oss när mannen veckopendlar och jag är själv med tre fantastiska barn, varav en är en liten bebis. Tar med stora barnbarnen på roliga utflykter, kommer över en timme så jag kan yoga eller ta en dusch;) och så vidare. Vi ber aldrig om hennes hjälp men hon finns alltid här för oss (och alla medmänniskor) Guld värt. Vi älskar henne!

Michaela 3 år sen

Jag skulle ge ägget till mina barns förskolepedagoger! De är så fantastiska människor och sliter hårt med de dåliga förutsättningar som finns i förskolan. De förtjänar all uppmuntran de kan få! Dom skulle utan tvekan få det här ägget av mig :)

marfo8 3 år sen

Jag skulle ge detta fantastiska ägg till min fantastiska dotter! Hon är hemma på praktik nu men bor i Östersund där hon pluggar, men snart åker hon tillbaka. Vi ses alldeles för sällan då det är väldigt långt att åka….
Glad Påsk vill jag önska dig och din familj Johanna!

Erika 3 år sen

Jag skulle vilja ge det till mina två underbara barn, 5 och 10 år. Glada, spralliga, omtänksamma och kärleksfulla. De är helt enkelt fantastiska och det vore så härligt att överraska dem med detta ägg!
Glad Påsk

Jessica 3 år sen

Skulle jag få äran att vinna detta skulle jag ge de till min mormor som se dessa helger som trista då alla åker till fjälls och hennes ork sätter stopp. Men denna helg har jag jour så då skulle hon få hjälp att smaska upp ägget.

Irene Eliasson 3 år sen

Ett ägg fullt med choklad, kan göra vem som helst glad! Men detta vill jag ge till min man, som skulle bli jätteglad om han vann! I 40 år det varit vi två, och hoppas att många fler vi ska få! Två barn och fyra barnbarn vi nu har, så givetvis lite choklad vi även till dom spar!! Glad Påsk!

Pernilla 3 år sen

Jag skulle så gärna vilja ge det till min kollega Lotta som finns i ur och skur för mig. Som ger mig goda råd när jag går igenom svåra stormar och som ställer upp till 200 % för så många. Hon är värd i påsk att få njuta av extra mycket godis. Kram

Ariana 3 år sen

Om jag vann skulle jag ge påskägget till min kära storasyster som kommer ligga hemma med vattenkoppor över påsken??

Mia 3 år sen

Önskar precis som några fler här att Annika med familj ska få njuta av lite äggstra choklad i påsk ?❤️ Så vinner jag får du stå för frakten ?

Agneta Granfeldt 3 år sen

Hej. Jag vill ge påskägget till min bästa lilla syster Annika Ljungberg. Hon har många järn i gång men lyckas med allt hon gör .Hon är min bästa vän, syster , massör. Är så stolt över henne.

Pirkko 3 år sen

Hej vill ge ägget till mig faktiskt har mått dåligt psykiskt och fysiskt faktiskt
Men kämpar på så gott det går.?

Carolina Doverfors 3 år sen

Åh jag skulle alla gånger ge det till min mamma som alltid ställer upp, just nu så bor hela min familj hos henne i hennes hus ( vi är 2 vuxna och 3 barn på 10,8 och 3) då vi sålt vårat hus för att bygga nytt och det nya blev inte klart i tid, men nu ska vi snart flytta ut och hon har stått ut med oss i snart 2 månader så hon förtjänar ett ägg med godis och egentligen mycket mer ??

Catharina 3 år sen

Jag vill ge mitt påskägg till min fina, omtänksamma vän som med sitt enormt stora och varma alltid ställer upp för andra. Fast hon själv haft en tuff tid och jobbat alldeles för mycket så har hon funnits där för mig. När hon i förra veckan haft det tungt och varit på en begravning så tog hon sig ändå tid att hänga världens finaste lilla påskägg på min dörr då hon visste att jag behövde lite uppmuntran. Nu vill jag göra detsamma till henne och glädja henne och alla hennes barn som kommit hem i påsk med ett fint påskägg från dig Johanna.

Jeanette 3 år sen

Jag ger påskägget till min son som dessutom fyller år :)

Frida Falck 3 år sen

Hej jag skulle så gärna vilja ge påskägget till min ❤️ Mamma som gått igenom så Mk på alldeles för kort tid
Livet er skört å finns för många sjukdomar, hon skulle bli så glad

Lotta Andersson 3 år sen

Jobbar man inom vården så jobbar man jämt,men denna påsk är jag ledig två av dagarna. Då skullle det smaka fint med lite choklad medan man vilar upp sig? Glad påsk till dig och familjen.

