• 2017-04-27, 22:28
  • 14

Gillar ni klassisk Bodypump? Jag älskar det och försöker köra flera pump i veckan ihop med löpning, spinning och en del gym. I morse gick jag och Lucy ca fem km uppför berget, det är en bra start att kunna komma ut och gå eller springa varje dag. Efter jag hade influensan i februari tappade jag min kondition helt och hade svårt för att komma igång igen. Så jobbigt!

Hur är er kondis? Känner ni er i form eller vill ni förändra något?

Hur kul är det att få hög puls efter några trappsteg? Blodsmak i munnen efter sprungit 500 m? Men det tog knappt två veckor, sedan var jag igång igen. Jag hatar att känna mig usel i form. Vill känna mig stark och orka springa, därför jag vill peppa er att komma igång eller öka tempot. Ni kommer älska känslan när ni flyger fram.

Vill ni få bättre kondition? Gå gärna i backar, öka tempot, testa jogga. Kör gärna raska powerwalk men öka för varje gång, kör intervaller tex mellan lyktstolpar. Men framförallt backar där du trycker på lite, det kommer ge dig massor.

Idag har jag suttit hemma vid datorn och jobbat och fått undan en hel del. Så skönt! Men sedan körde vi ett hårt bodypump-pass.

Är så glad över träningsveckan på Gran Canaria för kroppen har verkligen kommit igång ordentligt. Vilken kick! Därför träningsresor är bra, du bygger upp väldigt mycket när du rör på dig så mycket som man gör under den veckan, sedan är det bara att fortsätta hemma.

Nu taggar vi äntligen fredag!

Kommentarer

Jessica 3 år sen

Var i grym form i mars efter en bra träningsperiod sen kom influensan! Jag har fortfarande inte kommit igång och kroppen bara skriker stopp när jag försöker träna lite lätt. Jag blir så rastlös och irriterad, älskar som du också skriver, känslan av att vara i form och känna sig stark.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Det är så jobbigt. Just influensan är tuff. Det tar tid för kroppen att återhämta sig men jag började med promenader. Fick panik av att jag fick hjärtklappning av att gå. Hemskt! Men till slut släpper det.
ge det tid..
Kör tre gånger i veckan, öka för varje gång i lugnt tempo. Snart är du igång igen.

Kram Johanna

Gunilla 3 år sen

Promenader är inte att förakta! Bättre än inget o bra för psykiska välmåendet!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Precis det jag alltid skriver. Det var så jag blev frisk och jag var jättesjuk.

Katja 3 år sen

Sant!

MIA 3 år sen

Så roligt att ni skriver så, promenader är inte att förakta men det är ju just det Johanna ofta skriver om.
Att hon promenerade sig frisk…..

Marika 3 år sen

Hemsk kondis här. Vill komma igång!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Det går snabbt att komma igång! :)

Eva 3 år sen

Är i usel form. Önskar jag kunde springa det är så härligt. Går inte ens på promenader längre men det är ju så härligt. Saknar lite filmer och lite inlägg med Lucy, inredning m.m. men det kommer väl ;) Älskar bloggen! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Men promenader är ju jättehärligt, gå en kortis i början. Börja idag :)
Tack för att du trivs här inne, Lucy är med i första inlägget idag. Hon är en liten linslus, haha!

Trevlig fredag! Kram Johanna

Linda 3 år sen

Åh vad jag önskar att jag kunde springa, skulle vara så skönt men jag får nöja mig med mina promenader ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Promenader är riktigt bra. Men du kan ju öka farten, gå i backar och gå längre. Kroppen behöver variation.
Men jag älskar promenader, det var så jag blev frisk!
kram Johanna

Linda 3 år sen

Är i usel form, lusläser därför dina härliga inlägg.
Följer dig på instastory, det är kul att du pratar och filmar framför kameran, det är få bloggare som gör det.
Jag vill gärna ha tips på magövingar om du har det?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack snälla!

Ja, instastory är det mycket film, haha. Jag har inte svårt att prata framför kameran men det kan nog vara svårt om man inte är bekväm med det. Kanske därför inte alla gör det.
Har en riktigt bra magövning som jag har på Youtube, kan lägga ut här!

Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg