ANNONS
Integritet på Tailsweep

Våra underbara uppfödare till Lucy

/

Har ni hundar vet ni känslan när man ska lämna bort dem. Jag kan vara så nojig. Men hundvakt måste man ju kunna ha, man måste kunna åka bort på semester eller åka iväg. Tycker inte det är konstigt innan någon arg läsare börjar skälla. Lucy är med mig hela tiden, även när jag var på salongen och är med på det mesta vi gör.
Nu när vi är iväg några veckor är jag så lugn och trygg för hon är hon våra fina uppfödare Susanne och Håkan. Där har hon sin älskade syster Bambi från samma kull, även sin mamma, pappa och sina kompisar.
Läs gärna deras fina blogg HÄR. Deras hemsida finns massor med tips om ni har eller ska köpa hund. http://www.blackoranges.se
Tack för de fina bilderna vi fick! Älskar dem. Stora tjejen nu är 18 månader och väger dryga 2.3 kilo. Växt och utvecklas fint säger Susanne. Så skönt veta att hon äter bra när hon är där, hon är ”med i flocken” och jag tycker det är så bra hon får umgås med andra hundar då och då. Konkurrens.Jag är så tacksam att hon kan vara där så ni anar inte. Jag är lika nojig och sjåpig som när barnen var mindre, Lucy är som ett barn. Haha. Men det är hemskt jobbigt att ha hundvakt om man inte känner sig trygg. Jag har faktiskt aldrig lämnat Lucy till någon annan än någon i min familj som kanske passat henne ett par timmar, sedan är det bara Susanne och Håkan som har henne.


Här är de iväg på en utflykt till Tjolöholmsslott!


Tack från djupet av mitt hjärta för ni tar hand om vår lilla tjej så kärleksfullt och proffsigt. Jag ser bilder varje dag och vet att Lucy mår bra.
Det ska däremot bli mysigt när vi hämtar henne. Härligt! Om några veckor är vi i Grekland och då ska hon faktiskt vara där igen. Så lättad.
Här i Kroatien har vi det toppen, följ mig gärna på instagram för mer bilder och filmer. Det är över 35 grader och idag hittade vi en egen vik, höga klippor och vattnet var så vackert! Så glad vi bor här ute på ön.
Stor kram från oss


Nu åker vi båten in till Rovinj för middag. Har så mycket tips ni ska få från resan.

17
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00