• 2017-04-27, 11:00
  • 5

Vi har haft en stor modefotografering i Skövde! Det svenska klädmärket Cellbes gör just nu en turné genom Sverige för att fotografera “den vanliga människan i småstaden” till sina annonskampanjer. Jag tycker det är jättekul att de väljer helt vanliga människor till sina fotograferingar, det ska utstråla värme och kärlek och det kan jag intyga att det var när jag besökte fotograferingen igår. Alla var så snygga, det kändes som jag var med om en filminspelning för allt kändes verkligt på något sätt.

Vilka härliga modeller, som kommer från vår stad! Fotograferingen hos en vän till mig som driver salongen HÄR. Joakim har inrett salongen helt i retrostil, det är en jättemysig salong som passade perfekt till Cellbes plåtning. Deras målgrupp är vanliga kvinnor i alla åldrar i olika storlekar och deras mål med kampanjen är att lyfta kvinnors självkänsla och visa att de duger som de är.

Fantastiskt!

(Ni ska få se alla bilder när det det är ute i tidningarna)

Jag är glad över att göra ett samarbete med Cellbes och följa deras kampanj, jag är riktigt stolt över att de ville komma till vår lilla fina stad Skövde och göra den här stora fotograferingen. (Ni hittar massor med fint till bra priser på länken)

 

 

 

 

Kommentarer

Annika 3 år sen

Kul att du har så mycket samarbete Johanna!

Nyat 3 år sen

Nä, jag är inte blind – är du?

Nyat 3 år sen

Det är ju bara en massa reklam här? Har inte varit inne på din blogg på flera år men nu känns den bara kommersiell o tråkig. Tack o hej.

Svar på kommentaren:
Mia 3 år sen

Massa reklam? Vilken bloggare skriver så mycket om glädje och sorg som Johanna gör.
Är du blind eller?

Eva 3 år sen

Njaae inte bara massa reklam va? Alla stora bloggar har reklam, eller kan du säga någon som inte har det? Finns lika mycket reklam på andra stora bloggar men alla märker inte ut reklam/samarbete lika noga och väl dock. Tycker vi bjuds på en bra blandning av recept, vardag, träning, bilder, tankar, inspiration och pepp här.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Så här ska det se ut! 50 av Sveriges bästa artister samlas för att sjunga och peppa i coronatider. Inte en falsk ton så långt örat kan nå. Ni måste lyssna på…

Vilken vinterdag! Idag tog jag mina längdskidor och åkte upp till skidstadion på Billingehus. Vi har jättefina spår och det är öppet. Jag och 95% män som garanterat tränade inför Vasaloppet. Varför…

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…