• 2017-07-17, 19:29
  • 55

Brukar du småäta eller vräka i dig för mycket mat på en gång så du blir proppmätt? Jag med. Särskilt nu på sommaren är det alldeles för enkelt att tycka att man ska unna sig lite extra och sedan ångra sig bittert när hösten är där. Men nu har jag hittat ett jättebra knep för att undvika det: Swiss Diet fibergel!

Nu kan ni prova till ett bra pris, gå till Swissclinic.se och ange koden TOFTBY30 när ni beställer så får ni 30 procents rabatt. Se erbjudande nedan! 

Jag mår alltid dåligt när jag ätit för mycket. Ofta för att jag är jättehungrig och sedan inte riktigt inser att jag borde sluta äta i tid. I stället lägger sig maten som en stor klump i magen så det känns riktigt obehagligt.

För inte så många år sedan gjorde jag det ofta. Det påverkade min vikt och hela mitt välmående väldigt negativt. Jag har berättat om det många gånger, det blev en ond cirkel med dålig kondis, ångest och elände som det krävdes en smart läkare, envisa vänner och en hel del tålamod som jag inte visste att jag hade för att göra något åt det. Och förstås massor av träning och självbehärskning.

Dit vill jag aldrig igen och en enda för stor middag kommer förstås inte att få mig att hamna där igen. Men när en blir två och två blir fyra… ja ni förstår. Så jag tar gärna till alla knep som finns för att hålla min kost sund.

Swiss Diet fibergel är ett sånt knep. Det är en liten smart portionspåse med bärsmak som går lätt att ha med sig i innerfickan eller handväskan. Den smakar gott och är lätt att få i sig med ett sort glas vatten. Vips så försvinner lite av hungerkänslorna på sådär en halvtimma och det blir mycket lättare att undvika att proppa i sig när maten kommer. Eller att småäta mellan måltiderna för den delen. 

Den är grym! 

Man kan ta gelen direkt som den är, den smakar gott! Eller också blanda ut med vatten. Ni kommer bli förvånade hur bra detta är.

För ett tag sedan tipsade Pernilla Wahlgren om samma produkt på sin blogg och det blev ett väldigt liv. Jag vet att det är känsligt att prata om vikt och att ätstörningar är ett allt större problem.

Men det är ju övervikt också så jag har lite svårt att förstå all upprördhet, om man faktiskt vill gå ned i vikt är Swiss Diet en jättebra hjälp. För mig som är nöjd med min vikt nu och vill få behålla den är det i stället ett knep som gör att jag kan lyxa till det lite extra. Alla ska kunna vara nöjda med sina egna kroppar och nu är det lättare än någonsin för mig att bli både mätt och nöjd.

Med rabattkoden ”TOFTBY30” får du 30 procent rabatt på Swiss Diet just nu:

Swiss Clinic Diet fibergel 14 dagar får du nu för endast 343 kronor istället för 490 kr. HÄR! 

Swiss Clinic Diet fibergel 28 dagar får du nu för endast 553 kr istället för 790 kr. HÄR! 

Kram från Malcesine! 

2017-07-17 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Jennifer Karlsson 3 år sen

Hej Johanna Toftby. Hur mycket har Fredrik Kristensson betalat dig för att skriva detta denna gång? Träning och bra kost är väl rätt väg att gå. SKÄMS!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Hur mycket får DU när du arbetar?

Ann.S 3 år sen

För mig är det en stor gåta hur en del kan orka tjata och bry sig så mycket.
Hur orkar ni? Kan någon svara på det?

Varför stör ni er SÅ mycket på Johanna?
Vad fan gör det om hon lägger ut reklam om något inte passar just ER.

Fattar inte. ?

Ingrid 3 år sen

Klart att du inte ska arbeta gratis, men blev ändå förvånad över just detta reklaminlägg. Du som skriver så mycket bra om träning och att äta nyttigt.

Svar på kommentaren:
Maria 3 år sen

Det här inlägget förvirrar mig. Jag är helt enig, gratis kan ingen jobba. Men sitt varumärke är viktigt att vårda och lyssna på kommentarerna här Johanna, vi är många som blir förvirrade och inte tycker det är i riktlinje med det du normalt förmedlar. Men det är såklart helt upp till dig vilka du väljer att ha ett samarbete med och är detta något du vill förknippas med, så självklart skall du göra det.

Anna.H 3 år sen

Fast bestämmer ni vad Johanna tycker om eller tycker inte om?

Bestämmer ni vad hon gillar??

Eva 3 år sen

Hade väl varit mer konstigt om hon gjort reklam för snus eller sega råttor!? Säger som Anna, Johanna kanske tycker produkten kändes bra och verkar hälsosam. Förstår inte att det är så hemskt, men all reklam här är hemsk för vissa.

anonym 2 år sen

Jag tycker det verkar jättebra. Och vi är ju vuxna människor och gör vad vi vill med våra kroppar.

