• 2017-07-20, 10:28
  • 8

Just nu vilar vi upp oss och solar och badar i Kroatien, vilken underbart land. Nästa vecka cyklar vi i Italien igen och förhoppningsvis blir det även sommarskidåkning. Här kommer en liten film från när vi cyklade längs vattnet i Gardasjön, det måste ni göra någon gång om ni får möjlighet.

Just take the leap and jump in to the future, commit to your dreams and loves of your life.

 

 

 

Kommentarer

Anitha Zandelin Bergqvist 2 år sen

En så fantastisk bild!
Att Du har det gott kan ingen tvivla på. Unnar Dig all glädje och lycka, goa Johanna.
Att kunna resa och se vackra platser, möta nya människor och deras kultur, det berikar. Dina fina bilder inspirerar.

Eva 2 år sen

Superhärlig film och supercool bild på dig wooow.. Underbart!

Katarina 2 år sen

Hej igen! Jodå det är bara bra med oss här…bränderna var på andra sidan Split tror jag?. Och vi är på andra sidan berget åt söder! Men vi har fått info hela tiden från resebolagen! Tack för att du frågade ??
Kram ?

Anneli 2 år sen

Håller med dig! Vi jobbar på att hyra hus någonstans i Italien nästa sommar, blir minst en månad… :)

Anneli 2 år sen

Wow!!!!!!
Vilken bild! Så mycket känslor!

Svar på kommentaren:
Susanne 2 år sen

Verkligen!! Vilken bild!!
Men höjdrädd som jag är så suger bilden tag i min mage, men ändå måste man titta hihi
Vilken underbar resa ni gör!!

Christina 2 år sen

Nu ska jag göra “din” Västerbotten-paj o ta med på Diggiloo i kväl?

Christina 2 år sen

Alldeles Alldeles Underbar bild!!!
Tack för att vi får följa med på er Härliga resa?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Vem vinner VM tror ni? Lucy hejar fortfarande på Sverige! Haha! Den här fina bilden tog Susanne när Sverige spelade mot England. Lucy är hos världens bästa uppfödare, Susanne och…

Innehåller reklam för min bok Middag hos mig  Idag var jag på gymet före halv åtta. Grym känsla att ge sig ut i mörkret och in på gymet för att träna, redan…

Är det något jag är noggrann med så är det att alltid ta mina vitaminer och mineraler varje dag. Magnesium tar jag varje kväll innan jag går och lägger mig, det gör att…