• 2017-04-19, 11:34
  • 12

I samarbete med Topphälsa 

Nu är det färdigslappat sa en tjej på vandringen och berättade för mig hur inspirerad hon blev av Pamelas starka föreläsning. Hon fick massor med energi och bestämde sig för att nu kan jag också bannemej.

Pam hade en otroligt stark föreläsning om hur hon knäckte den äggstora tumören i hjärnan. Hon tränade sig frisk. Läkarna säger, det är ett mirakel. Hon berättade för oss om den mentala biten, hur mycket hon kämpade med träningen men också fokus på att bli starkare, fokus på att träna sig frisk. Men framförallt så ville hon leva i nuet. Hon ska inte dö idag, inte heller i morgon. Hon lever nuet.

Jag är helt säker på att hennes inställning har tagit henne så långt. Otroligt stark föreläsning som jag blev väldigt inspirerad av.

Just nu sitter jag inne på hotelrummet och jobbar av en de mail, redigerar bilder och skriver till er. Solen skiner, det är redan stekhett och vi njuter från morgon till kväll. Jag har sagt det förut, men jag älskar verkligen träningsresor. Jag kan varmt rekommendera att åka med Topphälsas träningsresor, jag planerar och funderar redan på en ny i november. Den här resan är både jobb och semester, det är fantastiskt att kunna kombinera det.

Vi är med på vandringen uppe i bergen varje dag, nu känns det rejält i benen men det är fantastiskt!

Klicka på bilderna för att förstora.

Skönt med coreträning under palmerna. Andreas är en grym instruktör.

Jag mår bra av att träna, jag behöver det för att minska stress, slippa panikångest, för att orka mer men också för att jag blir så glad. Jag har lärt mig så mycket här, jag ska nu göra fystester för att se hur min puls är under träning. Jag vill veta vilken puls jag ska ligga på för att orka och för att inte ta slut. Mycket tips från Christer Skog som jag ska göra testerna hos, jag har rasat några gånger under träningspass, tex när vi cyklar nere i Alperna är det bra att veta vilken puls jag ska ligga på.

Nu ska jag gå ner och förbereda inför min föreläsning ikväll, sedan blir det sol och bad.

Vi slappar och njuter på dagarna också, balans är ju viktigt, eller hur?

Stor kram från mig

 

 

 

Relaterade inlägg

Är ni på Gran Canaria eller ska åka dit? Vi var där två gånger förra året, det var toppen! Inte så lång flygresa, det tar bara runt 6 timmar och ska man…

I samarbete med Topphälsa  Jag sitter och planerar hösten och förhoppningsvis är jag med på fler resor med Topphälsa då. Ni som inte åkt på en träningsresa någon gång, gör det. Jag…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…