Jenny 3 år sen

Jag håller fullt med Johanna i kost och de olika hjälpmedel som man kan ta till. Har en vuxen dotter i handikapp som jag kan tänka mig får nåt bra utav just johannas reklam. Jag går under som mamma att se mitt barn (med sina diagnoser) går under fysiskt med sitt ätande som jag inte kunnat kontrollera på många herrans år. Jag tror på konsten att döda hungern och sedan -äta. Det enda jag undrar är om detta smakar okej?? .det kan skita sig där, om det är en person som lätt fastnar i vad som är äckligt eller gott. Våra handikappade fastnar görna i en färg, det låg nåt rött, grönt i köttfärssåsen? Ingen förstår hur det är innan man gett sig igenom det. Allt är inte helt svart, eller helt vitt. För övrigt, Johanna, jag hade inte följt dig om det inte va nåt jag inte tycker om, du skriver bra och intressanta inlägg. Gillar ditt tänk, ditt driv och din företagsamhet. Gör reklam då det visslar om det! All lycka! Kram!

Annette 3 år sen

Ja, jag förstår att du måste ha reklam och sådant till din blogg, men när du pratar övervikt och ätstörningar då vet du nog inte vad det innebär.. Jag har en dotter som har anorexi och vi kämpar med det varenda dag, varenda måltid. Så sån där skit som du gör reklam för är ingen hit! Nej fram med hälsa och bra mat.
/Annette

Jessica 3 år sen

Nää, den här reklamen känns inte i linje med det du brukar framhålla: sundhet, träning och däremellan njutning. Det känns fejk och får dig tyvärr och uppfattas oseriös i mina ögon.Jag förstår förstås att du måste tjäna pengar på din blogg men den här produkten är rena skräpet!

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Skräpet?! Hur vet du det, har du provat? Sundhet, träning och njutning kan hon ju framhålla trots denna reklam för gelen, och kanske behöver hon den inte när hon tränar mycket men skräp behöver det ju inte vara?

Johanna 3 år sen

Jag håller med dig Jessica. Johannas kunskaper och inställning till sund kost och träning samt njutning däremellan borde räcka för att balansera suget och lusten att överäta. Johanna har skrivit mycket om hur hon lyckats hitta den här balansen och inte alls verkar vara i behov av denna produkt. Trovärdigheten får sig verkligen en törn i och med det här inlägget. Om produkten är skräp eller inte låter jag vara osagt för det har jag ingen aning om.

Susanne 3 år sen

Om man tittar på det rödmarkerade längst upp så står det att det är reklam…. Om man då inte gillar reklam så är det jätteenkelt att stänga ned sidan… tryck på krysset längst upp till höger. Jag tycker det är en toppenblogg, och det jag inte tycker jag vill läsa läser jag inte. Såå lätt!!

Svar på kommentaren:
Agneta 3 år sen

Exakt Susanne, folk har fått solsting.

Eva 3 år sen

Ser att du får lika mycket skit som PW fick kanske borde du avstått reklamen just därför MEN jag fattar inte vad som är problemet, varför gnäller o klagar fok, kallar det bluff o skämt, varför så arga??? Johanna kanske tycker produkten är bra, kanske hon precis som jag, äter o äter tills man nästan spricker för att det är gott – då kan det vara bra med något som mättar snabbare och man slipper magont o övervikt. Visst fick Johanna betalt för reklamen därför som hon MARKERAR att det ÄR reklam o samarbete MEN det betyder inte att produkten är skit o bluff! Inget köptvång och inget lästvång! Bara att scrolla förbi reklam om man ogillar och låt bli att köpa om man inte tror på det. Fri blogg att läsa och frivilligt att läsa. Jag är tacksam för allt annat J bjuder på, alla fina bilder från resan och reklam stör mig inte alls. Chill out.

Hille 3 år sen

Tack och hej!

Elina 3 år sen

Bra reklam! Not…

Svar på kommentaren:
Maria 3 år sen

Bittert

Karin 3 år sen

Förstår inte heller varför alla klagar , reklam finns överallt , varför bry sig ? Man köper väl det man är intresserad av ? Inget att bli upprörd över . Jättekul att se dina fina bilder och följa dig på resan !

Ullis 3 år sen

Kan inte för mitt liv förstå hur en del kan klaga så.
Om du gör ett jobb för ett företag så skriver man väl inte skit om det och tipsar om andra märken.
Jag kan inte få in i mitt huvud varför några lägger all sin kraft på att klaga.
Det är upp till varje läsare att välja att gå in här, reklam finns överallt.

