• 2017-04-19, 11:34
  • 12

I samarbete med Topphälsa 

Nu är det färdigslappat sa en tjej på vandringen och berättade för mig hur inspirerad hon blev av Pamelas starka föreläsning. Hon fick massor med energi och bestämde sig för att nu kan jag också bannemej.

Pam hade en otroligt stark föreläsning om hur hon knäckte den äggstora tumören i hjärnan. Hon tränade sig frisk. Läkarna säger, det är ett mirakel. Hon berättade för oss om den mentala biten, hur mycket hon kämpade med träningen men också fokus på att bli starkare, fokus på att träna sig frisk. Men framförallt så ville hon leva i nuet. Hon ska inte dö idag, inte heller i morgon. Hon lever nuet.

Jag är helt säker på att hennes inställning har tagit henne så långt. Otroligt stark föreläsning som jag blev väldigt inspirerad av.

Just nu sitter jag inne på hotelrummet och jobbar av en de mail, redigerar bilder och skriver till er. Solen skiner, det är redan stekhett och vi njuter från morgon till kväll. Jag har sagt det förut, men jag älskar verkligen träningsresor. Jag kan varmt rekommendera att åka med Topphälsas träningsresor, jag planerar och funderar redan på en ny i november. Den här resan är både jobb och semester, det är fantastiskt att kunna kombinera det.

Vi är med på vandringen uppe i bergen varje dag, nu känns det rejält i benen men det är fantastiskt!

Klicka på bilderna för att förstora.

Skönt med coreträning under palmerna. Andreas är en grym instruktör.

Jag mår bra av att träna, jag behöver det för att minska stress, slippa panikångest, för att orka mer men också för att jag blir så glad. Jag har lärt mig så mycket här, jag ska nu göra fystester för att se hur min puls är under träning. Jag vill veta vilken puls jag ska ligga på för att orka och för att inte ta slut. Mycket tips från Christer Skog som jag ska göra testerna hos, jag har rasat några gånger under träningspass, tex när vi cyklar nere i Alperna är det bra att veta vilken puls jag ska ligga på.

Nu ska jag gå ner och förbereda inför min föreläsning ikväll, sedan blir det sol och bad.

Vi slappar och njuter på dagarna också, balans är ju viktigt, eller hur?

Stor kram från mig

 

 

 

Kommentarer

Lottaf71 3 år sen

Helt underbart ju :).
Har velat åka på träningsresa i flera år men det har inte blivit av .. så nu håller jag tummarna för att jag kan åka med på någon vid tillfälle :).

Ta hand om er och njut :)

Kram <3

Eva 3 år sen

Jag fick förmånen, genom företaget jag jobbade på, att åka till Svenska Re i San Agustin på Gran Canaria.
Hade året innan fått 2 nya knäproteser och nu skulle rörligheten tränas upp.
Jag var där i 3 veckor , träning varje dag ,även teoretiska lektioner.
Den bästa “semester” jag nånsin varit på?

[email protected] 3 år sen

Hej :)

Undrar vad en hälsoresa kostar?
Är intresserad att ev åka med i november..
Mvh/ Lena

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Vet inte riktigt just nu men kika gärna på Topphälsas hemsida, jag kan länka i ett inlägg för jag kommer nog åka med på den också.

Hoppas jag :)

Kram Johanna

Agnetha 3 år sen

Hej
Håller med dig till 100%. Träningsresor är den bästa semestern man kan få.
Finns väl inget skönare än t ex ett yogapass I soluppgången eller ett riktigt svettigt HIIT pass innan middagen =))
Jag och min man har varit iväg flera ggr till Rhodos, Alanya och Kreta både på temaresor och även charter där vi valt hotel med fitnesspass.
Heelt underbart.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

JA det är fantastiskt!!!! Låter härligt med era resor.

Man får både träning, sol och goda middagar.

Kram Johanna

Eva 3 år sen

Härliga bilder! Underbart att träna under palmer och bar himmel i vacker miljö, ljuvligt! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack! Ja, det är så härligt att träna under palmerna.

Kram Johanna

Sandra 3 år sen

Så underbart ni har det. Njut på och ta hand om er.
Kram Sandra ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack Sandra!
Kram Johanna

Caroline 3 år sen

Hej! Vad heter hotellet?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Sheraton Salobre.
Kramar Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Är ni på Gran Canaria eller ska åka dit? Vi var där två gånger förra året, det var toppen! Inte så lång flygresa, det tar bara runt 6 timmar och ska man…

I samarbete med Topphälsa  Jag sitter och planerar hösten och förhoppningsvis är jag med på fler resor med Topphälsa då. Ni som inte åkt på en träningsresa någon gång, gör det. Jag…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…