ANNONS
Integritet på Tailsweep

Godaste pizzan på picknick

/


Vilket sommarväder! Vi var ute på havet hela dagen igår, nu är båtsäsongen är igång! Finns ingen restaurang som slår en mysig picknick, det är ju så gott att ta med sig egengjord mat som man kan njuta av på en klippa eller på en strand. Men man måste inte bara ha med mackor, det finns ju massor med kul man kan göra. Vi gjorde en knaprig pizza med extra allt, haha. Den är enkel att skära upp i bitar och ät som den är.
Vad har ni med er ut? Visst är det mysigt med picknick nu när värmen är här.
Den här pizzan är på mandelbotten och lägg på vad du har hemma. Jag älskar gorgonzola och pinjenötter, köpte även färska fikon som vi lade på.


Jag lägger parmaskinkan på före ugnen men även lite efter.
Recept knaprig pizza HÄR


När ni ska kavla ut botten, lägg degen på ett bakplåtspapper och lägg ett över. Rulla med kavel på bakplåtspappret och be någon hjälpa dig hålla i plåten så går det galant. Botten blir jättetunn och fin och går inte sönder.


Gratinera i ugnen på 225 grader ca 10 min tills osten smält.
Galet god!


Den är så god att ha med sig ut på picknick, skär i bitar och lägg mellan smörpapper. Barnen kommer älska det!


Bilder från igår, Lucy älskar vara ute med båten! Vi ska ut strax igen, båten ligger i nere vid Långedrag så nu åker i Göteborgs södra skärgård. Ska visa er med bilder, det är så vackert så man knappt tror det är sant.
Nu ska jag göra klart potatissalladen, idag ska vi grilla kött och har med grillen ut.
Kram på er, hoppas ni har en fin lördag!

19

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00