Tack Johanna för allt du lägger upp på instastoryn, roligt att följa er cykling där.

Lena Andersson 3 år sen

Varför betala dyra pengar när man kan köpa samma produkt som heter chilitrim, fibramin som kostar 149 kr för en månads förbrukning, och exakt samma råvara i. Märke kostar.

Marie.M 3 år sen

Jag har testat produkten efter Pernilla W tipsade om den och jag måste säga den är riktigt bra.

Ni bitterkärringar som måste klaga på om hon tjänar pengar på bloggen, reklamen är markerad så det är väl bara skrolla förbi, lägg ingen energi på att klaga. Hur orkar ni det?

Svar på kommentaren:
Susanne 3 år sen

Instämmer helt med dig Marie ??
Lägg energi på annat istället.

Carina 3 år sen

fy tusan, gå inte på denna bluff
, men hon måste ju tjäna pengar för att dra runt allt och då kanske inte ser vad som är vettigt osv , lätt att bli fartblind.
Men bankkontot är nog fett iaf…

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Bluff?? Har du testat gelen??

Marie 3 år sen

Hej bästa Johanna! Jag följer er cykeltur med spänning, reklam eller inte, det lägger jag ingen värdering i och ser det inte som “störande”. Jag läser det jag vill, resterande scrollar jag förbi.
Du är en inspiration och delvis tack vare dig och din glädje som du visar i din träning så cyklade jag och min man på vår semester i Norge. Vi cyklade inte enbart, men hade med cyklarna så att vi skulle kunna uppleva naturen på riktigt, inte bara genom bilrutan! Så fantastisk natur, forsar, fjordar mm. Vi är inga träningsfreak, men att i små steg förändra sin vardag, lägga till mer träning, äta rätt ger förvånansvärt snabba resultat och man mår så mycket bättre!
Tack Johanna och jag önskar dig en fortsatt trevlig sommar! //Mvh Marie

A 3 år sen

Hej Johanna och tack för tipset! Vet du om produkten innehåller gluten? Jag är nämligen glutenallergiker.
Hälsn. A

Marie 3 år sen

hm….hur kan du gå på så många av dessa quick-fix-grejer? Du äter bra och tränar fullt tillräckligt, räcker inte det? Det allra bästa rådet för att inte bli överviktig är väl ändå att aldrig äta sig proppmätt och det borde vi klara även utan denna dryck? Nej det känns inte bra att du försöker sälja in denna bluff till oss läsare. Skulle vara intressant att se om du fortfarande tar drycken 3 ggr/dag om ett halvår? Flera av de saker du testar verkar vara för stunden och inget du sedan fortsätter med.

Har alltid gillat din blogg med bra tips om mode, inredning, träning och fantastiska recept men det här var INTE kul!

marita 3 år sen

ja trodde vi skulle följa cykelturen men mycket annat är det ju……..dålig blogg har det blivit

Svar på kommentaren:
Eva 3 år sen

Har sett massor av bilder från resan, scrolla bakåt i bloggen så finns det massor av bilder o filmer från resan! Har du sett hennes instagram, där finns fler bilder o filmer!

Louise 3 år sen

Suck säger jag med! Har alltid gillat din blogg men nu liknar den mest en reklamfim. Tråkigt!!!!

Bibbi 3 år sen

Nä nu slutar jag följa dig,för mycket med reklam… inte roligt längre.

Minna 3 år sen

Jag har faktiskt haft denna produkt ett tag, det är ju vanliga fibrer som tarmarna mår bra av. Jag har en lugn mage, blir mättare och mår bra!

Finns förstås inga skitprodukter i Sverige man inte får sälja om det inte är ok.

Tack för en bra blogg, kram till Annica också.

Svar på kommentaren:
Birgitta 3 år sen

Där har du fel så fel!! Finns ingen myndighet i Sverige som “godkänner” alla livsmedel, kosttillskott etc INNAN de får säljas. Utan det är först när kontrollmyndigheten (ofta ett Miljökontor i den kommun där företaget som säljer produkten har sitt huvudsäte) får nys om att ett preparat säljs som det kan förbjudas från marknaden. Detta exempelvis om företaget inte kan visa att produkten är säker eller om det marknadsförs med t ex ospecifika otillåtna hälsopåståenden (t ex “ökad mättnadskänsla”) om produkten. Hälsopåståenden får bara användas om de är godkända av EU-kommissionen och finns publicerade i en EU-förordning eller ett EU-beslut.
Såå hmmmm undrar om denna produkt uppfyller detta…..

Elina 3 år sen

Eva vad är ditt problem? Varför så aggressiv i det du skriver? Måste alla tycka lika? Tips: acceptera att inte alla tycker likadant. Den här reklamen gick inte hem. Vadå ABBA förresten?