Louise 3 år sen

Jag skulle vilja ge ägget till min älskade mormor på 92 år, hon skulle behöva extra mycket uppmuntran då vi igår fick ta ett sista farväl av hennes fästmö. Vad passar inte bättre då, än ett stort ägg fyllt med godsaker i då hon är en riktig gottegris, och extra mycket kärlek och omtanke förstårs❤️

Linn 3 år sen

Jag skulle vilja ge detta påskägg till min “extra pappa” kenneth som blev inlagd på sjukhuset igår måndag , kanske kan det glädja honom lite i fall han inte hinner komma hem innan påsk.

Hannah 3 år sen

Jag skulle dela godiset med alla mina goa jobbarkompisar i ssk-team hylte som i ur ock skur och dygnet runt alla åtets dagar tar hand om och hjälper våra patienter i hemsjukvård och på särskilt boende.
Glad påsk till dej Johanna ?
Mvh Hannah

Sofie Johansson 3 år sen

Jag skulle vilja ge den till mina jobbarkompisar på psykakuten i Varberg. Ibland hinner man inte sitta ner och äta (eller kissa ?), men en chokladbit hinner man alltid stoppa i munnen!

Marie Johansson 3 år sen

Skulle vilja ge påskägget till min underbara sambo. Vad passar bättre på 10 års förlovningsdag än ett vackert ägg fyllt med underbara godsaker och kärlek till honom ❤

Anna Hedvall 3 år sen

De skulle jag vilja ge till min Lilla syster Lotta Wassmur.Hon behöver extra mycke godis i påsk då hon orkar att ta hand om sin dotter med autism&sin son som har barn remautism.Dessutom jobbar hon med barn med speciella behov.

Monica Sörell 3 år sen

Jag vill ge godisägget till mig själv! Jag fyller 40 år om en månad och pluggar fjärde året på Högskolan! Jag håller på att tappa stinget nu när jag skriver på mitt examensarbete! Ge mig lite energi, godis och uppmuntran! Skulle bli så glad :-)

Nathalie Wallin 3 år sen

Har en vän som bor i närheten som jag skulle vilja ge det till, kort avstånd för ägget o en väldigt tacksam vän ?

Edita 3 år sen

Skulle vilja ge det till min mamma som har det så kämpigt , vi ses tyvärr så
Sällan då jag bor en bit bort och saknar henne oerhört

Marie-Louise Bengtsson 3 år sen

Jag vill ge Frölunda Indians en glad påsk och håller tummar o tår för vinst i Gävle imorn o en finalplats! ????

Stina Svensson 3 år sen

Jag skulle vilja ge ägget till mina två döttrar som jag uppskattar extra mycket efter händelse på Drottninggatan i Sthlm. Vad som helst kan hända och det gäller att leva här och nu ?

Jennie Fast 3 år sen

Jag skulle vilja ge varsitt påskägg med kärlek till alla Sveriges poliser därute som gör ett fantastiskt jobb varje dag. ❤️

Linda 3 år sen

Jag önskar mig ägget bara för min egen skull…. GLAD PÅSK KRAM /Linda.

Anna Jakobsson 3 år sen

Maria min fina vän som har ställt upp för mig dag och natt sen i somras då jag fick mitt cancerbesked! Hon är värd allt och mer därtill och skulle bli glad över ett fantastiskt gott och fint ägg!

Jessica olsson 3 år sen

Jag hade velat ge dessa godbitar till alla mina tanter o gubbar på Aleris Halmstad plaza äldreboende. Jag tror att lite god choklad ljusar upp vardagen för de äldre. Dessutom förtjänar de en fin påsk ? Och jag ska fira 36 timmar på jobbet i påskhelgen ?

Jeanette Andersson 3 år sen

Älskar choklad! Men skulle ge ägget till en liten tjej Tyra som jag inte känner. Men jag följer nojhage på instagram å hon kämpar med cancer. Hennes lillebror Leo är hjärtebarn. Tycker att dom behöver det bäst! ? ? ?

