• 2017-09-13, 10:35
  • 13

Vi har fantastiska dagar här i Palma, vilken härligt gäng tjejer som är med på den här tjejresan! Sedan har det varit mycket känslor och tankar kring allt som vår älskade Annica är med om nu. Hon fick åka ambulans ner till Sahlgrenska igår för de får inte ordning på blödning inne i buken. Det verkar bli akut operation igen idag eller morgon, jag vet att ni är så många som tänker på henne, jag skriver här igen under dagen när jag vet mer.

Följer ni mig på instastory har ni kunnat hänga med på resan! Jag är så glad och tacksam för dessa dagar, så mycket energi och skratt! Nu blir det en ny tjejresa som kommer gå till Paris, väntar bara på besked från hotellet vi ställt förfrågan till om de kan ta en stor grupp.

Jag har hur mycket bilder som helst som jag kommer lägga ut när jag kommer hem, då ska ni även få några tips om ni ska till Palma!

Vi hade bokat solsängar på Puro beach Illetas i förrgår och vilken dag vi fick. Stekhett, inte ett moln på himlen.

Har även haft workshop hår och styling, kul att så många ville vara med. Där tävlade jag även ut en GHD plattång, älskar överraskningar!

 

Byxdressen finns HÄR. Gillar att den inte sitter helt ihop, superfin när den är lite lösare och det blir som tvådelat men ändå en byxdress.

Runda uppför mot slottet och slående utsikt!

Går inte beskriva hur mycket skratt det varit på den här resan! Sitter vid poolen på hotellet nu så jag lägger in bilder i detta inlägg allt eftersom.

 

2017-09-13 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Anna-Lena Gustafsson 3 år sen

Tack för dina resetips, både hotell, restauranger och sevärdheter.
Kan inte hitta dina bästa tips för Palma, åker dit i höst och då vore det toppen med tips på barer och restauranger. När skrev du inlägget om er tjejresa till Palma?

Evamaja 3 år sen

Hur går det för Annica??? ❤❤❤❤

Gunilla 3 år sen

Annica är i mina tankar❤️

Cissi 3 år sen

Annica ?❤️?

Anna 3 år sen

Så otroligt härligt ni har det!! Tack för allt du delar med dig??

Susanne 3 år sen

Så toppen ni har det :-)
Fortsatt härlig resa.
Kram och många massa styrkekramar till Annica <3

Katarina Andersson 3 år sen

Ni ser ut att ha det fantastiskt min syster är med och följer er varje dag jag är super taggad på att hänga med på nästa resa till Paris , lägger du ut det här på bloggen när det går att boka/anmäla sig?

emma 3 år sen

så underbart de ser ut, önskar jag var där! ha en underbar fortsatt resa.

KRAM

Marita 3 år sen

Så härligt ni har det man vill ju vara på plats ? Såg att det förmodligen kommer en resa i Maj ?? Mina tankar är hos Annica och hennes familj idag ❤️ Fint av dig och uppdatera ❤️ Ha det fortsatt underbart i Palma

annette 3 år sen

Ser superhärligt ut, någon gång ska jag till Palma!!
Tänker på Annica, tack för att du låter oss veta. All kärlek och styrka till henne.
kram kram

Pia Persson 3 år sen

Mina tankar finns hos Annica och jag hoppas innerligt att operationen skall gå bra. Hon är så tapper i sitt kämpande mot denna hemska sjukdom. Läkaren var en hjälte sist och jag hoppas att han är det även denna gången. Är tacksam för uppdatering då man tänker ideligen på henne. All kärlek och styrka till Annica <3<3<3

Ingrid 3 år sen

Ni ser ut att ha det härligt. Har varit många gånger på Mallorca, älskar den ön.
Tänker mycket på Annica och hennes familj.
Kram

Sandra 3 år sen

Så fint du har det i Palma. Gott att få ny energi och kraft ?
Kul att få ta del av och se hur du haft det i Palma, se fram emot fler bilder ?

Ja, Annica finns i mina tankar hela tiden ❤️ Tack för du låter oss veta. Annica är en kämpe och jag tro på henne. Men vill inte att hon ska få genomlida allt det hon får göra. Inte rättvist nånstans!

Sänder återigen styrka och kärlek till henne.
Kramar Sandra ❤️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Dagen före midsommar! Och rea! Ni får förtur på stora rean på Blueco.se där ni kan fynda massor med fint. 40 % rabatt gör massor! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras…

Vilken vecka! Stockholm, jobb, möten och event. Ser så fram emot en viktig välgörenhetsauktion på lördag med Janne. Mikael Ljungbergs minnesfond- Årets gladaste auktion. När jag är iväg får tjejerna möjlighet att…

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…