• 2017-06-15, 11:19
  • 6

Reklam för vår webbshop johannatoftbyshop.se och Er guldsmed 

Älskar armband! Blandar ofta flera olika och tycker det är jättefint när man har både silver och guld, här är några söta från Bud to rose som vi säljer i shoppen. Har haft mina i flera år nu, de är bra kvalite och i resår som passar de flesta.

Du hittar våra populära armband HÄR. 

Läderarmbandet med strass är från Er guldsmed i Skövde, märket heter Sif Jacobs som jag också har som favorit och blandar med våra egna armband.

Har kört en löparrunda före frukost idag, tänk vilken skön start det är med motion före frukost. Vill få in den rutinen igen, det är ju mycket skönare att springa på morgonen än kvällen tycker jag.

Stor kram på er alla, ha en skön torsdag!

 

Kommentarer

Marie 3 år sen

Åh så fint! Du har så bra smak <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack :-) Kram!

Jessica 3 år sen

Jag håller med dig Johanna, endorfinerna och piggheten efter ett pass löpning på morgonen är helt oslagbar.
Jag var som en Zombie när jag släpade mig ur sängen kl 05.45 idag men jag hade bestämt mig redan igår så det fanns inga ursäkter och skylla på som tur var! Känslan efter bara några minuter löpning var ljuvlig…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Oj oj, det var tidigt.. man är ju helt väck haha! Men oerhört skönt efteråt!

I morgon bitti blir det runda igen. Bara att ge sig ut.

Mår så otroligt bra efter!

christel malmgren 3 år sen

Så snygga Jag måste bara fråga hur har Annica det tänker så på henne kram Christel

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…

Gillar ni asiatiskt och sötstarka smaker? Heta nudlar med strimlad biff och wokade grönsaker, soja och oystersås, krossade limeblad…Detta lagade jag till lunch idag.  Oj oj så gott detta blev! Jag är…