• 2017-04-20, 14:00
  • 13

I samarbete med Topphälsa

Idag har vi lite svalare här på Gran Canaria och det var rekordmånga som ville med ut och vandra idag. Jag har svårt att låta bli att bombardera er med bilder, det är så bra här så jag får nypa mig i armen. Får ni möjlighet att åka med på en träningsresa, gör det. Häromdagen hade vi 43 grader nere i dalen, vi som var på berget och vandrade kände av det hela dagen i huvudet. Jag stod i en iskall dusch i en halvtimme efteråt tror jag, haha.  Men idag var det skönare med 25 grader när vi gick ut.

Här berättar Christer om dagens vandring innan vi ger oss iväg, han är så bra! Ni ska åka iväg på Topphälsas träningsresor när han är med, ni får lära er massor. Jag kommer eventuellt åka med till höst igen. Kika på länken ovan, det finns så mycket kul att åka med på.

Titta vilka häftiga stora kaktusar överallt.

Här är vi uppe på toppen av ett högt berg. Ljuvligt utsikt! Jag är helt såld på att vandra, sedan är det extra roligt när man går i en grupp. Nu är jag ännu mer laddad för att klättra och vandra i alperna i sommar.

Vilket underbart gäng uppe på bergstoppen!

Har några roliga klädtips som kommer i nästa inlägg. Vi hörs snart, kram på er

Relaterade inlägg

Är ni på Gran Canaria eller ska åka dit? Vi var där två gånger förra året, det var toppen! Inte så lång flygresa, det tar bara runt 6 timmar och ska man…

I samarbete med Topphälsa  Jag sitter och planerar hösten och förhoppningsvis är jag med på fler resor med Topphälsa då. Ni som inte åkt på en träningsresa någon gång, gör det. Jag…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…