• 2017-04-18, 09:53
  • 9

God morgon från ett hett Gran Canaria!

Vilken värmebölja, det är klarblå himmel här, ni kan inte förstå hur varmt vi hade det igår. Alltså, det var som vi var i öknen, fast det är vi ju nästan. Vi hade över 40 grader, då kan ni gissa hur vandringen kändes, haha!

Men vi älskar det, när vi är högre upp på berget blir det helt annan luft, det är det bästa jag vet, att få se allt vackert högt upp samtidigt får kroppen motion, ren och skär medicin. Efteråt blir det poolhäng förstås.

Nu har vi ätit en god frukost, de har så god mat på hotellet. Idag tog vi även en rödbetsjuice med ingefära så vi laddar med nyttig energi inför några timmar vandring i värmen.

Läs Pamelas fina blogg på Topphälsa där hon också uppdaterar från resan HÄR. Vi var på hennes föreläsning igår, den ska jag berätta om lite senare. Jag grät mig genom den från början till slut. Så inspirerande och mycket känslor.

Nu är det bråttom, kängorna ska på, vid 9 ska vi ut och vandra.

 

2017-04-18 Johanna Toftby

Kommentarer

Quicktrip 3 år sen

Vädret här hemma i Stockholm är inget vidare jämfört med 40+ haha…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Haha jag har hört det…
Otrolig värme vi har här.
Men snart vår hemma i Sverige!

Katja 3 år sen

Har bergsvandrat i Teneriffa…härligt men smärtsamt!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Vad härligt! Kanske hade fel skor?

Emma 3 år sen

Hej Johanna!
Undrar om du vet varför det kommer upp reklam som man måste klicka ner hela tiden längst ner på din blogg. Lite störande på en annars bra blogg. Känner du till detta? Ha det gott på resan!

Svar på kommentaren:
Sussie 3 år sen

Bra fråga!!!!
Märker av det oxå, lite jobbigt!
Hoppas det går att lösa :-))))

Marie 3 år sen

Jaaa det är väl sånt Johanna tjänar pengar på….. reklam! ;-)

Jessica Sundberg 3 år sen

Underbart med värme! Njut så länge ni kan :-)

Anne 3 år sen

Jag hade 5 minus (!) här i Lerum i morse när jag körde till jobbet. Låter som ni har det lite skönare där borta. Bara ni kommer ihåg att fylla på med vätska i olika former i värmen. Ha fortsatt skön vistelse och njut!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…

God morgon från en solig morgonrunda! Vi är kvar i Varberg i pappas familjehus, igår morse kom även min syster Linnea ner, även om det var lite regn och blåst hade vi…