• 2017-08-19, 19:04
  • 5

Nu sitter vi i taxin på väg in till gamla stan i Rhodos, idag ska vi även träffa Marilyn. Jippie! De har haft det jättebra och har kul men jag tror att Marilyn tycker det var skönt att vi varit här, det hände en grej som vi pratat om men inget alls allvarligt men kanske det är skönt när vi finns nära. Tycker det är urbotalöjligt av några (fåtal) läsare som skrev löjliga kommentarer om att jag ska låta mina döttrar vara. Kombinera semester på samma ord är hur bra som helst.

Finns de tonåringar som inte ens har föräldrar, som skiter fullständigt i vad deras barn är. Ofta på grund av sjukdom eller missbruk, men inte alla. Jag träffar många ungdomar på Maskrosbarn när jag är där och hjälper till. Mitt hjärta går nästan sönder, för de har det väldigt tufft hemma.

Men just därför är Maskrosbarn så viktigt. Jag fick förresten en förfrågan i veckan om jag vill komma dit i höst och ha hårfix med ungdomarna igen, så kul! Ska kolla över datum och med Linda som också brukar vara med. Ser fram emot att åka dit och få ta hand om dem en kväll.

Här kommer några bilder från stranden idag. Vi åkte till Ammades beachclub som ligger vid Faliraki, andra gången vi är där. Vi älskar det stället! Stora och sköna sängar, full service,  galet bra musik. (Club, skönt gung) Lite avskärmat och inte trångt. Har inte hört en enda som tipsat om detta ställe men det ska jag göra till er. Lovar att det är något extra.

Sängarna är inte så dyra, garanterat är det förstås inbakat i priserna men jag tycker inte det är så dyrt. Solsängar är viktigt tycker jag, vi har legat på klippor, på stränder och det är också en charm. Men just därför är det kul med lite extra lyx.

Idag var vi där över 7 timmar, ligger mycket i skuggan för det är alldeles för varmt annars. Man får färg ändå. Ljuvlig dag med min stora tjej!

 

 

Kommentarer

ullie 3 år sen

håller helt med de andra mammorna här fina du
jätte bra att kunna finnas nära förstå gångerna sådär
Var kommer din fina blus i från ? kram ullie

Cecilia Johansson 3 år sen

Hej Johanna! Jag och min man gjorde precis som du när vår dotter åkte med sina kompisar på sin första utlandssemester. Det var till Mallorca, de var i Magaluf och vi var i Alcudia så det var ingen risk att vi sprang på varandra MEN vi fanns där om vi skulle behövas. Vår dotter upplevde det som en trygghet, vi ” behövdes” aldrig men vi träffade henne och hennes vänner en gång och hade en trevlig dag tillsammans ? Jag tycker det är härligt att ha den relationen till sina barn och det behöver inte betyda att man är en ” hönsmamma” , jag kallar det att bry sig ❤️ Sen förstår jag att inte alla har möjlighet att göra så men kan man och barnen tycker det ok så är det ju toppen! Kram och tack för en fantastisk blogg som inspirerar ?

Babsan 3 år sen

Vilken supermamma du är som ser till dina barns bästa. Har även semestrat med vuxen son och det var en av mina bästa resor. . Håller med för många barn har det svårt och önskar att ha föräldrar som bryr sig om dom. Ja det gör ont.
En episod här på rest. Mamma och dotter skulle festa lite för dottern fyllde år. Beställde en pizza den billigaste delade på den och delade på en Cola. Fy vad det gjorde ont. Jag ville inte förnedra dom med att ge en slant. Kan inte glömma. Dotter var nog 25 år.

cecilia 3 år sen

Hej! Tack för jättefin och personlig blogg! Jag är själv mamma, just fyllda 45 men med lite yngre barn än du – tycker personligen det är en jättebra idé att vara på samma ort som barnet vid deras första semester, det ska jag kopiera när det blir dags här.

Jag undrar ang. diet och träning – jag ser att du ofta unnar dig god mat och dryck men i rimlig mängd och tränar ofta – hur äter du egentligen – enligt någon diet/plan? Kämpar själv med att hålla vikten och tycker att när jag unnar mig, t ex nu i sommar, kommer alltid 2-3 kilo extra som ett paket på posten :) Trots träning. Tips emottages gärna! :)

Johanna Lindahl 3 år sen

Hej!
Du har jättefina barn!
MVH//Johanna

Ps! Älskar att läsa din blogg och följa er!
Ni är bäst :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Det är flera som har frågat efter tips på charkbricka som vi 0fta äter hemma, speciellt när vi har våra onsdagsmys. Idag fick jag ett mail från en tjej som så gärna…

Anthony Quinn Bay måste ni bara åka till om ni är här. Ett litet paradis. Ligger ca 4 km söder om Faliraki. Jag gillar när det är klippor, små vikar och titta…

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…