ANNONS

Vilket hotell är bäst på Rhodos?

/


Jag och Lisa-Marie ska åka till Rhodos i augusti och nu sitter vi och letar för fullt. Kom på att jag har ju snälla och hjälpsamma bloggläsare som också gillar att resa, vill ni tipsa oss vart vi ska bo?
I oktober fyller min yngsta tjej 18 år och i sommar reser hon med sina vänner till Rhodos. För två år sedan fick Lisa-Marie göra samma resa med sina vänner, fast de var på Cypern. Men mamma Johanna är den jobbiga, hönsmamman som inte släpper iväg sina tonåringar själva, så då åker jag med också. Tycker förstås de ska få åka, för jag vet själv hur kul det är att åka iväg med kompisarna i den åldern.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Copyright 2014


Jag vet att vad som helst kan hända även när de är vuxna, men ju äldre de blir desto mer erfarenhet och första ensamma utlandsresan är förstås speciell. Jag vägrar sitta här hemma och oroa mig, då åker jag istället ner dit också och har semester med Lisa-Marie.
Hon var ganska snabb att påminna mig om just detta eftersom vi gjorde samma sak med henne. Hehe. Men väl på resan hörs vi varje dag, bor förstås på ett helt annat hotell, jag går inte runt och smyger och vaktar, men jag finns där på plats. Känns hur bra som helst.
Jag har inte varit på Rhodos på över 10 år när barnen var yngre, då var det Lolo och Bernie på Ving och det vill vi förstås inte ha nu. All tid har sin tid.


Vi vill bo riktigt bra med havsutsikt, fin strand, wifi är ett måste på rummet, inget barnhotell med vattenland, men gärna lite fart och fläkt eftersom vi reser mor och dotter.
Vi tänkte boka i morgon så tipsa gärna!

25

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00