• 2017-04-14, 15:04
  • 4

Glad påsk!

Hoppas ni har en mysig helg, vet att det snöar på många ställen men då får vi göra det extra mysigt inomhus istället. Jag och tjejerna var på gymet förut och startade långfredagen med ett Bodypump-pass. Vilken skön start! Jag håller på att packa inför resan och snurrade mest omkring, det var skönt med en paus så jag fick svettas och tänka på något annat. Som en helt ny människa efteråt. Här är hela gänget med duktiga Jessika som är en utav den bästa instruktören tycker jag.

Idag har vi påskmiddag hos mamma med hela familjen, jag har med mig västerbottenpaj och en tårta. Vi har gjort den dubbla chokladtårtan vi brukar göra till födelsedagskalas, den är jättegod och läcker. Dekorera med vad ni vill! Idag har vi gått allin med påskgodis förstås.

Recept hittar ni HÄR. Mycket choklad och en god glasyr. Tror barnen blir glada över en godistårta idag, hehe.

Hoppas ni har en mysig dag. Kram på er!

2017-04-14 Johanna Toftby

Kommentarer

Eva 3 år sen

Så fin tårta, underbar! Trevlig resa!

Lottaf71 3 år sen

Åh vad du är duktig :). Jätte fin tårta!
Glad Påsk!

kram Lotta

Kristin 3 år sen

Wow säger jag också. Du är så duktig johanna!
Glad påsk!

Anna 3 år sen

Wow vilken läcker tårta!?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…