• 2017-04-22, 14:39
  • 3

Vilken fantastisk vecka vi har haft. Vi har haft det underbart från början till slut, men nu är det dags att åka hem till Sverige igen. Det känns väldigt vemodigt att lämna alla nu när vi lärt känna så många nya, fina vänner. I morse körde vi den sista rundan för den här veckan, det är magiskt att få springa och se alla palmer när solen gå upp.

Stort tack från hjärtat allihop från resan, vilket gäng.  Jag kommer sitta på planet på hemresan och ta ut alla bilder, jag ska även berätta om flera föreläsningar vi fått lyssna på. Igår gjorde även jag och Janne syreupptagningstest hos Christer, jag var skitnervös innan, haha. Men det gick bättre än vad jag trodde. Så kul! Ska berätta mer.

Älskar den här bilden, vilken energi!

Tack älskade Pam för att jag fick vara med i ert team, jag har föreläst en kväll och kört workshop hår och styling två kvällar.

Stor kram Johanna

 

 

2017-04-22 Johanna Toftby

Kommentarer

Mia 3 år sen

Vilken snygg bild på dig och Pamela ??

Anna-Lena 3 år sen

Vad häftigt Johanna att du hade föreläsning om psykisk ohälsa, det hjälper många. Du är grymt duktig!
Fortsätt som du gör.
Kram Anna-Lena

Linda 3 år sen

Du strålar!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg