• 2017-05-20, 12:10
  • 13

Jag har blivit intervjuad ganska många gånger nu. Ofta är det roligt, någon gång mindre roligt när det verkar som journalisten bestämt sig för att helt missförstå vad jag säger. Men det har aldrig varit lika roligt som just nu. Den här gången handlar det inte om mig, det handlar om er, mina härliga läsare, och hur fantastiskt mycket ni hjälp Annica! Läs bara i Aftonbladet: HÄR.  och Expressen HÄR.

Dela nu den här texten så mycket ni bara kan så att ni själva får all den uppmärksamhet ni förtjänar, jag är så fantastiskt glad och stolt över att ni vill vara just mina läsare.

Det har skrivits både här och där om Annica och hennes kamp och hur mycket stöd hon får av er alla, men nu känns det särskilt bra. Nu är det ju inte bara ett mål eller en förhoppning, nu är Annica, Krille och grabbarna på sin resa till Rhodos. Allt är tack vare er och nu får hela Sverige veta hur underbara ni är.

Tack, tack, tack allihop för allt gott ni gör! Ni är fantastiska. 

Kommentarer

AnnaE 4 år sen

Hej Johanna!
Tycker det är så fantastiskt att du började med insamlingen så Annica och hennes familj fick sin resa! ?☺
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack Anna!
Ja det är helt fantastiskt att alla här inne samlade in över 100.000 kronor på ett enda dygn!
Värmer så i hjärtat ❤️❤️❤️

Katarina 4 år sen

Johanna, du är fin på alla sätt o vis med ett stort hjärta och omtanke❤️Känns så bra att Annica fick komma iväg på sin resa med sin fantastiska familj och bara vara?Du är en sann vän?

Susanne 4 år sen

Lisa….. såå ledsen man blir av din kommentar. Hoppas världen är bättre än detta, eller snarare, världen är bra så mycket bättre än detta….
Skaffa dej ett eget liv så mår du nog bättre. Skriv ut ditt rätta namn nästa gång, troll gömmer sig alltid. men tiden kommer ikapp dej med ska du se… Stackare

Ann 4 år sen

Tack för att du gav länken…. läser alltid Expressen och Aftonbladet.
Men hittade inte detta inlägg. Önskar Annica med fam. en fin resa.Stor kram till hela familjen.

Anna 4 år sen

Underbart! Såg det i AB igårkväll. Underbart att många skrev här att de ville samla pengar till Annica och att du borde ha en insamling, sådan fin omtanke och bra förslag. Bra att du sen fixade det Johanna, blev ju toppen! <3

Barbro 4 år sen

Har precis läst om Annica med fam.
Ha en fortsatt bra lördag.

Marita 4 år sen

❤️

Lisa 4 år sen

Varför ska vi dela? Jo för att du ska tjäna pengar. Börjar tröttna på din stil och ditt jagande efter likes och delningar. Alla vill inte vara i rampljuset utan har väldigt bra liv utanför. Din beräknande stil börjar bli lite otäck.

Ja OCH innan du hinner slappa till mig – NEJ jag heter inte Lisa men det spelar ingen roll för jag är ju ändå bara ett troll.

Må väl!

Svar på kommentaren:
Anna 4 år sen

Hon tjänar väl inga pengar på delningar. Johanna ber oss sällan att dela, och detta är ju något fantastiskt fint. Tur för dig att Johanna har öppet fält här så du kan spy ur din skit, mår du kanske lite bättre då trots väldigt bra liv utanför rampljuset..börjar bli tröttsamt att läsa dock. Och Din beräknande stil Linda har länge varit väldigt otäck.

Agneta? 4 år sen

Lisa!!!!! Vad skriver du!!!!!! Skäms!!! att man kan sänka sig så lågt med dina ord!!!!
Tänk dig för!

Berit 4 år sen

“Lisa”, håller med Agneta! Vad är du för människa egentligen?

AnnaE 4 år sen

Men läs inte bloggen då Lisa! Gå vidare! Vänd blad! Hej då!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…