Ulrika 3 år sen

Så tramsigt av dig! Du kan väl kost om någon!?!
Alla dessa samarbeten flera ggr/veckan, suck!
Förstår att det kostar att driva en blogg men varför ha den som ett helförsörjande arbete…?!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

För att jag har valt att detta är mitt arbete och jag älskar mitt jobb och jag arbetar inte gratis. Arbetar du utan lön?

Elina 3 år sen

Du kanske borde fundera på ett vanligt jobb igen…

Maria 3 år sen

Elina så bittert, hahahaha
Johanna jobbar väl med fan vad hon vill.

Starkt Johanna att du orkar låta bitter tanterna få klaga på dig här.

Hur orkar ni med er själva undrar jag.

Elina 3 år sen

På vilket sätt är jag bitter?

Eva 3 år sen

Tramsigt av dig Ulrika, det har väl inget med att kunna kost eller inte att göra. Varför ska hon inte göra samarbeten och varför inte ha bloggen som heltidsförsörjning som flera har, om hon kan klara sig på det?? Tramsig kommentar.

Eva 3 år sen

“Elina” tycker också det känns bittert att ständigt gå in på en blogg enbart för att klaga. Varför bryr du dig om hon har annat “vanligt” jobb eller som flera “bara” bloggen? Är väl upp till henne själv, och upp till er att läsa eller inte. Om ni gillar bloggen så borde det väl vara bra så hon kan lägga mer tid på bloggen. Varför upprör reklam er så mycket (bara att scrolla förbi hon märker ju noga ut) och om Johanna tjänar pengar på sin blogg?? Märkligt..

Elina 3 år sen

Eller Eva så kanske man ska lyssna på sina läsare? Denna typ av reklam verkar inte gå hem.

Eva 3 år sen

Fast “Elina” i ditt fall så spelar det väl ingen roll VAD hon gör reklam för, Du retar dig ju på ALL reklam skrev du ju häromdagen och det var fel på Abba-reklamen också – och Du retar dig på Johanna – handlar inte om VAD hon gör reklam för i ditt fall utan ATT hon gör reklam och ja det mesta som hon gör…Suck.

Sofia 3 år sen

Johanna…. Suck!

Madeleine 3 år sen

Förvånad att du gör reklam för detta. Tror säkert det fungerar, precis som 1-2 glas vatten som någon nämnde, men är det inte bättre att lära sig äta rätt mängd med en gång och kanske tätare i början i så fall för att få magsäcken att krympa? Är ju ingen expert men vet av erfarenhet att genvägar oftast är senvägar…

Anonym 3 år sen

Hur mycket reklam ?

Ann-Charlotte 3 år sen

Bara trams o onödigt dyrt. Rätt kost o bra motionsvanor är det enda sättet till ett bra liv o att kontrollera sin vikt. Blir förvånad att du som är så medveten gör reklam för detta. Drick ett eller två glas vatten före måltiden, samma effekt.
Det finns väl en gräns för vad man vill göra reklam för o vad man sätter sitt namn på.

My Yalcin 3 år sen

Förlåt men jag har druckit fiber och det är verkligen fy fan va äckligt detta är.

Jag är ledsen att brista din bubbla men nej, man får nog smuggla ned den i en drickyoghurt om den ens ska gå ned.
Men ja självklart ska du göra annons för att du får betalt för det.
Jag undrar om du verkligen skulle rekommendera denna från ditt hjärta om det var s att du tyckte om den även om du inte fick betalt? Kanske inte va?

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Men verkar som att denna är smaksatt så kanske inte så äckligt, har dock inte smakat och testat detta.
Fast hon kan ju rekommendera från hjärtat trots att hon får betalt, men skulle hon skriva och rekommendera detta utan att hon får betalt och då inte skriva/markera att det är reklam så skulle folk skälla och klaga på att det är smygreklam.

Inger Olander 3 år sen

Snälla medmänniskor gå inte på detta trams.
Ät rätt kost istället

sara nilsson 3 år sen

tror ej på detta ,samma trams so PW tipsade om ät allt, men med måtta då mår kroppen bra

Ann 3 år sen

Coolt! Ska beställa direkt, har hört den är bra!

Pelina Udenius 3 år sen

Hej och tack för en bra blogg. Har nog ett ännu bättre knep för att hålla vikt/gå ner i vikt: följ dr.Dukan, Dukan dieten och livs stilen är mycket bra och ger resultat och jag kan gissa mycket billigare än Swissclinic…

/ Kejlax

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Den här lövbiffgrytan gjorde jag idag på vad jag hade i kylen, älskar ta lite vad som finns hemma, snabbt ska det gå. Detta tog 30 minuter från jag började skära grönsakerna.…