• 2017-05-28, 13:13
  • 3

Stort grattis alla fina mammor idag och stort grattis till min egna mamma. 4 tjejer kan inte varit enkelt alla gånger, haha! Tänk när alla hade pms samtidigt, då fick pappa huka sig. Linnea vår yngsta tjej är 15 år yngre än mig så hon blev en sladdis, men vi är helsyskon och har väldigt starka band.

Jag är tacksam varje dag för att vara mamma till mina två tjejer, att få vara mamma är fantastiskt. Det är livet att få känna den starka kärleken och bandet man har till sina barn. Är så glad över att de har varandra, världens finaste tjejer.

Gör något extra mysigt idag, kanske lägga en stund för dig själv, gå ut och spring, andas in friska luften eller varför inte en riktigt god middag. Som de andra i familjen lagar förstås.

Även om du är ensam, kanske inte har barnen hemma så är du inte ensam, ta en runda med en kompis istället eller en mysig fika med någon du tycker om. Varför inte överraska någon?

 

2017-05-28 Johanna Toftby

Kommentarer

Eva 3 år sen

Fina bilder! Så härligt att ha systrar…har alltid önskat att jag hade en syster. Kram

Annika 3 år sen

Vad söta ni är!

Ulrika 3 år sen

Du har så fina döttrar Johanna, håller med, det är härligt med syskon.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Har ni ätit någon semla idag på Fettisdagen? Jag har faktiskt inte gjort det men smakade lite på den här himmelskt goda semmelglassen jag gjorde i helgen. Fick se Jessica Frej förra…