• 2017-08-16, 18:48
  • 8

Det är flera som har frågat efter tips på charkbricka som vi 0fta äter hemma, speciellt när vi har våra onsdagsmys. Idag fick jag ett mail från en tjej som så gärna ville jag skulle leta fram mina inlägg. Här kommer det!

Godaste charkbrickan hittar ni HÄR. 

Vi brukar alltid ha flera slags ostar, ibland köper jag några riktigt fina inne på saluhallen i Göteborg men det finns ju mycket i charken i vanliga matvarubutiker. På länken ovan står det exakt vilka vi brukar ha.

En favorit är päron med ädelost, valnötter och sedan ringlar man en god olivolja. Jättegott.

Dekorera med lite frukt, det är gott att bryta av osten eller allt salt med lite exotiska frukter och kex till.

Lägg upp på ett stort fat eller en stor charkbricka, man äter med ögat och detta kan vara det allra godaste jag vet. Sitta och plocka i timmar, det är gott men också socialt.

Nu har vi precis kommit hem från stranden, idag åkte bort till östra sidan och besökte Oasis Beach, har ni varit där? Men hjälp vad mysig strand. Det är klippor, solstolar som är utställda lite här och var. Och en underbar liten bar inne i berget. Så likt vår favoritbar i Rovinj som Janne och jag besökte 4 kvällar i rad, haha. Jag har fotat förstås ganska mycket så ni ska få se.

I kväll ska vi äta inne i Rhodos, gamla stan. Ni är många läsare som ger så trevliga tips, jag har bockat av massor redan. Tack snälla! I morgon blir det en ny strand. Just det, på eftermiddagen idag var vi även på Kallithea springs, där skulle det bli bröllop ikväll och när vi gick så kom brudparet in. Otroligt vackert, ska visa bilder för er som inte varit där, vilket ställe.

Kram från oss

 

2017-08-16 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Ewa 3 år sen

Så snygg klänning eller om det är en shorts och topp jättesnygg var kan man köpa den/det åker till kroatsien i september skulle vara perfekt för stranden ha en fortsatt bra och skön semester kram

Anette 3 år sen

Johanna vad kostar en vecka där?
Måste bara åka dit,helt fantastiskt:)

Gourmettjejen 3 år sen

Även dessa är ett måste på charkbrikan!
http://nouw.com/gourmettjejen/fyllda-fincrispkorgar-30687811

Malin Klaar 3 år sen

Åhhh det måste jag göra till min pojkvän!!!

Gourmettjejen 3 år sen

Så gott! Har du testa Steffo Törnquist Punschost? Godaste osten jag ätit.
http://nouw.com/gourmettjejen/saturday-night-24476376

Eva 3 år sen

Åå den där charkbrickan alltså, ljuvliga bilder! Vilket häftigt ställe, härligt!

Lotte 3 år sen

Fy för sjutton så god brickan såg ut!! Efter förlossningen ska det ätas ost igen ;-) Hoppas bara jag får det under amningen….. Ostar är det jag saknar!
http://www.lotte4.blogspot.se

Så gott

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Äntligen fredag, yeah! Varför inte göra en härlig charkbricka till fredagsmys? Vi älskar charkbrickor och tjejerna tycker det är  mysigt att sitta och plocka. Man äter alltid med ögat så lägg upp…

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…