Camilla johansson 3 år sen

Jag skulle ge det till mina 2 vuxna döttrar som bor i en annan stad så de har lite att mumsa på när mamma inte är hos dem?Inte lätt att vara ifrån sina tjejer fast de blivit stora och klarar sig galant.men desto roligare när man ses❤

Madelene 3 år sen

skulle vilja ge ägget till min chokladtokige pojkvän, som behöver piggas upp lite pga sjukskrivning. Vi kommer tyvärr inte kunna fira påsk ihop så han kan tänka på mig när han äter chokladen ❤❤❤

Maria 3 år sen

Min dotter fyller år på påskafton i år, hon skulle bli glad över ett påskägg med massa choklad ?

Linn Olsson 3 år sen

jag ska opereras imorgon och detta ägg hade sutttit fint att gotta sig med????

Annelie Zakrisson Bolin 3 år sen

Om det inte finns choklad i himlen vill jag inte dit.

Ann Bengtsson 3 år sen

Har bara en sak (eller två) att säga….Choklad är livet!!!! Äääälskar choklad!!! ? ? ?

Annika 3 år sen

skulle vilja ge detta fina påskägg till alla barn därute som har det svårt på olika sätt ❤️Men även till min kära son som trots mycket smärta på vägen snart kämpat klart med sin högskoleexamen med strålande resultat o jag e en såååå stolt Mamma❤️

Rebecca Diaz 3 år sen

Jag vill ge ägget till min barndomsvän som jag håller på att mista! Hon har gått in i väggen pga arbete och en jobbig separation, en fel lagad tand har gjort att hon lever med kronisk smärta i ansiktet, hon orkar inte ta hand om sin dotter och inte umgås med vänner, jag vill ha tillbaka min gamla vän och hoppas locka fram henne med lite godis

Hanna 3 år sen

Jag vill ge en extra bra påsk till min sambo Niklas. Jag är gravid i vecka 35 och har varit sjukskriven sen v 16 för foglossning och han har fått rodda och fixa det mesta hemma pga min värk. Han förtjänar en massa choklad och då kan även jag få smaka lite haha ?

Sofia Lenneer 3 år sen

Till min arbetsplats. Allmänpsykiatrin i Falköping. Vi jobbar extra pass och laddar inför sommaren som ser ut att bli tuff,som på övriga sjukhus. Men vi älskar vårt jobb….men kan sannerligen behöva lite choklad samtidigt som vi ger en hjälpande hand.

Cecilia 3 år sen

Jag skulle ge det underbara påskägget till min dotter. Då hon kämpar i skolan efter ha varit sjuk hela höstterminen. Bara att få se henna le skulle göra min och hennes påsk mysig!

Annika 3 år sen

Påskägget hade jag gett till min son. Trots smärtor från sin reumatism och alla sprutor och tabletter han tar är han alltid glad. Han är en kämpe och sin mammas solstråle? Dessutom fyller han 16 år på annandagpåsk?

Helena Lundby 3 år sen

Åhhhh jag vill dela påskägget till mig, mina barn o min mamma. Har kämpat i 9 år med att få rätt till min sjukersättning och lever nu på existensminimum. Inte mycket slantarna räcker till. Så att få ställa fram detta godisägg på påskbordet skulle vara en stor guldkant i vardagen. Hoppas på tur.

Cissi J 3 år sen

Skulle ge det till min 15 åriga son Jesper. Som alltid ställer upp hemma fixar lagar mat städar. Nu på påsklovet har han slipat o målat alla skåpsluckor. När man är ensam så tar man till vara på hjälpen han ger o aldrig ngt gnäll. Han är värd ett fint påskägg?

Emma karlsson 3 år sen

Åh jag skulle självklart ge ägget till min storebror! Han är min klippa i alla lägen, jämt kan jag ringa honom o han ställer upp! Nu när han känner sig krasslig hade det varit fantastiskt att få överraska honom lite-det är han verkligen värd❤️

Lina Eckerström 3 år sen

Min solstråle och fantastiska mormor som firar sin 89:onde födelsedag på självaste långfredagen. Dessutom är hon väldigt glad i choklad. Tänk, där kan vi sitta och mumsa choklad medan hon berättar om “förr i tiden”.. ?

Glad påsk ?

Britt-Marie 3 år sen

Tänk att få ge detta fina påskägg till min gulliga mamma May som imorgon fyller 91 år! Så glad hon skulle bli, älskar dessutom choklad.

