• 2017-05-01, 20:47
  • 14

Innehåller adlinks 

Idag åkte vi upp till Botaniska trädgården och var ute och gick i flera timmar vid Änggårdsbergen. Lucy simmade för första gången, hon älskar vatten! Vilken underbar första maj vi haft.

Botaniska trädgården måste ni besöka om ni är i Göteborg, det är fantastiskt vackert.

Men det allra bästa, nu har vi äntligen köpt en ryggsäck till Lucy. Har ni ryggsäck eller väska till era småhundar om ni är ute och går långt? Sedan är det toppen tex när man åker tåg, är på ställen där man inte får rasta hundar eller om den lilla hunden blir trött. Är man bland mycket folksamlingar så sitter hon säkert i ryggsäcken istället för att riskera att bli ihjältrampad eller ihjälbiten.

Hon ska inte gå så långt som vi ofta gör men då får hon istället hoppa ner i ryggsäcken. Jag har haft den hemma på golvet och hon har redan vant sig. Godis och lek så tyckte hon det var kul på en gång och den här kan man ha både fram och på ryggen, hon fick sitta fram så jag kunde ha koll på henne och hon känner att hon är med.

Stannade på en fin plats där vi fikade och smakade på goda bars från MMsports. Ni måste bara testa dessa! Vi hade med oss caramel och cashewnötsmak, jag smäller av! De var bland det godaste vi ätit. Man kan beställa dem HÄR. Lågt kolhydrateinnehåll och lågt sockerinnehåll. Man kan köpa en låda så spar man pengar.

 Nybadad Lucy. Vi spårade i skogen och Janne filmade med goprokameran, det såg för roligt ut när vi tittade på den nu. Han fick springa fort kan jag säga, haha!

Hoppas ni haft en skön helg med mycket sol och kanske god mat. Nu laddar vi för en ny vecka, jag ska på en del roliga möten, men även middag med vänner. Nästa vecka åker vi till Palma, tjoho!

 

 

 

 

 

Kommentarer

Fia 2 år sen

Varför har du lämnat tillbaks bilen? Var du inte nöjd?

monat 2 år sen

Så fina och härliga bilder :) vackert som alltid. Jag undrar en fråga om dina walkingskor som du hade med dig till hälsoresan, vad är det för märke? Jag har svårt hitta sköna Walkingskor, är det nåt du kan rekommendera ?

Eva 2 år sen

Härliga bilder…så ni har haft så varmt i Gbg idag, ser underbart ut! Här nere har varit sol men långt ifrån sommarvärme. Lilla Lucy så söt, sitter bra i väskan :)

Frida 2 år sen

Smidigt med ryggsäck till den lilla :) vi fick tyvärr inte gå in med vår hund. Fick tillsägelse att inga hundar får vistas i Botaniska mellan 1 mars och 30 september pga växtsäsong och värdefullt växtmaterial kan komma till skada men det är tur att Slottskogen finns bredvid, det är mysigt det med ;)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Nej där får de inte gå, men då har man en ryggsäck istället ;)
Slottskogen är ju jättefint!
Kram Johanna

Madde 2 år sen

Varför skaffa hund om hunden måste sitta i väskan undrar jag.

Svar på kommentaren:
AnnaE 2 år sen

Läs inlägget ordentligt

MiaPet59 2 år sen

Vi har två små chihuahuor på ca 2 kg vardera, den ena går på så fint och glatt med massor av ork medan den andra blir trött fortare. Då får vi bära henne, då hade det varit väldigt smidigt sätta henne i t ex en ryggsäck.
Hade du läst inlägget samt tittat på bilderna så hade du sett att lilla Lucy får gå en hel del, tills hon är trött. En hund är en individ precis som människor är och orkar olika mycket.
Sen låter man inte en sådan liten hund gå själv där det kryllar av stressade människor som riskerar att trampa på dessa små tassar, återigen är det bra med väska/ryggsäck till hunden.

Ska man inte skaffa barn heller då om man ändå ska sätta dom i en bärsele/vagn?

Melina 2 år sen

Håller med dig Johanna!!! godaste barsen jag ätit oxå. Speciellt cashew. Finns på de flesta matbutikerna oxå. Kram

Maria 2 år sen

Ska skicka efter samma shorts som du har på dig, vilken stl har du i dina? Vi var ute på långrunda igår, blev 2,7mil…phuu! Men så härligt det är med promenader i naturen. Kram M

Mia 2 år sen

Jag har min lilla Pomme i väska när vi går långt, men ryggsäck är ju perfekt.
Smart att stoppa ner de små där på ställen man inte får vistas med hundar.
Måste köpa en!

Petra Dahlin 2 år sen

Hej! Var har du hittat Lucys väska, har letat länge men inte hittat någon som verkar bra. Tack Petra

Camilla 2 år sen

Bars från MMsport. Bland det godaste du ätit??

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Godaste BARS jag ätit.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Jag vet att många läsare vill veta när det är reportage i tidningar osv och nu är Amelia höst ute! Ett jättefint reportage om min kärlek till mat, rädslan inför ensamheten och…

Innehåller annonslänkar för Ellos  Om man älskar skaldjur, Göteborgs skärgård och livemusik, vad gör man då? Jo man åker med M/S trubaduren i vackra skärgården i Göteborg och samtidigt frossar loss i…