• 2017-06-13, 21:01
  • 6

Kvällsträning klar! Åh, idag var det en go känsla. Jag och Marilyn körde ben på gymet och jag hade bra energi och ork idag. Det är ju så olika det där, igår svimmade jag nästan, var stuptrött och blev så deppig och jag och Janne blev nästan osams. Jag blev som ett grinigt barn som gav upp efter 10 minuter.

Men samtidigt, vad gör det? Vi gick till gymet, körde ett pass som blev så där men vi var ändå där och idag kan det bara bli bättre.

Känn efter dagsformen, men ibland kanske man känner efter för mycket? Ganska vanligt att kroppen strejkar efter lång dag på jobbet och du orkar bara inte gå. I morgon, i morgon och i morgon blir flera veckor.

Ibland får man strunta i att kroppen är trött och träna ändå. Eller ibland sätter du dig i soffan men dagen efter reser du dig igen.

För du vet ju att du blir pigg bara efter några minuter, idag blev jag stark redan efter jag klivit ut genom dörren hemma, haha! Där hade jag lurat kroppen att nej du, mig bestämmer du inte över. Jag bara ska ner till gymet punkt.

Å som vi tränade.

Ben och rumpa fick jobba men den mentala biten var min seger idag. Så skön känsla efter varje träning så man knappt kan förstå det. Heja er alla som kämpar, deppa inte bara för det är motigt någon dag. I morgon är det bättre igen-

Nu hejar vi på de grymma deltagarna i Biggest Loosers. Där snackar vi kämpar.

 

2017-06-13 Johanna Toftby

Kommentarer

maria 3 år sen

Åh älsk på de shortsen!! Vad heter modellen?

Sussie 3 år sen

ÅH GUD!!!!!
Vem har inte haft den känslan att vara trött och hitta ursäkter för att inte träna!
Senast var här om dagen då jag var verkligen såååå trött, min man sa : Kan vi inte bara ta en promenad och få lite friskluft, Nja en lugn då, sa jag…..!
Det blev till slut en pw på 7 km och jag fick upp tempottoch det kändes så härligt när energin kom smygande, så himla härlig känsla!
Några inlägg tidigare har du blåa tränings shorts och vinrött linne, var köper man det?????
Är helt såld på tränkngskläder!!!!!
Man vill ju vara “lite” snygg i spåret, hahahaha
Mer träningstips!!!!
Kram Sussie

Marika 3 år sen

Läste vad du skrev om Biggest Losers på instagram. Så bra skrivet!
Tårarna rann på mig också.

Pia 3 år sen

Tack för detta inlägg Johanna, du är GRYM!

Susanne 3 år sen

Precis ett sådant inlägg jag behövde ??
Ha en fortsatt fin vecka ?

Elisabeth 3 år sen

Yes!
Känner man sig kass
Gå och kör ett pass
Idag blev det yoga för mig
Kanske inte är din grej?
Det var hunden, happy baby och stapla ved
Nu känns det bra, då min rygg var lite sned

Känner mig stark och lycklig???
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Den här lövbiffgrytan gjorde jag idag på vad jag hade i kylen, älskar ta lite vad som finns hemma, snabbt ska det gå. Detta tog 30 minuter från jag började skära grönsakerna.…