• 2017-04-15, 20:50
  • 9
SPONSRAT AV Esprit

När man hör ordet vår är det många som associerar till ljusa färger och mjuka pasteller. För stylisten Nadia Kandil är det en säsong att klä sig lager på lager – och kombinera färger, mönster och olika material.

Jag älskar verkligen att klä mig lager på lager och experimentera med snitt, kvaliteter, färger och mönster. Tumregeln är att det inte finns några regler och att allt som du tror inte passar ihop i själva verket är coolt!

Det jag verkligen gillar med den här rutiga kappan är att den är lätt att både klä upp och ner. Tillsammans med de lösa sportiga byxorna, armyskjortan och det randiga ger det ett ledigt och avslappnat intryck.

Jag älskar verkligen att klä mig lager på lager!

Jag har kombinerat ränder och rutor, olika kvaliteter såsom spets, mocka och ull och färger. Med pumpsen klär jag upp denna lediga look medan väljer jag loafers blir den mycket mer avslappnad men ändå dressad.

RÖDA BYXOR MED REVÄR

FRÅN ESPRIT, 400 KR.

LINNE MED SMALA AXELBAND OCH SPETS

FRÅN ESPRIT 360 KR.

LÅNGÄRMAD RANDIG T-SHIRT

FRÅN ESPRIT, 260 KR.

SKJORTA I MILITÄRLOOK

FRÅN ESPRIT, 600 KR.

HOBOVÄSKA I NÖTSKINN

FRÅN ESPRIT, 999 KR.

SVARTA PUMPS MED SPETSIG TÅ

FRÅN ESPRIT, 800 KR.

Fler stiltips för en vårlook utan regler:

1. Kappa med jacquardblommor. En statementjacka som den här är underskattat. Våga investera i mönster!

2. Skjorta med spetsdetalj. Skjortan har spetsisättning i ryggen som ger en trendig look. Jag kan inte få nog av klassiska skjortor med roliga detaljer!

3. Sammetsbyxor. De här byxornas revär ger extra trendpoäng gör att de inte är så uppklädda. Sammet är superhett nu!

4. Strumpor som sticker ut! En av mina favoritstylingtips är glittriga strumpor i skorna!

5. Svarta loafers i skinn. Klassiska loafers är en av vårens trendigaste och bekvämaste skor!

6. Rött skärp i skinn. Det röda skärpet är en perfekt detalj som kan få en tråkig outfit att poppa.

1. Off shoulder-blus. Finns det något snyggare än klassiska skjortränder kombinerat med bara axlar?

2. Capri-byxa. Jag vet att capri-byxor har varit förbjudna ganska länge, men jag känner verkligen att jag kommer att använda dem igen. Med snygga taxklackar är det en perfekt look.

3. Ankellång strechbyxa. Perfekta enkla byxor som funkar till allt! Förstår inte hur jag levde utan dessa…

4. Silvriga sandaletter. Nätta sandaler funkar alltid på fest!

2017-04-15 Johanna Toftby

Kommentarer

Va? 3 år sen

Det här trodde jag att Johanna själv hade skrivit men om det är Esprit så går det inte fram att detta inte är något som Johanna står för:

Jag älskar verkligen att klä mig lager på lager!
Jag har kombinerat ränder och rutor, olika kvaliteter såsom spets, mocka och ull och färger. Med pumpsen klär jag upp denna lediga look medan väljer jag loafers blir den mycket mer avslappnad men ändå dressad.

Varför lägger Esprit in reklam som Johanna inte kan påverka när den är så uppenbart felriktad? Vem betalar och vem får betalt?

Svar på kommentaren:
Linda 3 år sen

Om du läser står det klart och tydligt- Sponsrat av esprit.
Hur orkar du bry dig ens…..

Eva 3 år sen

Men snälla nån! Vadå felriktad?! De flesta som läser denna blogg köper väl kläder och många är klädintresserade och folk har olika smak och stil. En stylist Nadia står det om du läser lite nogare och inte bara letar fel som du sen kan klaga på. Jag fattade och såg direkt att det var en annons. Vem som betalar är inte svårt att förstå, skum fråga, men vad spelar det dig för roll vem som betalar och vem som får betalt, herregud ge dig!

Johanna Toftby 3 år sen

Hej! Vet inte vad du heter men du kallar dig för “va”.

Detta är en tydlig annons/reklam/samarbete från Esprit som det står tydligt både innan och efter inlägget.
Det är Esprit som betalar och mitt bolag får betalt.

Som jag skrev innan är det ofta så här på de större bloggarna.
Jag tycker dock det är superfina kläder, letar just nu efter en randig blus man kan dra ner, det kommer bli snyggt till slitna shorts i sommar.
Lager på lager är ju stylisten som tipsar om som det också framgår.

Hälsningar Johanna

Lotta 3 år sen

Tycker det är jättetrist att du har reklam som är så långt ifrån din stil, känns inte trovärdigt alls

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Så här är det. All reklam på bloggar styr inte vi bloggare över. Det kan du se på alla större bloggar som livnär sig på sin blogg som också jag gör.
Det förekommer alltså reklam som du kan se överallt som går ut automatiskt.

Eva 3 år sen

Det är ju alltså en annons och inget inlägg som Johanna skrivit, alltså inte Johannas ord i inlägget. Fruktansvärd outfit och inte direkt Johannas stil haha men det har ju ingenting med Johannas trovärdighet att göra. Det är en annons som jag antar att Tailsweep lagt in på Johannas blogg, inget blogginlägg el reklam som Johanna skrivit och lagt in alltså. Många bloggar har t.ex reklam för butikkedjor trots att de kanske inte handlar där, tappar kedjorna el de bloggarna trovärdighet för det?

Marie 3 år sen

Fast ..?. det här är väl inte på riktigt eller? Ser ju inte klokt ut ..

Va? 3 år sen

Är det här ett skämt eller? Så där kan man ju bara inte klä sig om man nu inte ska till lekskolan eller så. Fulaste jag sett.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…