• 2017-06-12, 16:44
  • 8

Reklam och samarbete med Löfvingkliniken 

Jag älskar skönhetsbehandlingar och går regelbundet hos Caroline som är jätteduktig hudterapeut på Löfvingkliniken. Nu får ni 20% rabatt på alla ansiktsbehandlingar fram till 7/7. Perfekt att ta hand om huden lite extra inför sommaren.

Förra veckan gjorde jag en ny behandling som heter Z0 stimulation peel. Det är en mildare kemisk peeling som innehåller mandelsyra, mjöksyra, citrussyra och kojicsyra. En behandling på 90 minuter, peelingen sticks något men det är bara en kort stund. Hon rengör först och tömmer poorer mm, sedan avslutar med en riktigt fuktbomb.

Vad gör du för att huden ska hålla sig fräsch? Visst är det en lyxig känsla att ta hand om sin kropp med behandlingar förutom bra kost och motion?

Caroline är så duktig, hon tar hand om dig från början till slut. Den här behandlingen kostar 1400kr men uppge mitt namn så får du 20% rabatt fram till och med 7/7. Missa inte det!

Rabatten gäller även alla ansiktsbehandlingar men bokar du peelingen jag gjorde får du med en stimulationspeeling som är riktigt bra. Den kan du peela med hemma och huden blir len och fräsch.

Boka Caroline HÄR. 

Här kör hon en annan behandling, man dammsuger rent huden kan man säga. Finns massor med behandlingar, boka en behandling som passar just dig. Kan rekommendera microdermabrasion! 

Följer ni bloggen har ni säkert sett när jag även gör mesopeeling. Oj oj, där händer det grejer. Men den gör jag inte nu när jag hade fått en del färg men efter sommaren är det dags igen. Vill ni se stora resultat och vågar testa en lite djupare behandling så ska ni bara göra den. Huden blir 20 år yngre. Har bloggat en del om mesopeeling HÄR. Man ser hemsk de första dagarna men sedan blir det mirakel.

Bilden nedan är från förra veckan.

Blank som ett smörpaket men när du sedan lägger smink på dagen efter har du ett nytt face.

Missa inte uppge mitt namn, 20% rabatt på alla behandlingar hos Caroline fram tills 7 juli. Ring för bokning:

031- 711 62 02 eller maila HÄR.

 

Kommentarer

Natalie 3 år sen

Hej,
Vem och vilken seriös klinik rekommenderar du att göra botox i om man är i stockholm?
Jag läste ett inlägg på din blogg att du har gått till en som heter danielle, vilken klinik var det hos?
Det är mest bekymmer rynkan som jag vill ta bort. Och på köpet migränen jag har från rynkan.
Jag velar lite vilken klinik jag ska välja, priset varierar också på klinikerna, är också rädd att något kan gå snett, eller att man inte är nöjd. Vill att det ska se naturligt som möjligt, inte stelt så att ögonen tyngs ned och pannan blir t.ex spik rak. Hur mycket botox behövs på bekymmer rynkan?

Michela 3 år sen

Bästa krämarna som finns, jag har använt mina i 4 år och älskar de <3

Agneta? 3 år sen

Toppen??här skall bokas ansiktsbehandling???‍♀️

Sussie 3 år sen

Du är så jäkla cool!
Du är så jäkla grym!
Du är så jäkla fräsch!

Marie-louise 3 år sen

Gör också ansiktsbehandlingar, känns så skönt efteråt.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Visst är det! Jag njuter från första stund.

Anna 3 år sen

Älskar behandlingar, är det där du även gör botox? Hört bra om Löfvingkliniken!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Stämmer, jag gör det hos Löfvingkliniken! SÅ proffsiga och seriösa. Känns skönt med en läkare som dessutom är duktig på estetik.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Dags för Botox igen. Jag kör var tredje månad som på ett schema, eftersom om man som jag tar Botox mot migrän så behövs det så ofta. En del tror att det…

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…