Annica 3 år sen

Min älskade dotter som kommer hem från Australien efter flera månaders vistelse, vet hon är sååå sugen på påskgodis :)

Ewa R 3 år sen

Detta ägg vill jag ge min underbara tvillingsyster Anna. Hon hjälper och stöttar mig i allt. Hon är den bästa systern man kan ha. Hon är så värd detta ägget. Kram Ewa.

Hanna 3 år sen

Till min brorsa som är världens finaste kille, ställer upp, finns där och är en super fin morbror??

helena 3 år sen

en särskilt glad påsk vill jag önska till alla hjältar som i fredags stod upp för och hjälpte varandra när det behövdes som mest. det inger hopp att det finns så många människor som bryr sig och ingriper när det verkligen gäller. de förtjänar allt i världen

Svar på kommentaren:
Christina 3 år sen

❤️

Annika 3 år sen

?❤ Fin tanke!

Nathalie 3 år sen

Jag vill ge påskägget till min fina sambo. Trots att han sliter stenhårt med nystartat eget företag finns han där och ställer upp i alla lägen. Dessutom har han lovat att bygga oss en fin altan nu under påskhelgen trots att han borde vila. Underbar är vad han är ❤️

Maria 3 år sen

Jag vill ge min 90 åriga pappa en extra glad påsk. Han har kämpat hela livet och ett liv innehåller ju både glädje och sorg. Vi har funnit varandra mer nu dom senaste åren så det betyder så mycket. Kärlek och omsorg om nära och kära är fint o viktigt. Kramis.

Gudrun 3 år sen

Till min älskade son som alltid ställer upp och hjälper sin mormor och morfar ? är så glad och stolt över dig min fina son älskar dig så….ett fint påskägg är du så värd…..

Cissi 3 år sen

Annica ska såklart ha påskägget så hon och hennes hårt kämpande familj kan mumsa lite extra i påsk.

Anna 3 år sen

Jag vill ge min vän påskägget, då hon precis har tagit sig mod att berätta för sin man att hon lämnar honom efter 20 jobbiga år.

lena 3 år sen

Till min son som stått ut i snart fem veckor i en lägenhet utan vatten och avlopp då badrummet totalrenoveras! Dusch och toa har de i en barack ute på gården! Han är väl värd ett påskägg efter den utmaningen! Jag hade aldrig stått ut med det!

Sofie 3 år sen

Jag skulle gärna vilja ge det till min mamma som alltid ställt upp på mig. Hon har haft det tufft en längre tid med sjukdomar och elände…. Hon skulle vara väl värd detta fina ägg ????

Annie 3 år sen

Mig själv! För att jag har ingen att få påskägg av. Och dessutom är barnen hos sin pappa. Jag har ingen familj att äta påskmat med och det känns jobbigt såna här högtider. Därför nominerar jag mig själv.

Linda andersson 3 år sen

Jag skulle vilja överraska min sambo med detta påskägg. Medan jag går i skolan o kämpar så fixar han så mycket här hemma, dessutom jobbar han heltid och stöttar mig i allt. Han är en riktig klippa! Jag är så tacksam.

Stina 3 år sen

Skulle ge det till min dotter som under sin uppväxt får hjälpa mig mycket då jag lider av panikångest och depression och socialfobi…och nu lider hon själv av samma problem så hon är värd det och mycket mer

Evalotta 3 år sen

Skulle ge till min 18 årige son som är gipsad för 3:e gången på ett år nu..och för en aktiv kille som går fotbollsgymnasiet och skeijtar är det tungt.. han skulle behöva lite uppmuntran?

Monica tindra 3 år sen

Skulle vilja ha ägget själv! Har varit så sjuk i 2år o läkarna hittar inte felet! Har börjat ta bort gluten laktos o äta nyttigt o vitaminer ! Mår bättre nu! Hoppas på tur!??????

Emma Pettersén 3 år sen

Jag skulle vilja ge ägget till min fantastiske make. Sedan snart tre år tillbaka står han varje kväll och gör iordning mina mellanmål som jag ska äta på jobbet dagen efter samt förbereder min frukost så att jag bara behöver mixa den på morgonen. För tre år sedan gick jag nämligen med i MammaFitness och har sedan dess gått ner strax över 20 kg och börjat träna och byggt en massa muskler. Han vet att jag slarvar med maten om han inte gör den åt mig eftersom jag stressar mycket och pendlar två timmar om dagen… Dessutom avstår han alltid sötsaker i närheten av mig, om inte jag väljer först att äta. Utan hans hjälp hade min resa aldrig varit möjlig och han förtjänar verkligen att få ett påskägg fyllt med massa godsaker för att ta igen lite av allt det han har avstått för min skull under dessa år :)

Barbro 3 år sen

Annica tycker jag är värd detta fina påskägg som du lottar ut.Hon är värd detta tycker jag.
Ha en fortsatt bra dag.

