• 2017-04-14, 22:22
  • 11

Reklam och adlinks för Ellos och Clarks.

Har ni en fin påskhelg? Nu sitter jag på tåget och är snart framme i Göteborg. Puh. Alltid lika stressigt att komma iväg. Jag flyger till Kanarieöarna tidigt i morgon bitti och ska vara med på Topphälsas träningsvecka. Så kul det ska bli! Jag är laddad inför en veckas träning, föreläsningar och massa sol och bad. Jag ska jobba på resan och ha föreläsning en kväll och workshop: hår och styling två kvällar. Älskar det här jobbet.

Jag kommer blogga massor där nere så ni får följa med på resan också förstås.

Janne min älskling följer med mig, så kul att kunna jobba tillsammans, vi ska även göra ett jobb för vår webbshop där nere. Just nu sitter jag och är lite småirriterad över matchen mellan Frölunda-Brynäs. Såg ni? Har sett halva matchen på datorn på tåget. Men stort grattis Brynäs. Tack Frölunda för en spännande säsong.

Vi hade en mysig middag hemma hos mamma idag. Alla hennes 4 barn med barnbarn var där och då blir vi många, haha. Men det är härligt med en stor familj.

(Bilder kommer)

Ska tipsa er om en snygg outfit jag fick mycket beröm för idag. Blusen är från Ellos, deras egna märke. Pangbillig. Jeansen är från Clarks med brodyr som är modernt. Normala i storlek och jättesköna. Snygg outfit i vår som du kan ha till mycket annat.

t.

Blus HÄR . Jeans HÄR. 

Nu måste jag kliva av tåget, kram så länge!

 

2017-04-14 Johanna Toftby , ,

Kommentarer

Gourmettjejenblogg 4 år sen

Härligt med träningsresa! Njut ♡

Marita 4 år sen

Så härligt med träningsresa , förhoppningsvis reser jag och min man på en i September , hoppas hoppas . Tänk och kunna träna så mycket man vill utan och behöva tänka på någonting annat , underbart . Ha det super alla som är med ❤️

Åsa 4 år sen

Härligt med träningsresa, ha en jätteskön vecka!
Min Påsk är lugn och skön med god mat, familj, vila och träning.
Ser fram emot morgondagens långpass i löpning.
Nästa vecka startar jag min första halvmara och det ska bli jättespännande, roligt och utmanande!

Åsa 4 år sen

Va härligt med träningsresa! Ha en jätteskön vecka!
Jag har en bra Påsk med god mat, familj och en bra blandning av vila och träning.
Ser fram emot morgondagens långpass!
Nästa helg springer jag min första halvmara och det ska bli så spännande och roligt!

Anna 4 år sen

När kläder (el mat el vad som helst) är ‘pangbilligt’ eller bara billigt ber jag er fundera över vem som betalar priset. Helt otroligt med all denna onödiga shopping o konsumtion! Tänk på vem som syr era billiga kläder på andra sidan jordklotet. Ofta är det människor och barn med otroligt dåliga arbetsvilllkor. Blir ledsen över att så många inte verkar reflektera alls över detta.

Svar på kommentaren:
Marita 4 år sen

Var och en gör som den vill , det är vuxna människor , behövs definitivt inga pekpinnar härinne , Ha en fin Påsk ??

Eva 4 år sen

Så snygg blus! Ha en underbar resa!

Ann 4 år sen

Så fin!!
Ha en underbar resa!

Ingrid 4 år sen

Tack för alla bra tips. Ha en riktigt härlig vecka i solen. ?

Marie 4 år sen

Du är så vacker!!

Ullis 4 år sen

Vad fint!

Uppskattar dina inlägg Johanna, speciellt när du lyfter fram barnuppfostran, sorg och sånt som hör till livet.
Du har starka åsikter och berör med dina inlägg.
Jag har en vän som har stora problem med sin tonåring i skolan, jag visade ditt inlägg om tonåringar.
Hon daltar 100% och tycker aldrig hon gör fel, är skild och skyller mycket på pappan.
Orkar knappt höra på allt gnäll om pappan längre, daltar sönder barnet o mamman göra inga fel. Men lipar när det är en öm punkt som berör.
Tack för en underbar blog.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

      Idag är det internationella kvinnodagen och dagen till ära har Ellos en exklusiv rabattkod till er på allting hos Adidas! Det är sällan rabatt på Adidas så passa på…

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…