ANNONS
Integritet på Tailsweep

Håkan Hellström Ullevi 2017

/


Han gör det igen! Får hela Ullevi att koka. Vilken magisk konsert vi såg igår! Duetten med Eva Dahlgren fick mig att tappa andan, blev så berörd. Håkan är en fantastisk liveartist!
Igår stod vi på planen för första gången men det är ju en helt annan känsla, det är härligt att stå längre fram och känna pulsen vibrera i marken och faktiskt se han istället bara för storbildsskärmen. Även om jag fick stå på tå med mina 168 cm.Ikväll ska vi gå igen, ni som inte var igår- vilken kväll ni har att se fram emot. Duett med Ola Salo var amazing!
Har myst med mina tjejer idag, Marilyn kom ner och var hemma med Lucy igår, idag ska hon också på Håkan med sina vänner. Lisa-Marie var med min syster på Håkan igår som hon fick av henne i julklapp. Så glad de har fin kontakt! Skiljer ju inte så mycket eftersom Linnea är 15 år yngre än mig. Helsyster. Inte illa när föräldrar börjar om efter så många år.
Vi tog en fika inne på Kompassen, tur det är 3 minuter från där Janne bor för det verkligen spöregnande.


Vi gick en sväng på NK. Där är alla välkomna och jag älskar ha med mig Lucy.


Bra träning att gå där inne med sin hund.


Vi köpte matteusporslin till Linnea som har fyllt år. Lucy fick vara med och välja. Får man skryta om sin hund? Jag tycker hon är så duktig! Alltid glad och fin mot andra, alltid lugn och springer inte fram. Man får enkelt klippa henne, bada och ”hålla på med henne”  utan krångel och hon är så snälla mot andra.
ÅH vad jag älskar den här lilla korven. Hon går att ha med precis överallt.


Har jag sagt att vi hämtade Lucy hos våra uppfödare igår? Har jag missat det?
Alltså, snacka om lycka! Jag trodde inte Lucy skulle sluta pussa mig, haha. Men jag är så tacksam och glad för den hjälpen vi får. Lucy är en i ”familjen” hos deras hundar så det går jättebra med flocken. Ska visa mer bilder, ni anar inte hur välvårdade och fina de är. Alltid vackra och välmående. Lucy var så fin, så fin när jag hämtade henne!Nu blir det musslor! Måste tipsa er om både recept och champagne, hur gott som helst och skönt med en god middag hemma.Ha en riktigt fin lördagkväll!

14
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00