• 2017-07-31, 22:02
  • 15

Nu har vi varit hemma några dagar efter vår 3 veckors semester nere i Europa. Herregud vad tvätt vi har. Ni skulle svimma om ni såg högarna dagen efter vi kom hem.

Janne är den som tvättar här så jag ska inte klaga faktiskt. Jag är bortskämd och behöver inte tvätta ett enda plagg, haha! Jag lagar mat istället så vi hjälps åt och han är bättre på att tvätta än vad jag är så han får så gärna ta tvätten.

Delar ni på sysslor hemma eller låter ni bara en göra allt jobb? Hoppas inte. Jag bor ju ensam med barnen sedan ganska många år, men tjejerna har fått hjälpa till, skulle aldrig orka annars. Tycker även det är kul när alla är delaktiga.

Pommes och majo, öl till både lunch och kväll sätter sina spår efter 3 veckors semester. Hade vi inte rört på oss så mycket hade jag nog rullat hem, men jag älskar god mat, det är livet.

Nu är vi hemma i Göteborg och ska åka båt så mycket vi kan. Men vi kör gym varje kväll och morgonPW varje morgon. Hur skönt är det inte att vara igång med gymet?

Har lite nya träningskläder, tyckte det var kul med en blå camoflage! (adlinks) HÄR.  Better Bodies håller en bra kvalite tvätt efter tvätt och tyget är skönt. Har svårt för tights som är tjocka i kvaliten och som inte andas. De har även bra sportBH.

Vi kör på Nordic Wellness, ofta vid Ullevi men där är det ganska mycket folk just vid 18-19 tiden så vi brukar ofta gå till Exlusive, snyggt och trevligt gym.

Nu är det soffan och datorn i knät, ska ha klart ett utkast för ett samarbete i morgon bitti så jag får rappa på.

Håller på för fullt med alla våra tips från resan! Snart kommer det.

Kram så länge!

Förresten- Det är så kul med alla kommentarer, ni är bäst! Vill påminna om mailadressen, den syns inte utåt så ni vet det. Så ni inte blir skrämda.

 

 

Kommentarer

Sara 3 år sen

Kan tänka mig med tvätten.. haha. Vi var på Gotland i en vecka (4pers) och det tog några dagar att tvätta allt. 11 maskiner har jag för mig ;-).

Min man och jag har delat upp det så att jag tvättar och han handlar. Sedan delar vi på matlagning och städning.
När det är mycket tar vi in städhjälp som inte blir så dyrt med rut.

Vi är också igång på gymmet igen efter Gotland. Så skönt!
Kram och tack för en bra blogg!

Linda andersson 3 år sen

Jag är den som sköter tvätten, det känns tryggare så i vårt fall, haha. Vi hjälps åt med det mesta och turas om att laga mat m.m jag tycker också det är viktigt att man hjälper varann. Stor kram!

Sandra 3 år sen

När man är iväg ska man ju leva gott och njuta av mat och lite “onödiga saker” ? Helt rätt ???
Du är så fin precis som du är.
Kram Sandra

Kärlek och kramar till din fina vän Annica med ❤️

Gourmettjejen 3 år sen

Härligt att vara igång med träningen igen. Du är min inspirationsblogg! ❤

Ann 3 år sen

Skönt att vara igång med träningen! Bor ni tillsammans i Göteborg nu under semestern? Ser fram emot dina restips! Kram

Viv 3 år sen

Gör till 99 % allt själv.
Min man jobbar väldigt mycket och jag är hemma fru/mamma.
Passar oss perfekt!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Det är ju super när man hittar något som funkar! Jag vet precis hur det är att göra allt ensam hemma. Fullt upp :)
Men hoppas ni hinner ses och få mysiga middagar iaf.

Kram Johanna

Viv 3 år sen

Haha, ja verkligen fullt upp! Nu är vi på semester i Stockholm så nu hinner vi med goda middagar iaf:) I morse var vi faktist på Hotel Kung Carl och åt deras frukost, tycker den är så god och lagom och mina barn tycker om att dom kan välja på allt gott:) Kram tillbaka

Camilla 3 år sen

Vi hjälps också åt hemma, och jag hade inte accepterat något annat så länge båda jobbar.
Vi delar på alla sysslor, och även barnen gör en liten del. De städar sitt rum och plockar i och ur diskmaskinen.

Tack för en fin blogg Johanna. Alltid lika roligt att kika in här ?
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Nej jobbar båda måste man ju dela på sysslor, annars tror jag det blir mindre bra i slutändan.
Vad kul att du trivs här inne :)
Kram Johanna

Sussie 3 år sen

Kul att få följa lite vardags liv igen, hahaha
Igår var det min första dag på jobbet efter 3 veckors semester o startar den med att fylla år, kändes helt okej när man blir firad med det bästa man har, sin familj!
Så igår blev jag bortskämd, bjuden på lunch och middag :-))))
Annars delar jag och mannen ( utflugna barn) sysslorna för det mesta, jag har reumatism, så ibland får han göra desto mer när jag hamnar i skov.
Skulle ALDRIG falla mig in och ha marktjänst själv!!!!!!

Liselotte 3 år sen

Vi delar också!
Beundrar dig som tagit hand om dina barn ensam, du verkar vara stark.
Tack för en bra blogg som inspirerar mig massor.

Lotte 3 år sen

Snygga träningsbyxor :-)

Vi delar, mannen lagar mat 99% av gångerna och jag städar gärna. Liksom Lisa i flera kommentaren så är det en avkoppling – så länge jag kan göra i lugn och ro ;-) Men snart kommer nummer 4 i barnaskaran så då får vi se hur mkt tid det blir över…

http://www.lotte4.blogspot.se

Cilla 3 år sen

Härligt att vara hemma igen men vilken härlig semester ni haft! Ska minnas dina tips i sisådär 10 år när vi kan åka ut i Europa utan barn. Jag hoppas allt gått bra för Annica i dag. Har tänkt på hennes operation. Kram

Lisa 3 år sen

Vi hjälps åt här hemma. Oftast lagar jag maten för jag är den som har störst intresse, min man tar hand om disken. Jag är den som ser till att tvätten tvättas, mannen ser till att det kommer in i garderoben :) jag tar städningen för det är en avkopplande aktivitet för mig. Sonen 2,5 år får vara med där han kan hjälpa till, när vingar en riktig ordentlig storstädning får han dock gå ut och leka med sin pappa så jag får röja på mitt sätt. Han har egen mopp som används flitigt när han får vara med att städa. Och han har en egen liten dammsugaren men den riktiga är roligare att dammsuga med ?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Ellos sport  Idag har vi kört ett rygg och bicepspass på Nordic Wellness här i Skövde. Jag och Janne gillar att träna ihop, så skönt att ha intresset tillsammans. Vi…

Innehåller annonslänkar  Visst är det en skön känsla att komma in till gymet! Så fort jag kliver in genom dörren dras jag med, känner gemenskapen, alla är där för samma sak. Älskar…