• 2017-04-21, 23:30
  • 9

Vi hade en underbar fredag efter ännu mer träning, jag är verkligen tacksam för den här veckan vi haft. Så mycket energi och glädje, mycket träning, god mat och alla nya vänner vi fått lära känna. Vilket gäng!

Vi kommer hem med massa energi och nu jäklar har vi fått en riktig kickstart inför vår och sommar. Jag älskar verkligen sånna här resor där det bara sprudlar av positiv energi! Vem orkar vara gnällig och negativ? Jag fattar inte hur man orkar gnälla på allt dagarna i ända. Tänk vad livet blir roligare om man övar på att tänka positivt, fokusera på det man trivs med.

Tänk på vår Annica eller andra som är svårt sjuka. De tänker framåt, lever i nuet och jobbar mycket med att tänka positivt även fast de har det väldigt tufft.

Vi hade en mysig eftermiddag i poolen, bästa baren i vattnet. Det är tillåtet att njuta. Man måste leva och göra det man känner för. Jag älskar att träna mycket, att få vara med min familj och de jag tycker om, men också äta och dricka gott och jag vägrar tänka jag får inte göra det eller det…

Härliga tjejer! Här kör vi cavayoga.

Ser ni vilken härlig energi? Därför man måste åka iväg på sån här resa om man har möjlighet.

Är det fortfarande iskallt hemma? Kan inte fatta vi haft det så varmt här på Gran Canaria som 40 grader. Kommer få en chock hemma, haha.

Efter middagen gick vi upp på högsta våningen där en utav alla pooler ligger och tog ett glas cava. Ser ni berget i bakgrunden? Vet ni vilket det är?

Ledtråd: Spaniens högsta berg. Som ser ut som ett bröst…

Flera frågade efter klänningen på instagram. Märket är Miss June och kommer från Blueco.se Den är en utav mina favoriter som jag kommer använda mycket i sommar. Älskar den.

Visst är det en härlig känsla att kunna ta på sig vita kläder och gå barbent. Snart är det vår och sommar hemma i Sverige också. Vilken fin tid vi har framför oss nu.

Nu är det god natt här, har suttit med ett trevligt gäng i baren efter middagen och nu stupar jag i säng.

Snart kommer det vanliga inlägg igen med recept och annat, det blir mycket från resan just nu när jag är iväg, men hoppas det även inspirerar er att kicka igång er träning, kanske testa någon ny träningsform eller kika på en träningsresa till hösten. Jag längtar redan till nästa.

 

 

 

Relaterade inlägg

Är ni på Gran Canaria eller ska åka dit? Vi var där två gånger förra året, det var toppen! Inte så lång flygresa, det tar bara runt 6 timmar och ska man…

I samarbete med Topphälsa  Jag sitter och planerar hösten och förhoppningsvis är jag med på fler resor med Topphälsa då. Ni som inte åkt på en träningsresa någon gång, gör det. Jag…

En dag kvar! I morgon fotar vi sista dagen till min bok. Har varit igång från 8.30 till nu så jag ville bara säga tack för att ni finns och att ni…

Så usel bloggerska dessa dagar men ni vet varför. Kommer blogga järnet som vanligt när vi plåtat klart till boken. Har ni instagram? Klicka på min profilbild så kan ni se massor…

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…