Eva 3 år sen

Jag vill svulla i mig både innehållet och ägget själv! Allt ska ätas! Kram fina ❤️

Carina Berger 3 år sen

Skulle vilja ge en “äggstra” påskpresent till en vän som jag tycker riktigt mycket om, för att han helt enkelt är värdefull, men han är också en riktig godisgris som fyller 50 år på skärtorsdagen ❤

Malin wannebrant 3 år sen

Den jag skulle vilja ge detta påskägg till är min biologiska mormor. Fick för första gången träffa henne för några månader sig. Det va ett känslosamt möte och jag ser fram emot nästa möte!

MiaPet59 3 år sen

Skulle vilja ge ägget till min dotter som jobbar hårt. Går upp kl 5 varje morgon, promenerar med sina hundar och åker till jobbet på Öland kl 6. Kommer hem kl 16.30, äter och åker till nästa jobb kl 17.30 nere i Kalmar centrum och är hemma igen kl 22 och går och lägger sig direkt. Hon är så värd ett ägg med godis i att mumsa på under påsken ?

Sofia 3 år sen

Min underbara kollega som alltid finns här i vått och torrt när marken gungar för mig. Hon är guld värd och nu även ett härligt chokladigt påskägg!

Lo-Lo 3 år sen

Åh, dehär vill jag ge mej själv! Barnen å mannen får varsitt påskägg men dom “glömmer” alltid mamman, jag alltså…
Ha en fantastisk påskhelg!

Madde 3 år sen

Min underbara lillebror är förtjänt av ett ägg fyllt med godis. Utan han vore jag inget. Familjen betyder mer än vad man någonsin anar. Ibland glömmer man bort de.

Madeleine 3 år sen

Jag skulle vilja ge ett påskägg till mina två pojkar som är så goa o snäll jämt mot sin Ensamstående sjuka Mamma?
Glad Påsk till alla där Ute? Kärlek till alla?

Maria Meijer 3 år sen

Jag vill ge påskägget till min chef. Ja det må vara lite konstigt men hon är/har varit helt underbar mot mig och ställt upp och funnits där i samband med att min dotter är sjuk. Vill gärna ge henne lite äggstra uppskattning i påsk…

Maria B 3 år sen

Jag vill verkligen bli ÄGGSTRA GLAD, förra helgen m terror & min syster & systerdotter va där & sprang f sina liv…gömde sig långt inne i en affär…
TILLSAMMANS blir extra viktigt…GLAD PÅSK MED EN VARM KRAM

christel malmgren 3 år sen

Skulle vilja ge detta fina påskägg till min underbara dotter och hennes goa sambo de har precis flyttat i hop och det fina ägget hade gjort sig bra på deras soffbord

Eva 3 år sen

Jag vill vinna det här ägget och vill att Annica och hennes familj ska få det som tvingas kämpa mot den där skit-cancern ❤️ En klen gåva kanske, när det jag helst vill ge henne är att få bli frisk och ta tillbaka sitt liv med sin familj! ❤️

Ulrika 3 år sen

Jag skulle vilja att min fina sambo Daniel fick detta ägg. Han ställer alltid upp för mig nu när jag tagit tag i träningen efter 3 barn, han lagar mat, tar hand om hus och hem och peppar mig varje dag!

Veronica 3 år sen

Skulle vilja ge min farmor detta ägg,
Då det är hennes första påsk ut sin man, min farfar. Även om godis inte kan ta bort sorgen och saknande kan det ge henne lite extra glädje för en stund.

Carina Ekelund 3 år sen

Sonen har vurpat med sin moped.
Skadat foten o mopeden skrot.
Kanske blir han lite glad om han får ett påskägg.

mona 3 år sen

Hej Johanna.

Jag skulle vilja ge bort det här påskägget till min systerdotter Nora. Eftersom jag bor i Libanon så kan jag inte ge henne ett personligen i år. Nora är en glad och härlig tjej som jag älskar väldigt mycket.

Mvh/mona

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…